ממש חוצפה

מצב
הנושא נעול.
ממש חוצפה../images/Emo5.gif

ממש חוצפה

בשבוע שעבר אחות IVF,נתנה לי הוראות בטלפון ואלו היו כלשונה:"מימי צריכה לשתות חמישה ימים 2 כדורים פרוגינובה. וביום ה5 בדיקות דם. מה אתם הייתם מבינים? פעם ראשונה שנותנים לי הוראות מסוג שכזה,מה שהבנתי (וגם מימי הבינה) שרק 5 ימים לשתות וזהו. ממש חוצפה,עינת מתקשרת ואומרת שלא הבנו,נראה לי שהיא לא הסבירה טוב. ממש מעצבן
ברגעים אלו מימי בלעה 2 כדורים ברציפות מקווה ששום דבר לא התפקשש
נ.ב- הרירית של מימי מכובדת מאוד 14.5
ולפי בדיקות הפרוגסטרון נדע מתי ההחזרה

מעצבן לאללה!!!!!

ממש חוצפה

בשבוע שעבר אחות IVF,נתנה לי הוראות בטלפון ואלו היו כלשונה:"מימי צריכה לשתות חמישה ימים 2 כדורים פרוגינובה. וביום ה5 בדיקות דם. מה אתם הייתם מבינים? פעם ראשונה שנותנים לי הוראות מסוג שכזה,מה שהבנתי (וגם מימי הבינה) שרק 5 ימים לשתות וזהו. ממש חוצפה,עינת מתקשרת ואומרת שלא הבנו,נראה לי שהיא לא הסבירה טוב. ממש מעצבן
מעצבן לאללה!!!!!
לא לגמרי הבנתי מה היו אמורות להיות ההוראות הנכונות, אבל הקטע הזה שמצפים מאתנו להבין לבד דברים שאין לנו מושג בהם ולא אומרים לנו במפורש ממש מרתיח!!!! בעיקר במחזור כזה שבו כל פרט ועניין צריכים להיות כל כך מתואמים בין שתי נשים... אוף!!! אכן הרירית נשמעת משובחת ונקווה שבקרוב בקרוב יגיע הרגע הנכסף והמרגש של ההחזרה. אגב, זה אומר שכבר נשאבת? מאחלת לשתיכן המון הצלחה למרות הבלבולים! וחג שמח! אגב, שלוש התמונות של היפהפיה שלך מפארות את הגלריה שלנו.

העין ה 3

New member
קראתי אתמול מספר פעמים

ממש חוצפה

קראתי אתמול מספר פעמים
ועכשיו פתאום הבנתי. ביום ה-5 בדיקות דם ואז על פי התשובות יגידו לכן איך להמשיך. אבל כמו שאמרת, הרירית מכובדת, ולפי התוצאה בטח כבר אמרו לך מה לעשות. בהצלחה, ורדה

ורדה ורוצה תודה לכן../images/Emo140.gif

קראתי אתמול מספר פעמים
ועכשיו פתאום הבנתי. ביום ה-5 בדיקות דם ואז על פי התשובות יגידו לכן איך להמשיך. אבל כמו שאמרת, הרירית מכובדת, ולפי התוצאה בטח כבר אמרו לך מה לעשות. בהצלחה, ורדה
ורדה ורוצה תודה לכן

אתן יודעות היום שקיבלתי הוראות,פשוט חזרתי כמו תוכי על מה שהיא אמרה לי. שלא תהיה תקשורת לקויה
תודה רוצה שהתמונות של מאי בגלריה. זה כבוד בשבילי שמאי בגלריה
כן ההחזרה תעשה שבוע הבא

ענתי בהצלחה אמרתי לך כשנפגשנו

ורדה ורוצה תודה לכן

אתן יודעות היום שקיבלתי הוראות,פשוט חזרתי כמו תוכי על מה שהיא אמרה לי. שלא תהיה תקשורת לקויה
תודה רוצה שהתמונות של מאי בגלריה. זה כבוד בשבילי שמאי בגלריה
כן ההחזרה תעשה שבוע הבא
ענתי בהצלחה אמרתי לך כשנפגשנו
מנצלת את ההודעה לשאלה מאמש אני מזריקה 3 מנוגון ו1 אורגלוטרן שזה תואם צטרוטייד ומאתמול יש לי כאבים בבטן התחתונה שמקרינים על הרגל השמאלית האם יש קשר?

מצב
הנושא נעול.
למעלה