ממש כיף לי כאן! סיכום יום ראשון שלי בפורום...

aviadbarel

New member
ממש כיף לי כאן! סיכום יום ראשון שלי בפורום...

מצאתי את הפורום הזה במקרה כשחיפשתי פורום שבו אוכל ללקט מידע על פרוייקט הסברה שאני מתכוון לפתוח בחו"ל, ואני חייב לציין שאני נהנה עד מאוד. חברים יקרים, שמחתי ללמוד ולטעון את טיעוניי, שמחתי גם לקבל ביקורת (אני רק עדיין מחכה להוכחות) ואני אשמח לקבל תשובות לכל שאלותיי, גם אלו שיותר קשה לענות עליהן. שיהיה יום טוב לכולכם וחברים, בואו ננסה לשמור על תרבות דיון, לדעתי זה חלק מכל חברה.. בואו נהיה מנומסים אחד לשניה ואחת לשני ויהיה לכולנו כיף יותר. ציונים (ואגב, מתי זה הפך למילת גנאי??!?!) ואלו שאינם.

mike00

New member
קודם כל ברוך הבא,דבר שני אל תתלהב יותר מדי

כי הפלסטינאים "אזרחי ישראל" לא מעוניינים לדון בשאלות הקשות ובנושאים שעליהם אי אפשר להגיד" 1.קיפוח. 2.גזענות. 3.כיבוש ונכבה. 4.רצח עם. 5.כל התשובות נכונות. ככה זה כשאין לך משהו טוב להגיד אז אתה שותק.....אנחנו כבר למדנו לקבל את זה כהסכמה שבשתיקה.. בכל אופן אני מקווה שתבחר להשאר.

aviadbarel

New member
בכנות הם קצת מאכזבים..

ציפיתי לדיון מעניין, אני מכיר מספר ערבים והם אנשי שיחה מעולים. לפעמים כשאנחנו טועים צריכים לדעת להגיד "טעינו" אבל החבורת אנטי-ישראלים שכאן מתרכזים בעצמם, מטיפים לשנאה ולא טורחים להשיב לשאלות הקשות שהם נשאלים. אני מקווה שעם הזמן ימצא כאן משתמש או שניים שיהיה להם האומץ, התעוזה והתבונה לענות על שאלות קשות גם כן.

mike00

New member
תראי,זכותך המלאה לא להתייחס לשאלות ענייניות

למרות שהן לא מנוסחות בצורה פוגעת אלא באות במטרה של קבלת מידע מהצד השני.. אני אגיב לכל הודעה שלך שיש לי תשובה כלפיה ואם תשימי לב אחרי שהעלת לפה סרטון של מתנחלים שהתנהגו בצורה לא הולמת לדעתי ידעתי לבקר את ההתנהגות שלהם ולהגיד שאני אישית מתבייש בהתנהגותם... חבל שאת לא יודעת לנהל שיחה,אנחנו לא חייבים להסכים אבל בהחלט יכולים לענות לשאלות האחד של השני..

פלסטיני זאת מילת גנאי יותר גרועה ובושה.לא כאן

אלא בעולם הערבי עצמו

מוחמד5

New member
אני מקנא בך עד לשד העצמות

על כך שנפל בחלקך להסתובב בעולם הערבי ,לדבר\לראיין אנשים ולדעת מה הם חושבים על פלשתינים. מהמעט שאני יוד(ראיתי\שמעתי) דווקא ההפך,.

../images/Emo6.gif כבר אין גבול לציניות של אנשים מוחה.

אם זה כל-כך מגעיל אותך יא דידיטי, מה אתה עושה כאן בפורום שמוקדש לענייני הזהות של הפלסטינים אזרחי ישראל?

ידידי המומר, אם היה אכפת לך מהערבים כאן.

היית ממליץ להם להיפטר מהבולשיט הלאומני-פלסטיני שעכשיו באופנה, שכן הם ערבים אזרחי ישראל. אז שיתנהגו כאזרחים נאמנים!! אם היה אכפת לך באמת מהם, היית קורא להם להוכיח לממסד ולציבור שהם שווים לא פחות מיהודים. ונאמנים למדינה שנתנה להם אזרחות ולא רק נאמנים ל"אדמה שהציוני מתהלך עליה"
ואז פני הדברים היו נראים אחרת, כי ערבי שעומד דום בצפירה, או מיישיר מבטו בגאווה אל הדגל, זה לא דבר של מה בכך וגם מתנחבל קיצוני חובש כיפה היה מעריך ומוקיר את אותו ערבי, קל וחומר שאר העם... זאת בניגוד לקיבוצניק גזען, שחי על שטח ערבי כבוש בעצמו, על חורבות כפר חרוך ולא "לצד" כפר (כמו מתיישבי הימין) ומנדה משם את את הערבי בבוז, כשהוא קורא לשלום ודו קיום בשיא צביעותו. ככה שאם אתה רוצה לעשות צדק, תהיה הוגן גם עם חבריך בשמאל הקיצוני, שם את יהבי שאתה חי על שטח כבוש בעצמך.

תתפלא. ומוחמד, אם אתה פלסטיני גאה,

אנא הגשם את האני-העצמי שלך וקרע לגזרים את תעודת הזהות הכחולה שהציונים הנפיקו לך וצלם זאת בפורום. תהיה פלסטיני גאה - עד הסוף. אך אם אתה רואה עצמך כשותף להווה ולעתיד, כבד את אותה מדינה שאתה חי בה, ותכובד בהתאם. ואל תבוז לה, שכן רשימת "המקופחים בע"מ ארוכה" יש עובדות בשטח, ישראל קיימת והיא גדולה יותר ממה שהיה אמור להיות בפועל. למה? שאל את הוריך וסבך! אך אתה, מעדיף להישאר "קרוע" בין אזרחות ישראלית לזהות פלסטינית, אל תתפלא למה אתה מרגיש מקופח, בצדק. אם היית מרגיש שייך ומתנהג ככזה, גם היית נהפך לכזה. את הרגשת "הקיפוח" "ואכלו לי שתו לי", אף אחד לא יקח ממך, שכן אתה בנתיים "אזרח על" ללא חובות - ואנו המקופחים.

מוחמד5

New member
אני לא קרוע

בין הזהויות שלי, אני כאוב, אני עצוב, בגלל מה שהמדינה שלי עושה למיעוט שחי בתוכה ועל מה שעושה לאחיי ברשות. כל בעל ראיה קצת מפוקחת,שחי את המציאות ובעל דיעות קצת המוניות צריך לזעוק את הזעקה הקוראת לסיום השינאה המרה ,שינאת החינם שלא מובילה אלא לחורבן. קיפוח !! אין אדם או אבן במדינה הזאת שלא הודה שקיימת אפליה וקיפוח אך ורק בגלל שיכות דתית ואטנית.(יש נושאים שהכרעו כבר מזמן והדיון בהם מיותר ). ולסיום בדיחה : מי בשנים האחרונות עמלים יום ולילה על מנת להוכיח שאיזה סבא של הסבא חי באיזה מדינה זרה על מנת לקבל אזרחות ודרכון ממנה.
, והם הם עשו בשבל לקבל אותה אזרחות !! ... נ ד ה.

למעלה