ממש התבאסתי

חנהפ

Active member
ממש התבאסתי

המפעל שייצר את רולדות ההודו שנהגתי לקנות (מעדני שרפ) הפסיק לייצר

לא עוד חיים קלים, דווקא אהבנו את המוצר הזה -רולדת הודו

וכל זה אחרי שתכננתי לי לפסח כמה רולדות
 
אולי נפגיז אותם בבקשות שימשיכו? הנה מספר

הפקס שלהם 03-9608557
לא מצאתי שיש להם אתר או משהו כזה
 
ויש להם עוד מספר פקס (לטלפון אינם עונים)

02-9973493

חנה פ - האם הם בבית דגן או באלון מורה או שזה אותו המפעל?
 
מסתבר שבאמת באסה. הם הפסיקו בכלל את הייצור

וסגרו את המפעל. לא יודעים עדיין מה יהיה בהמשך ואם יהיה בכלל משהו.
כמה מבאס.
הצלחתי לאתר את המזכירה שלהם וזה מה שהיא אמרה.
 

חנהפ

Active member
נכון, דיברתי איתה הבוקר

אז אולי פה ושם יש לקצבים שאריות,אבל לפסח אין!
 

חנהפ

Active member
בואי נשאל: אמא של המתהוללת


מאיזה פירמה הרולדה הודו שאת מבשלת??
 

shira1960

Active member
תבדקי במטעם חפץ חיים

רח' אגריפס, ירושלים 02-6232839 (לדעתי יש להם איזה מפעל או מפעלון, אני מאמינה שהם מוכרים בעוד מקומות לא רק ירושלים). מזמן לא הייתי שם , אבל אני זוכרת שהיה להם משהו כמו רולדת הודו. אאל"ט.
 

חנהפ

Active member
דיברתי איתם ואכן יש להם

והם גם משווקים לאיזה חנות בב"ב, (כל הקפואים)ויש להם כשל"פ אז הידד, אלך לבדוק ומקווה שיהיה טוב
 

shiri67

New member
מאחר ואת החנות בבני ברק אני מכירה, אז עכשיו

זקוקה למתכון טוב לרולדת הודו.
 

חנהפ

Active member
לפעמים אני מבשלת כמו צלי

יש מתכון נפלא לרולדה בפלפלים ודבש
מתכון לרולדת הודו בדבש ופלפלים

1 רולדת הודו.

5-8 פלפל אנגלי.

5 עלי דפנה.

1 פלפל אדום קצוץ דק.

1 פלפל צהוב קצוץ דק.

3 כפות שמן זית.

2 שיני שום פרוסות.

3 כפות דבש.

1 כוס אגוזי מלך קצוצים.

מלח, פלפל שחור גרוס טרי.

אופן ההכנה

בסיר גדול מרתיחים מים, ומתבלים אותם בפלפל אנגלי ובעלי דפנה, שמים את הרולדה לבישול של 45 דק', מוציאים את הרולדה ומקררים אותה.

לרוטב

במחבת טפלון מחממים שמן זית ומטגנים קלות את הפלפלים, מוסיפים את השום, ואז את הדבש ומערבבים מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 5 דק'.

בכלי חסין אש שמים את הרולדה פרוסה לפרוסות בעובי 2 ס"מ, ומזלפים מעל את הרוטב.

מפזרים מעל את האגוזים ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני ל20 דק'.

מגישים לצד אורז לבן.

אני מוותרת על האגוזים...
 

חנישנוש

New member
לא רוצה לאכזב אבל זה לא אותו דבר


מעדני שרפ היו הכי טובים. חבל שהפסיקו.
של חפץ חיים פחות טעים..
 

חנהפ

Active member
אני יודעת שלשרפ היתה רולדה מעולה

הקצב שלי קרא לה רולדה מרצדס, אבל אין יותר...

אז אני אנסה בקטנה, ואקווה לטוב
 
תודה שירה. אכן יש להם. הם לא יודעים אם זה

קיים בבני ברק, אבל אם כן - צריך לנסות בחנות שנקראת כל הקפואים ואולי צריך לעודד את החנות להזמין (מייצרים כבר לפסח)
כי מצב החנות לא ברור. לפעמים מזמינים ולפעמים לא.
רולדה שוקלת בערך 1-1.5 ק"ג והמחיר הוא 59.90 ₪ לק"ג.
 
למעלה