ממש לא בטוחה מה קורה

Rakefetsagman

New member
ממש לא בטוחה מה קורה

אשמח לקצת ייעוץ: אתמול בלילה והיום בבוקר היו לי צירים לא ממש חזקים ולא תכופים. בלילה פשוט ישנתי והיום המשכתי כרגיל. אחה"צ המכנסיים שלי היו קצת לחים באזור המפשעה כשהסתכלתי בתחתונים (
סליחה על הפירוט) היה איזשהו צבע חום בהיר מאוד לדיסצ'ארג' (לא בטוחה איך זה ניקרא בעברית) וניראה לי שהלידה קרובה אבל אני לא ממש בטוחה....
בקיצור להתחיל למלא את הברכה? כל עצה תיתקבל בברכה
,

swann

New member
נשמע שזה קרוב ../images/Emo24.gif

לא הייתי ממלאת את הבריכה אם הצירים לא סדירים ואת לא מרגישה ממש קרובה. אם תחושת הבטן שלך אומרת שכן, אז למה לא. ההפרשה נשמעת כמו הפקק הרירי, אבל לכי תדעי מתי זה יגיע. יכול לקחת ימים ויכול לקחת שעות. (ואולי הלחות זה טפטוף מי שפיר? ממממ הכל יכול להיות בשלב כזה). מקווה שתעדכני בקרוב מה קורה. ובהצלחה

debby12

New member
מנהל
דיסצ'אג' בעברית = הפרשה

איכשהו באנגלית זה נשמע יותר סקסי - לא? אינה מיי גאסקין מדברת באופן כללי על זה שנים הן juicy לקראת הלידה. אני עוד לא הייתי ממלאת את הבריכה (האמת שהייתי נותנת למלווים-עוזרים לעשות את זה אחרי שהלידה היתה קצת יותר פעילה) אבל מצד שני בהחלט לא הייתי טסה לשופינג בניו יורק היום

Rakefetsagman

New member
בעברית

זה נישמע פעיל באנגלית זה נישמע יותר פאסיבי
. הייתי שמחה לעשות שופינג בניו יורק....

debby12

New member
מנהל
שלוש אפשרויות....

או שהיא התעלמה מהמלצתי ושורפת כרגע את כרטיס האשראי בחנויות בגדים שוות במנהטן, או שהיא ילדה כבר, או שהיא יולדת ברגעים אלה
. לא הייתי שמה הרבה כסף בהימור על האפשרות הראשונה.

Rakefetsagman

New member
הי בנות, כן כן ילדתי.

תודה על האמון
. לידה ביתית בדיוק כמו שרציתי. בבריכה -- חמש שעות של צירים ו20 דקות דחיפות. היא נולדה לה ב-1:00 בלילה ביום ראשון. החלמה מאוד מהירה (אין שום תפרים) אבל בעיות עם ההנקה
. מבטיחה סיפור לידה בקרוב.

למעלה