ממש הפתעה נעימה, הפורום הזה

Hanit30

New member
ממש הפתעה נעימה, הפורום הזה

שלום לכולם, נחשפתי במקרה לקיומו של פורום זה. קצת קראתי ... הופתעתי לגלות, שקיימת בישראל פעילות כה ענפה ומרשימה בתחום הבובנאות. אני לא עוסקת בתחום. אבל, אני "נשואה" למשפחה (חמותי, גיסתי ובן זוגה) ש"חיה" את התחום (בחו"ל), ותורמת לו רבות בעולם הגדול (גם לישראל). בפסטיבל שנערך לפני כשנתיים (אוגוסט 2006) בירושלים, חמותי היתה אורחת כבוד, ודורות רבים של סטודנטים עברו דרכה. יש סיכוי שגם מי מכם ... אנחנו מקבלים תקופתית את החוברת ש -UNIMA מוציאה, וכך אנחנו מתעדכנים בנעשה בתאטרוני בובות בעולם. מדוע אין ייצוג ודווח לתאטרוני בובות ישראליים ? אשמח לשמוע תגובות בעניין. תודה. חנית.

kecem5

New member
לדבי מאירמה.

דבי אמרת לי שהנך מופיעה בסוכות ואוכל להגיע לראות אותך ספרי לי מתי..

שלום חנית וברוכה המצטרפת לפורום

האם את כלתה של מרגרטה ניקולסקאו? אם כן, כבוד גדול הוא לנו. אני הייתי יו"ר אונימ"ה בין השנים 1999-2003 ופגשתי את הגב' ניקולסקאו מספר פעמים בארץ ובחו"ל. אכן אישה מרשימה ורבת פעלים, שתמיד ידעה לקדם את העתיד דרך טיפוח דורות צעירים וכיווני מחשבה חדשים. אונימ"ה ישראל עברה בשנים האחרונות תהפוכות מתהפוכות שונות. קשה לארגון בארץ להתרומם. ההנהלה המצומצמת, לאורך השנים, היו בעצם גם כוח המארגן והעובד, החברים בארגון בארגון ברובםהיו ועדיין (לתפיסתי) רוב אוהד - אבל פסיבי. בימים אלה יו"ר אונימ"ה היא פטריסיה אודונבן מתיאטרון הקרון בי-ם. אתר הארגון הוא: http://unimaisrael.org/ אכן, עניין הדיווח לארגון העולמי היה ועדיין הינו עקב אכילס... את מוזמנת בכל עת לבקר במרכז לתיאטרון בובות בחולון.בחוה"מ סוכות אנו מקיימים כיתת אמן עם זולה רדולסקי - מותיקי אמני המריונטות בארץ. זולה עלה לארץ לפני כ-30 שנה, אחרי שנים של כוכבות בתיאטרון טנדריקה - תחת ניהולה של הגב' ניקולסקאו. (גם כיום, הוא מזכיר את שמה ביראת כבוד).

Hanit30

New member
כן, זו אני ...

כלתה של מרגרטה (ניקולסקו). תודה על קבלת הפנים החמה. הכבוד מגיע לה ... היא הרויחה אותו בהמון עבודה מאומצת, מעבר לכישורים בהם בורכה בנדיבות. שמחה על התשובה המפורטת. מנגד, מצטערת לקרוא שכך הם פני הדברים ... עכשיו אני מבינה, לפחות, מדוע ישראל אינה מוזכרת ... תמיד קינן בי חשש, שמא ... מה גם, שתחום התרבות, אמנות ואומנות מעולם לא קבל התייחסות ראויה במדינת ישראל. במובן זה, יש לנו מה ללמוד מהמדינות המפותחות. האם אני יכולה לעזור במשהו ? תודה על ההזמנה. אנחנו נבוא בשמחה רבה. כנראה בחוה"מ סוכות. אגב, בן זוגי (הבן של ...) מאוד התרגש לקרוא את תגובתך, ועוד לפגוש בה "שם" (= אדון רדולסקו), שלא ראה שנים רבות, הסב לו הנאה רבה. ובינתיים, להתראות וחג שמח לך ולכל באי הפורום !

חנית הסיפור שלך מאוד מרגש . ברוכה הבאה אלינו

ו..............תודה רבה על השיתוף.

למעלה