ממש כואב לי

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
ממש כואב לי

ואני לא יודעת מה לעשות. מהבוקר התעוררתי עם כאב חזק בצד ימין של הגוף- איפה שהריאות. הכאב מתחזק בזמן שאני נושמת וגם אני כל הזמן מרגישה שאין לי מספיק אוויר ( אבל תופעה זו כבר ידועה לי כסימפטום ללחץ) גם יד ימין כואבת לי אבל ממש קצת. אני לא יודעת אם זה הצטננות או שזה קשור ללופוס ומה עלי לעשות?

זאבית

New member
הי ל3, תקשיבי....

לגבי הלחץ בריאות והקשיי נשימה. אני מקווה מאד שזה רק מחרדה. אבל יתכן מאד שיש לך הצטברות של נוזל בריאה שמקשה על הנשימה (אופייני להתפרצות של המחלה). האם הכאב חזק במיוחד כשאת שוכבת? אם כן, אז זה באמת מאד כואב. זה קרה לי לפני כ-4 שנים בהתלקחות של המחלה. ורק שכבר ממש לא יכולתי לנשום וסבלתי מכאבים חזקים בחזה הלכתי למיון. ושם נתנו לי סטרואידים שספגו את הנוזל ולאט לאט הוא נספג ונעלם. אני מקווה שאני לא מלחיצה אותך. זאת ממש לא המטרה שלי כמובן. אבל כל הסימפטומים שאת מציינת מדי פעם במכתבים שלך לכאן , כ"כ דומים למה שהיה לי ולמרות שאני לא מכירה אותך אני כ"כ דואגת לך, כי זה מחזיר אותי לעצמי, לסבל ולדברים שעברתי על בשרי והזנחתי - גם מחוסר ידע - וגם כי קיוויתי שזה יעבור. (וכמו שאת מתארת לעצמך - זה ממש לא עבר אלא רק החמיר).אני ממש דואגת לך. אל תתני לזה להחמיר. אם זה ממשיך אני מפצירה בך ללכת לרופא ולבקש צילום חזה, כי אם יש נוזל אז רואים אותו בצילום רנטגן רגיל. תשמרי על עצמך, עדית.

gaia20

New member
הי שירי

גם לי היה מה שאת מרגישה- מעין הרגשה של דקידה בריאות ואי יכולת למלא את הריאות עד הסוף ולכן קושי בנשימה, וזה החמיר אם היתי שוכבת על הגב. ת,אמת, אותי בדקו ולא מצאו שום דבר שמקשר בין הלופוס לכאבים האלו, ועברתי המון בדיקות (א.ק.ג, מיפוי ריאות, צילום ריאות... ועוד) אבל ליתר ביטחון, עדיף שתעברי את כל הבדיקות שרשמתי. תרגישי טוב,

למעלה