ממש חבל על לקס

מור תור

New member
ממש חבל על לקס

בחור ממש כנה בגלל זה אני אוהב אותו הישרדות...משחק קשה

TA2020

New member
מסכים! הכל בגלל רוב המטומטם הזה!!!

די! נמאס לי כבר מרוב! עוד איכשהו בהתחלה חיבביתי אותו כי הוא נראה ישר, הגון ושיש לו דרך משחק יפה אבל בפרקים האחרונים (כולל זה של היום) הוא נהפך להיות ממש מעצבן! כל הזמן דואג לאמבר שהוא קרוע לה על התחת! טוב הבנו! הבנו שאתה רוצה להשאיר אותה עד הגמר בתוכנית וגם לגרום לה לזכות ואז לחיות איתה בגלל הכסף אבל די! כמה אפשר? זה ממש מרתיח אותי! רוב הוא אדם מגעיל ושפל שהיו צריכים להעיף אותו היום או כבר בהתחלה! כל הזמן רוצה רק את אמבר לצידו. איך הוא ככה שיקר ללקס?? אין לו כבוד?! כנראה שלא... אני ממש התחלתי לשנוא את רוב!

1sickboy1

New member
הוא הביא את זה על עצמו...

בפרקים האחרונים הוא הראה את הטמטום שלו... נתחיל מההעפה של קולבי שהמשיכה לאיתן... שני שחקנים מאוד חזקים,שאולי אם הראשון היה נשאר לא היה צורך להעיף את השני,ומעבר לזה הוא בחר בג'רי שהיא אחת בודדת,הם היו שניים שבטוח לצידו! וכמובן השטות הבאה היא להעיף את מי שבאמת נשארה הכי נאמנה בשבילך,לטובת מישהי שנשארה לילה בלבד עם השבט שלך והייתה 20 וכמה ימים עם השבט האחר,וזה עוד לאחר שהוא החליף את איתן וקולבי בג'רי. בנוסף הוא ציין שאילו היה מעיף את אמבר היה לו רוב,אבל הוא לא הלך על בטוח,וסמך על 2 משפטים של ילד השליחויות. אין ספק שהמשחק שלו הפסיד לרבים את המשחק מלבדו.

מיכל 87

New member
הוא נדפק בין כה וכה

אם הוא היה מעיף את אמבר - רוב היה מעיף אותו ראשון בתור נקמה..(לרוב יש קשרים) לא משנה מה הוא היה עושה- הוא כבר מההתחלה אכל אותה........ אני חושבת שגם קטי (אני חושבת שככה קוראים לה) עשתה מעשה מפגר ואמרה לו שתיתן לו את השרשרת חסינות.. מסכן.. הוא קצת קיווה לזה.. איך הוא פתח את הפה כשנודע לו שהיא לא מוותרת על חסינות.. זכותה להשאיר את החסינות אבל פור גאד סייק תסתמי את הפה!

danna C

New member
מישו שם לב איזה חמוד ג'ף המנחה?

הוא כזה אמר בישיבה "אני פשוט רוצה להביא לכולם חיבוק אתם נראים נורא!" איזה מותק!

מיכל 87

New member
אני לא מבינה- ג'ף יבש וכולם רטובים?

רוב כמעט החזיר ציוד מרוב קור.. הוא היה ממש על רטט..

Koki Girl1

New member
אני כל כךך שונאת את רוב ../images/Emo182.gif

כל הזמן חשבתי שהוא ואמבר חמודים ביחד ובמיוחד בפרק הזה בהתחלה! חשבתי שרוב ממש מתוק ואז הוא בגד בלקס ואמר שהכל משחק וכו' אני כל כך שונאת אותו עכשיו הוא פשוט מגעיל ! אני כל כך אוהבת את לקס זה פשוט לא פייר!

inbalinbal1

New member
אני חושבת שהגיע לו על מה שעשה לקולבי ואית'ן

והעדיף את ג'רי ואז בגד בג'רי בשביל אמבר!

Koki Girl1

New member
זה לא מגיע לו !

מה הוא עשה לקולבי ואיתן? הוא העיף אותם נכון זאת הייתה טעות איומה כי אם הוא לא היה מעיף הם היו מגיעים רחוק מאוד אבלל זאת טעות תמימה ודפוקה ביחד וזה לא מגיע לו . מי שבגד בו זה רוב לא לקס רוב בגד בלקס כשהוא אמר שהוא ישמור עליו וביקש בתור חבר שישמור על אמבר!

Mano8

New member
תגובה לכולם

תפסיקו להיות יפי נפש. זה משחק על מיליון דולר. אף אחד כמעט לא נחמד באמת בתוכנית הזו. גם לקס יצא טיפש כשהעיף את קולבי ואיתן שהיו חזקים באתגרים וכתוצאה מזה הם הגיעו עם נחיתות מספרית למיזוג. בוסטון רוב מלך!!!!!!

Koki Girl1

New member
טיפש ותמים לא מגעיל ורשע../images/Emo182.gif

רוב פשוט בן אדם מגעיל ואמבר נגררת כמו ילדה קטנה

Fairywitch

New member
כאב לי עליו, אבל...

אני חושבת שזה לא היה משנה אם הוא היה מעיף את אמבר ולא ג'רי. למה? כי אז הם עדיין היו במיעוט וסביר שהוא עדיין היה עף. בנוסף- זה לא הוגן כל מה שההפקה עשתה- החילוף הזה שגרם לאמבר להיות היחידה שהחליפה שבט. אם זה לא היה קורה והשבט ההוא היה מפסיד- ג'רי הייתה עפה בכל מקרה. אז רוב הדרכים היו מובילות לאותה נקודה, רק כואב שזה נעשה ככה.

למעלה