ממש זקוקה לסיפורים עם סוף טוב

JB217

New member
ממש זקוקה לסיפורים עם סוף טוב

אני בת 32 ואנחנו מנסים בפעם השנייה להיכנס להריון אחרי הפלה טבעית בשבוע 17 בהריון הראשון לפני שנה וחצי. לפני שבוע וחצי גילינו שאני בהריון, החל משבוע 4 התחילו הכתמות חומות כאשר היום (5+1) זה הפך לדימום בניגוב. האם יש סיכוי שהכל בסדר? ממש זקוקה לסיפורים חיוביים :(

JB217

New member
תודה :)

לא, בעיקרון בגרמניה עד שבוע 8 לא נהוג ללכת וכבר היה לי תור בלי שום קשר בול לשבוע 8 אז אמרתי שאחכה..
ועכשיו אני בלחץ כי בכל זאת דימום אדום ולא חום...

WaitingForIt

New member
כן.. ככה זה אצלנו בגרמניה/:

רציתי לפנות אלייך בפורום לקראת אבל עזבת יותר מדי מהר.. (וטוב שכך!! מאחלת לך המון בהצלחה). אני כרגע מטופלת במרפאת פוריות והם כן עושים בטא בשבוע 4-5.. רופאת הנשים שלי (הרגילה.. שיותר אני לא חוזרת אליה.. ) בכלל לא קלטה מה אני רוצה ממנה ואמרה לעשות קליר בלו. רופא הפוריות אמר שכל בדיקות השתן האלו זה סתם והוא מאמין רק לבטא.. (שזה היה מאוד מוזר לשמוע בגרמניה! חח).. כרגע אני אחרי ביוץ ואתמול דיברתי עם האחות על בטא..היא אמרה לבוא לעשות, אבל אם יש דימום אדום ובמשך כמה ימים זה סימן לא טוב.. ואם הוא ממשיך אז אפשר אפילו לוותר על בטא..

JB217

New member
שנה זה מהר!? חחח

בכל מקרה, בפעם הקודמת גם אני הייתי מטופלת במרפאת פוריות והם עשו לי בטא ואז בשבוע 8 נחתתי אצל הרופא כי אחרי שהם רואים אולטרסאונד בשבוע 6 הם שולחים אותך לדרכך (זה לפחות מה שהיה לי).
העניין הוא שהיו לי שבוע של הכתמות חומות, אתמול דם אדום רק בניגוב והיום שוב הכתמות חומות בקטנה (טפו טפו טפו) אז כמובן שבכל מקרה אגש ברופא בשלישי ונראה משם עוד היו דברים מעולם ואני רוצה לקוות שהכל טוב...

JB217

New member
מעדכנת

הייתי אצל הרופאה (שבוע 6) היא ראתה שק, עובר ודופק :)
נתנה לי ליתר ביטחון נרות פרוגסטרון

למעלה