ממש דמות ססגונית - יעלי

Tami me

New member
ממש דמות ססגונית - יעלי

הפורום הזה נסתם על ידי אנשי הרצליה גם בערים האחרות יש בחירות אבל מסתבר כי אצלם אין דמות ססגונית כל כך כמו ראש עירנו אף מועמד לא הציף את הפורום בחבורת יחצנים שעושים משמרות מול המחשב כדי להלל את המועמדת שלהם ראש העיר שלנו עושה כידוע הרבה טעויות אבל כשהיא מסתכלת בראי היא צועקת לעצמה - אני מושלמת וחבורת היחצנים הנאמנה עונה כמו הד - כן את כליל השלמות ותמיד צודקת וכולם טיפשים גדולים ולא מבינים אותך - כי את פשוט מאוד גדולה מהחיים ומאחר שלא כולם מסכימים איתה היא מנהלת מאבקים משפטיים נגד כל מי שפוצה פה ושולחת מכתבי איום למי שבא לשאול שאלות על נושאים שונים כי כזו היא ולא ניתן לשנות זאת וכל ההחלטות שלה כמובן מושלמות, וכבר הזכרנו חלק מהם - -קיצבאות לתלמידי ישיבה - על חשבוננו. הרי מגיע להם, ומה שיותר חשוב יוסיף לה קולות -מינויים לחברות ילדות -הפיכת שביל בגינה לשביל פרטי -וכשהיא מחליטה לתת מתנה בצורה של כביש פרטי בתוך גינה ציבורית, למרות כל הביקורת היא לא משנה דעתה- המאושר יקבל בינתיים דרך פרטית רחבה (עם אופציה לשידרוג חזרה לאחר הבחירות). כי כשהיא רוצה לתת מתנה היא תמיד הולכת עד הסוף ותמיד מנצחת. וכשעיתונאים שואלים שאלות הם מקבלים מכתבי איומים באמת חוצפה. ההחלטות שלי הרי מושלמות. כן זוהי מלכת המינהל התקין. אם אנחנו עדיין מחפשים את התקינות שלו אז בטח אנחנו טועים. היא אף פעם! צודק ידידנו קיר שכתב היום - בעיניה כולם טועים. היא הרי צודקת ====== ולא מדובר ברוע לב, ואפילו לא בתמימות - אלא בחשיבה עקומה, חשיבה בה השיקול הראשון הוא השיקול התדמיתי, אני ואפסי עוד, האופוזיציה טועה, בית המשפט טועה, משרד המשפטים טועה, העיתונים טועים, הציבור טועה - ולכן חייבים להלחם בכולם, בכל הכוח.

ניגוד עניינים, החברה הכלכלית, מסמך

סיכום הדוח של הועדה למניעת ניגוד עניינים בעניינו של מר אלקלעי: 21 סיכום הוועדה הגיעה לכלל מסקנה כי למרות המגבלות שנטל על עצמו מר אלקלעי ביחס לשכר ולהשתתפות בישיבות, עדיין קיים חשש שיתעורר מצבים של ניגוד עניינים בהם יהיו נתונים מר אלקלעי, חברי מועצה אחרים ועובדי מועצה. מר אלקלעי יהיה נתון, במסגרת כהונתו במועצה ובועדת הכספים, בחשש לניגוד עניינים בכל הקשור לענייני החברה הכלכלית, חברי המועצה יהיו נתונים בחשש מניגוד עניינים, בין בתוקף כהונתם זו ובין בתוקף כהונתם בדירקטוריון החברה הכלכלית, עובדי המועצה, המכהנים בדירקטוריון החברה הכלכלית יהיו נתונים בניגוד עניינים; כהונתו של מר אלקלעי כמנכ"ל החברה הכלכלית מעוררת גם חשש משיבוש המבנה ההירארכי בעיריית הרצליה בנוסף יהיה מר אלקלעי נתון במצב של חוסר בהירות בכל הנודע לחובת האמון החלה עליו בתוקף תפקידו כמנכ"ל החברה הכלכלית. לאור כל אלה סברה הועדה שהעובדה מר אלקלעי לוותר על שכרו לתקופה מסוימת נראית שולית, ואין בה כדי לשנות מחוות הדעת הנ"ל. בכבוד רב יעל אחילאה ען"ד מרכזת הועדה ======================================================== הערות מהקיר: 1)החומר הוקלד מעותק קשיח וצר לי אם נפלה טעות קטנה פה או שם – ודאי שאין כל טעות משמעותית. 2)הועדה של משרד המשפטים מחליטה רק על חשש לניגוד עניינים, שהייה ממשית במצב של ניגוד עניינים היא עבירה פלילית – ומטופלת בהליך פלילי (ככל שניתנת להוכחה "מעל ומעבר לכל ספק", ככל שניתן להוכיח כוונה פלילית, וככל שלמשטרה ולפרקליטות יש משאבים וחשק לטפל בבעיות מנהליות קשות). 3)המצב הזה של חשש לניגוד עניינים נמשך חודשים על אף שהיה ברור שהוא לא תקין - באופן מאד מאד קיצוני, רק ראש העירייה לא הבינה היכן היא חיה, עד שנפל עליה הדו"ח הזה על הראש. (בדיוק סיפור בגדי המלך החדשים) 4)מי שפנה לועדה הייתה ורדה מור יו"ר ועדת הביקורת (אוריאלי), העירייה העסיקה עורכי דין חיצוניים על מנת ל"הצדיק" את עמדתה המוזרה והתמוהה של ראש העירייה – וכמובן הכל (הזמן והכסף) לשווא. 5)החמור מכל הוא שבתקופת החשש לניגוד עניינים, בתוך כל הסלט המינהלי הבלתי תקין והחשש לניגוד עניינים, והחשש לשיבושים במבנה ההיראכי - הצביעה מועצת העיר הרצליה - ואישרה כחותמת גומי חוזה בין החברה הכלכלית לבין העירייה, המאפשר עירייה להעביר את כל העבודות ההנדסיות בעיר לחברה הכלכלית, תוך שהחברה העירונית מקבלת עמלות של 4-6 אחוז מכל עבודה ועבודה. היו מחאות מכל עבר אך הם לא הזיזו לגרמן, לבללי, ולאחרים - דומני שרק 3 חברי מועצה התנגדו - טולקובסקי, מור ואוריאלי גרמן לא אשמה, היא באמת לא אשמה, איך יועץ פוליטי יכול לנהל עיר? – הכוחות הפנימיים שרגא, יסעור, רהט, לוי עושים כרצונם – וכל מה שנשאר לה שה לגבות את המחדלים – ואפילו להתגאות בהם. גרמן לא אשמה, באמת לא אשמה – אנו אשמים בכך שבחרנו יועצת פוליטית (טובה ככל שתהיה) ולוחמת אופוזיציה מצויינת – לתפקיד ראש עירייה – ואני בטוח שלא נעשה זאת יותר. אז קודם קול לחינוך – כי אני מצביע עבור הראל ונציגי ועד ההורים.

Tami me

New member
עד הבחירות תחשף כאן קופת שרצים

רצינית של עירית הרצליה - מינויים מפוקפקים לרוב, חיפוי וכיסוי תחת לעשרות קומבינות. כל זה מוכיח רק מה שאמרנו עד כה - ביזבוז ללא הכרה של כספנו. כל זה אצל יעלי החייכנית מלכת המינהל התקין. דרך אגב - כבר כמה ימים לא ראיתי את חיוכה על גבי העיתונות היומית. נגמרה חגיגת שריפת הכסף? מרצ סגרה את הברז?

אני רק שואל את עצמי

לאן הדרדרנו? לא אתיחס ברצינות ל... לא יודע איך לקרוא לזה. זה אפילו לא השמצה מרוב שזה חסר תוכן ומורכב אך ורק מסיסמאות. אני רוצה כן להתיחס למשהו שעולה פה ושם בפורום. מאבקים משפטיים. אף אחד מאלה שהעלו את הטענה לא הסביר מה הבעיה שלו עם המאבקים המשפטיים שגרמן מנהלת. אם מישהו יסביר סוף סוף מה, לדעתו, שגוי בעניינים אלו - אז אוכל להגיב לתוכן הדברים. אבל בינתיים אני באמת ובתמים לא מבין כיצד תושבים יוצאים נגד ראש עיר שנלחמת למענם בגופים כגון מע"צ, נתיבי אילון, רשות שדות התעופה, ואף משרדי ממשלה. נכון, מאבקים משפטיים. היא חייבה את מינהל מקרקעי ישראל להקצות דירות לזכאי משרד השיכון בתוכנית גליל-ים. היא חייבה את נתיבי אילון לשקע את הכביש מתחת לפני הקרקע באזור הרצליה ב'. היא ניצחה במרינה. היא ניצחה ברכבת. היא ניצחה בפארק. מה, אזרחי ישראל נהיו עד כדי כך ציניים שהם לא רוצים שילחמו למענם? כל כך רגילים לראשי ערים מושחתים שהם לא יודעים איך "לאכול" את גרמן? ואולי פשוט חסר לתושבים חזון לעתיד. רוצים כאן ועכשיו, ולמי אכפת אם בעוד 5 שנים יהיו דירות לזוגות צעירים, או אם יהיה פארק, וכו'... אבל האמת היא, שעכשיו כשאני גומר לכתוב את ההודעה, אני שם לב שכל האנשים שאני פוגש ברחוב, בספורטק, בשכונות, כולם יודעים שגרמן נאבקת למענם, ורק הפעילים של המתמודדים האחרים - הם אלה שכועסים. מעניין כמה מהם שמים בסוף יעל גרמן בקלפי...

Tami me

New member
נלחמת נגד כל העולם

סיפרו לי אנשים שמכירים את נושא המרינה כי אפשר היה שם להגיע להסדר שיספק את כולם. אבל היא התעקשה וניהלה משפטים. זה כמובן עולה הרבה כסף, כסף שלנו אבל זה כנראה האדרנלין שלה והכסף שלנו זה הדלק שלו. בקשר למרינה לא עשתה דבר ועכשיו היא טוענת כי ההסדר נקבע לפניה. אם כאן הייתה רוצה היתה יכולה לשנות קצת את המצב - להפיל חלק מההוצאות של הכביש הנוסף על מוטי זיסר. אבל בשביל לחסוך לנו כסף לא שווה לה להתאמץ. אנחנו שומעים כל הזמן שהיא נלחמת בעקשנות רבה נגד כולם - מבקריה, משרדי הממשלה, התושבים - כוללללם. כי היא תמיד צודקת, האחרים טועים ונותן לה הרבה הנאה להיות עטופה כל הזמן בייחצנים ועורכי דין. זה עולה לנו הרבה הרבה כסף! אז ממש לא נשאר כסף לפארקים.

eopeace

New member
את לא מקשיבה/קוראת

כל התכנית של המרינה וכל מה שקשור עברה ועדות תכנון ובנייה עירונית ומחוזית לפני שיעל גרמן נבחרה לתפקידה. על מנת לחייב הוצאות הכביש על מוטי זיסר היה צורך להכניס זאת לתכנית והועדה היתה צריכה להעביר את החיוב - יעל גרמן לא יכולה פתאום להחליט לחייב אותו בצורה שרירותית. לנדאו ויתר למוטי זיסר והוא הרוויח מזה. המאבק על המרינה הוא המאבק החשוב ביותר שהתנהל בעיר הזו. זוהי נקודת העימות בין אינטרס הציבור לאינטרסים נדל"ניים וצרים. אין הסדר שמספק את כולם כיוון שגם התוצאה של פסיקת בית המשפט היא לא הדבר הטוב ביותר לעיר אלא הדבר הטוב ביותר במצב הקיים. הדבר הטוב ביותר זה שהמרינה לא היתה קיימת כלל - החופים היו נשמרים ונשארים כולם פתוחים לציבור כולו. בית המשפט פסק בנושא המרינה כי יש לפעול כחוק - והחוק אומר דירות נופש. איזה הסדר את מציעה? שאלו יהיו דירות מגורים? שיהיו עוד דירות מגורים? אם יש דירות מגורים אז הציבור כולו נפגע בגישה לחוף ולאתרים השונים של המרינה. אז כשזה לא מעניין אותך אז זה בזבוז כשראש העיר נלחמת. אבל אם פתאום זה מגיע להיות משהו קרוב אלייך אז היא חייבת להילחם, נכון? ובכן, המרינה ותוצאותיה קרובים להרבה מאוד אנשים והחשיבות היא לכלל הציבור - זו המלחמה הראשונה והכי חשובה שהיה צריך לנהל אחרת הציבור כולו היה מפסיד. אני גאה שראש העיר לא מפחדת מאנשים קטנים ופסימיים שלא אכפת להם מהעיר - המלחמה על המרינה היתה גם עבורם.

Tami me

New member
תשובה בקיצור

נושא המרינה נדון בבית המשפט ואין טעם לדון בו כאן. לי חשוב להתייחס לסימפטומים של הנושא. שמעתי כבר מכמה אנשים שמכירים את נושא הארנה כי אם גרמן היתה ממש מתאמצת היתה יכולה להוציא מזיסר משהו - למרות שההסדרים היו גמורים. אבל כנראה זה לא היה מספיק חשוב לה. כידוע היא לא מוטרדת מביזבוזים. לה יש רק אובססיות - ואחת החשובות זה מלחמה בלתי מתפשרת ביזמים. במלחמה על המרינה היו לא מעט נפגעים - קבלנים השקיעו ממיטב כספם בפרוייקטים שהיו אמורים לתת רווחים מסויימים ופתאום הכל קורס - לקוחות בורחים. רובם חברות גדולות ולכן לא רואים פשיטות רגל נרחבות. מאות אנשים שהשקיעו ממיטב כספם לקנות בית ליד הים מוצאים עצמם לפתע בתוך בתי מלון. שווי הנכס שלהם נפל משמעותית. מי שרוצה היום לקנות שם מחוייב בפול מלונאי. צריך מהיום והלאה לחייב כל קבלן שבונה צמוד בים לציין במפורש בחוזה כי מדובר בדירות נופש במסגרת מאגר להשכרה. אבל למה לפגוע במי שכבר קנה? היה צריך קצת תבונה בטיפול בנושאים כאלו. אבל היא כאמור עובדת על אמוציות - ותמיד צודקת.... וכדי להוכיח כמה שהיא צודקת היא גם נלחמת עד הסוף, עד הגרוש האחרון שלנו!!! ביחד עם עשרות עורכי דין ושלל יועצים ויחצנים מנהלת מלחמה נגד כל העולם האובססיה שלה לנהל מלחמת חורמה בכל יזם שמתקרב לעיר רק גורמת נזקים לעיר, מבריחה בעלי הון ולא פעם פוגעת גם בתושבים שמחפשים לשפר איכות חיים

למעלה