ממש התייאשתי

kerenba310

New member
ממש התייאשתי

אני כבר 3 ימים עדיין בחיפושים. הגעתי גם לרעיונית אך לכל הצימרים המופיעים אצלם אין מקום בכלל. אני עדיין מחפשת איזה צימר, כבר לא איכפת לי רומנטי או לט, רק שתנאי הסביבה יהיו סבירים. בהודעתי הקודמת כשתבתי שאני מתעניינת באזור מישור החוף, עכשיו אני מוכנה גם צפונה יותר. העניין הוא כזה, אני מחפשת משהו במחיר סביר של עד 400 ש"ח ללילה לזוג ואם אפשר לשלם ב - 2 תשלומים לפחות. קצת כבד לי מזומן עכשיו? האם כולם עובדים רק על מזומן? הנושא הזה ייאש אותי לגמרי, במיוחד לאור העובדה שישנם עוד הוצאות שצריך לקחת בחשבון מסביב לנופש. האם זו בקשה מוגזמת לבקש? כי כשהתקשרתי לכמה מקומות הם טענו כי בחיים לא שמעו על לחלק לפעמיים. באמת זה לא רגיל? אודה לכם באם תעזרו לי למצוא מקום. התאריך מתקרב ואני בפיגור גדול מאחור...

kerenba310

New member
עוד משהו קטן...

ביררתי בנחשולים אבל יש להם מקום רק לבתי עץ בקיבוץ. מרחק של 6 דקות הליכה מחוף הים. האם מישהו שמע על זה או היה שם? יש להבדיל בין הביתנים על החוף לבין בתי העץ. אני מפחדת לקבוע שם ושזה יסתבר כצריף שחוק כזה. בבקשה את עזרתכם בהקדם.

drtrip

New member
נכון...

לינה בקיבוצים,זול ונחמד.. לשובר של 370 ש"ח לשני לילות לזוג+א. בוקר, תתקשרי ל-09-7455648,תפוז הטבות לנופש ותרכשי, שווה...

kerenba310

New member
תודה רבה...

אני באמת אנסה לרכוש את השובר. הבעיה היא שהמון מקומות כבר תפוסים, הייתי בהלם מהעובדה הזו - הרי ב - 14/4 זה עדיין לא חג ולא חול מועד. בכל מקרה אני אנסה - המחיר נשמע מעולה, אני רק מקווה שזה נכון. ולגבי בקתות העץ בנחשולים - מישהו היה, שמע, ראה?

kerenba310

New member
תודה על עזרתך

ובכן התקשרתי לתפוז והזמנתי נופש. המון תודה. עזרת לי מאוד. סגרתי בסוף בקיבוץ אשרת ליד נהריה. בתמונות זה נראה יפה מאוד ודי רומנטי אפילו. בכל אופן, רציתי רק להודות לך. חסכת לי הרבה יותר ממה שציפיתי...

kerenba310

New member
עוד דבר

תודה גם לך shirshir אבל הזמנתי בסוף דרך תפוז ולא דרך אירוח בקיבוצים. שמרת למשל לא מופיע באירוח בקיבוצים וגם השוברים שלהם יותר יקרים. תודה בכל אופן...

ShirShir

New member
בכיף../images/Emo70.gifאין בעד מה../images/Emo70.gif../images/Emo45.gif

העיקר שתהנו!!!!!!

למעלה