ממש הזוי כל הדיכאון הזה

Ghosts1

New member
ממש הזוי כל הדיכאון הזה

ומצחיק אני קורא וקורא פה הרוב כותבים על בדידות ורצון בחברה ... וכולם עונים ותומכים כאילו ..יהיה בסדר וכאלה ומה שכי מצחיק זה שיש פה מלא אנשים שרוצים בחברה של אנשים בקטע קיצוני כי הדיכאון הזה הוא ממש מבודד והבדידות הזאת ממש מדכאת
ואיך לא עושים את הדבר שעל פניו הכי פשוט ומתחברים ומתראים הרי יש פה מלא אנשים עם רצון משותף ... בחברה של אנשים
לא הזוי לחשוב שכל אחד בביתו בסבלו בבדידותו כותב והפיתרון כל כך פשוט אבל לא עושים כלום עם זה
הזוי לא

nivos7

New member
לרוח רפאים

לפני כמה ימים , ניגש לפורום הזה ולעוד פורומים , בחור , חוזר בשאלה
שהציע להקים קבוצת חברים, אנשים מהמרכז שאפשר לצאת ולבלות איתם , ים , פאבים וכל מיני
השאיר את המייל הפרטי.... ואני מניח שהיוזמה הזאת תפסה , כי גם לא מעט רשמו לו שזה רעיון טוב,

אני יודע על פורומים אחרים בתפוז שיש מפגשים
מפגש פורום ספורט מוטורי
מפגש פורום בישול

אפילו בתקופה של מקושרים , הייתה לנו חבורה של אנשים זרים שפעם בחודש היינו נפגשים כולנו.

אתה תמיד יכול לקחת יוזמה

מיצי2013

New member
אחת הבעיות לאדם

שנמצא במצב קשה זה הקונפליקט בין הצורך בחברה לבין קושי ליצור ולתחזק קשרים וגם רצון כן להתבודד ברמה כזו או אחרת. שני דברים שסותרים אחד את השני ועדיין קיימים אצל אותו בנאדם, מסיבות אלו ואחרות.
לכן הרבה אנשים מעדיפים את דרך האמצע, לקבל תמיכה מאנשים אמיתיים אבל בצורה וירטואלית, שפחות דורשת מאמץ, צורה יותר בטוחה ומוגנת. יש לה יתרונות וחסרונות. יש אנשים שיגידו שזה לא אמיתי, שזה עוד יותר מנתק את האדם מהסביבה, אבל לדעתי ומהניסיון שלי זה דבר טוב בסה"כ. בד"כ.
בכל מקרה, קשרים שנוצרים פה יכולים אח"כ לעבור לעולם האמיתי ולהצליח לא רע, אם רוצים.
בקיצור, כל הפואנטה זה לא שזה יהיה עוד מאגר להכיר דרכו חברים, כאלה יש הרבה, אלא דווקא המקום שנותן אנונימיות.

היי48

New member
מסכימה עם מיצוש

לי קשה מאוד עד בלתי אפשרי לדבר עם החברים מחוץ לעולם הוירטואלי על נושא הפורום. והפורום נותן, כפי שמיצי אמרה, גם את האופציה של לדבר עם אנשים במצב דומה מצד אחד, וגם לשמור על אנונימיות מצד שני. כמובן שאם יש אנשים שנמצאים בפורום ורוצים גם להמשיך בקשר מחוץ לפורום זה גם טוב אם רוצים בכך, אבל אני יודעת שעבורי לפחות זה יותר מקום שבו אפשר לדבר על נושא הפורום תוך שמירה על אנונימיות.

מסכימה עם שתיכן

(תמיד אתן מסכימות ואני וסטארק מסכימות. המצב ממש קשה
)

במידה ואנשים מהפורום מעוניינים להיפגש (או לנסות לארגן מפגש), אין לי בעיה לנעוץ הודעה בפורום, אבל אני לא חושבת שתהיה היענות כל כך.

חזקה3

New member
אני חושבת שזה רעיון נהדר - מפגש

שנרים את הכפפה ונארגן משהו רוח רפאים?
עוד מישהו מעוניין?

hemorrhoid

New member
אם תארגנו משהו אולי אגיע, אם אוכל

זה פורום דיכאון אל תקחו את זה קשה מדי אם אין הרבה היענות.

UpAndAway

New member
מחזקת את מיצי

מעבר לצורך הזה להיות לבד, לפעמים אתה רוצה לדבר עם מישהו, ואחת הבעיות הגדולות של לדבר עם מישהו שאין לו דיכאון, זה שהוא פשוט לא מבין.
וזה הופך למתסכל מאוד אם לא יודעים איך לקחת את זה - לשני הצדדים.

למעלה