ממש לא בקטע מיני..ז״א כו חח

iba90

New member
ממש לא בקטע מיני..ז״א כו חח

מאז שגיליתי את הפורום הזה אני מרגיש שכל הנושא הזה של חוסר הניסיון מתחיל ״לבעור״ בי. מה אני יכול לעשות עם זה...אין לי מושג :-\

כמו כל דבר שמדברים עליו הרבה

זה פשוט מתחיל להעסיק יותר.
אין ספק שהפורום מתסיס בנו את החשיבה על החוסר ניסיון.

מה אתה יכול לעשות?
בעיקרון את מה שתבחר ואת מה שידך משיגה...
אתה יכול להמשיך את מה שעשית עד כה, אתה יכול לנסות לצאת לדייט, יכול להסתגר.
לא יודעת מה הטוב יותר בשבילך, אני בעד לחפש אופציה לשינוי המצב, בהנחה שזה ממש מפריע לך.

OADIR1

New member
נכון וגם זה בא בתקופות

לפעמים זה בוער ולפעמים שוכחים מזה/מדחיקים... אבל מה שכן, אני חושבת שכדאי ״לנצל״ את התקופות האלה ולעשות עם זה משהו, אבל אני לא יכולה להגיד מה בדיוק כי אצל כל אחד הבעיה היא שונה וזה נובע ממשהו אחר. אז לדעתי חייבים לברר מאיפה זה נובע ואני אישית הולכת לפסיכולוגית ודברים לאט לאט מתבהרים לי. והאמת שגם דברים התחילו להשתנות לאט לאט... די לאט... אבל זה גם משהו וזאת בעצם ההתחלה ואני מתכוונת להמשיך ב״בירורים״... /tapuzforum/images/Emo8.gif

חמוד1975

New member
שמח לשמוע:)

הייתי בעבר הרחוק אצל פסיכולוגית (האמת, מסיבה אחרת שכבר לא רלוונטית) ובעבר הקרוב באימון אישי (גם בהקשר לזוגיות). לשניהם לא היתה כל השפעה עלי. לא גיליתי על עצמי שום דבר חדש שלא ידעתי, והשפעה פרקטית ודאי שלא היתה. השינוי היחיד היה בחשבון הבנק:) שמח לשמוע שיש אנשים שזה באמת עוזר להם.
ולגבי "מאיפה זה נובע"- לגבי כל מיני דברים באישיות שלי שמתבטאים גם בבררנות וחוסר ההתפשרות שלי לגבי מציאת בת זוג- כבר כמה אנשי מקצוע ניסו לעלות על זה. חקרו אותי על הילדות, על ההורים, טראומות שעברתי וכו'. פשוט ללא כל הצלחה. יש לי הורים נפלאים, לא חוויתי פרידות כואבות, לא חרמות, לא התעללות. פשוט לא עברתי שום טראומות! בנושא זה אני דפוק "תוצרת עצמית" ואין גורם חיצוני שאפשר להאשים בכך:)

OADIR1

New member
יש לי כמה דברים להגיד לך

אני ממש לא מטיפה ללכת לפסיכולוג למי שזה לא מתאים לו (אני אשית אוהבת לחפור...)
קודם כל הייתי אצל כמה פסיכולוגים עד שמצאתי את המתאימה, כלומר צריך שיהיה קליק ואיזשהו חיבור, ודווקא יש דברים מדהימים וכל מיני קישורים שהיא עושה לגבי כל מיני תחומים בחיים שלי וזה ממש יפה ועוזר לך להבין שכל דבר נובע ממשהו, זה לא סתם... נגיד זה שאתה בררן זה סימפטום של משהו (גם אני אגב...) אם אתה פוסל למשל על סמך מראה אז כנראה יש משהו שהשפיע/משפיע על זה ואתה לא מודע לו.
דבר שני, גם אני הייתי באימון אישי- לדעתי זה בולשיט. אין שינויי אינסטנט, לפחות לא בחלק הזוגי.
חוץ מזה גם לי יש לכאורה רקע טוב כמו שאתה אומר, לא אומר שאני לא יכולה להיעזר בפסיכולוגית
יכול להיות שאתה פשוט לא אוהב לחפור? סתם השערה...

חמוד1975

New member
חלילה..

לא אמרתי שאת מטיפה, ולרגע לא אמרתי שזה פסול בעיני. ציינתי שאני שמח שיש מי שזה עוזר לו, וזה לא היה בציניות.
כל מה שאמרתי הוא שהנסיונות שלי בתחום היו מאכזבים. לא כי "אני לא אוהב לחפור", אלא כי לא היו לכך כל תוצאות ממשיות. גם הבנות של "מאיפה נובעת תכונה זו או אחרת", שלרובן הגעתי גם ללא עזרת הפסיכולוג, לא גרמו אצלי לכל שינוי בפועל. הסיבה היא שאני אדם רציונלי, ומאחורי כל דרך פעולה שלי יש סיבה רציונלית מוצקה (למעט עניינים שהם "טעם וריח", שגם לגביהם יש לי השערה מה מקורם). פסיכולוגים/מאמנים שהייתי אצלם, התקשו להתמודד עם העניין הזה, שיש לי תשובה הגיונית לכל שאלה. ובכלל, ללכת בדרך שאני מאמין בה, בלי השפעת הסביבה, זה חלק מהאופי החזק שלי (לטוב ולרע, וברוב תחומי החיים זה ממש לטוב לשמחתי!).

חמוד1975

New member
תיקון ניסוח

שורה שלישית -בתוך הסוגריים צ"ל :"שגם לגבי מקורם יש לי השערה".
כן, גם בניסוח אני פרפקציוניסט, והייתי חייב לתקן את המשפט העילג.

וואוו נשמע שאתה ממש מודע לעצמך

אני לא חשבתי שאתה חושב שאני מטיפה (משפט קצת מסובך, אבל אני בטוחה שתסתדר
)
פשוט אני רוצה שאנשים שלא הלך להם טוב עם פסיכולוג לא ימהרו להסיק מסקנות, כי גם אצלי בהתחלה לא הלך טוב- כלומר הייתי אצל פסיכולוגים שלא מתאימים לי, אין חיבור, השיטה שלהם לא הייתה לרוחי וכו'
וגם סתם להביא לידיעה שכן יש אנשים שזה עוזר להם
אבל אני מאמינה שכל אחד והדרך שלו ומה שמתאים לו

אני לא חושבת שבררנות זה בהכרח רע

אני חושבת שיותר כדאי לחשוב על איפה מוצאים ואיך מזהים אנשים שיהיו לטעמכם מאשר לעבוד על להיות פחות בררנים.

וואלה, את גם צודקת

אבל לא התכוונתי לעבוד על זה ולהתפשר אלא רק להבין מה גורם לזה כדי להבין יותר את עצמך. לי זה גורם הרגשה טובה למה אני פוסלת הרבה אנשים....
קשה לי גם להסביר למה אני מתכוונת בדיוק...

אגב "אזדרכת סמית" זה על משקל ג'ון סמית?

OADIR1

New member
נכון וגם זה בא בתקופות

לפעמים זה בוער ולפעמים שוכחים מזה/מדחיקים... אבל מה שכן, אני חושבת שכדאי ״לנצל״ את התקופות האלה ולעשות עם זה משהו, אבל אני לא יכולה להגיד מה בדיוק כי אצל כל אחד הבעיה היא שונה וזה נובע ממשהו אחר. אז לדעתי חייבים לברר מאיפה זה נובע ואני אישית הולכת לפסיכולוגית ודברים לאט לאט מתבהרים לי. והאמת שגם דברים התחילו להשתנות לאט לאט... די לאט... אבל זה גם משהו וזאת בעצם ההתחלה ואני מתכוונת להמשיך ב״בירורים״... /tapuzforum/images/Emo8.gif

Berethor

New member
לא נורא

להיות מעוניין זה בסדר, אבל כך בחשבון שלא תמיד מוצאים, זה לא תלוי רק באדם אחד אחרי הכל.

iba90

New member
הפורום היום די שקט...

עושים מסיבה ולא הזמינו אותנו?

Light18m

New member
תענית אסתר. מקווה שאתה צם!

סתם.

אם יש לך רעיון למשחק או דיון אז לך על זה

למעלה