ממש לא מובן

ממש לא מובן

אייל אני מצטער אבל רוב האנשים בתמיכה תכנית ילדים קטנים שלא ממש מבינים כמו בונד שולח אותי למישהו אחר מזה היחס הזה הוא לא יכול להגיד איפה אפשר למצוא אבל עזוב זה שהוא לא בסדר זה לא משנה מצאתי כבר את הדרייברים באמת תודה רבה לכם ממש עזרתם ...... תשמע בפעם הבאה שבונד מפנה אותי לפחות תגיד לו שלא יכתוב איזה חצי משפט אלא שיננסה לעזור מכל ליבו ולא סתם לקשקש ושוב תודה על היחס !! H-(

@poet

New member
עולם רוחני תקשיב

דבר ראשון , אף אחד כאן לא מקבל כסף על זה שהוא עוזר לך לכן אל תבוא בטענות לאף אחד , אם לא נוח לך אתה יכול נסות את מזלך במקום אחר, או ללכת להביא טכנאי ב 200 שקל שיפתור לך את הבעיה ניסוי להסביר לך משהו אם לא הבנת אותו אל תאשים אנשים אחרים ממש גובל בחוצפה ובכפויות טובה ותזכור שאף אחד כאן לא חייב לך כלום . ואם כבר אמרת תודה... אז בבקשה

nando

New member
תגובתך לעולם רוחני

אני מסכים אתך שתגובתו של עולם רוחני הייתה לא לעניין. מצד שני נתקלתי כבר בפרום הזה או באחיו התאום (מחשבים ואינטרנט``) בהסבר שיועד לחסרי ידע בסיסי שעשה שמושמונחים כמו מחרוזות Strings וכו.. (הנסיון של אלונה להחזיר את כונן הסי די שלה לחיים.) אז חברים שימו לב לפני מי אתם עומדים. לרוב מי שמקצוען מתנסח בהתאם.זו יהירות לדבר גבוהה גבוהה.

alona..

New member
להחזיר את

כונן הסי די שלי ל..מה???? למה שבק חיים??? היייי, לא להלחיץ. הוא לא שבק חיים, זה רק חלון מעצבן שקופץ ומסרב לזוז. זה בסדר, הכל תחת שליטה, כולם עדיין נושמים. אנא, לא להלחיץ את יושבי הבית. תודה (נושמת עמוק) אלונה. אהה, רק בענין המונחים לחסרי הידע הבסיסי וכו`. אני באמת לא חושבת שזה משנה, מהחלקים והמונחים שלא מבינים מתעלמים. ע``פ השאר פועלים. מכסימום לוקחים את הקופסא לבדיקות לחץ דם מידי פעם. :cool: העיקר שיש מי שמגיב ומנסה לעזור. זהו, סיימתי (סופסוף) יום של קשת בענן, אלונה.

B0ND_JAME5_B0ND

New member
מה????????????????????????????????????

מה קרה?????? אפשר להבין מה הבעיה שלך? בסך הכל רציתי לקשר בין 2 אנשים שיש להם ת`כלס את אותו דרייבר- מה קרה? מה ההתנפלות? לא מוצא חן בעניך - להתראות, אני עזרתי, עוזר ויעזור פה להמון אנשים, אני לא עושה את זה כי משלמים לי או משהו כזה, אף אחד לא רשם שזה אמור לפתור לך את הבעיות במחשב, אם תסתכל קצת אחורה בדפי הפורומים של הפורום הזה, או פורום - אינטרנט ומחשבים או פורום תוכנות - תבין שעזרתי ליותר מ-30 אנשים, שבלי עזרתי היו קוראים לטכנאי או משהו כזה- אם מצאת לבסוף את הדרייברים אז סבבה לך, אף אחד פה לא צריך ולא חייב לספק לך כלום, לא רק זה - תגיד תודה שבכלל התיחסו להודעה העלובה שלך. חוץ מזה מי שהשאיר הודעות ``שורה`` זה היית אתה- מה שניסיתי להסביר לך מסתבר שלא כל כך הלך- זה שמיתחת להודעה שלי היה במקרה=צירוף מיקרים מישהו אחר לגמריי עם בעיה שונה לחלוטין שלו היה כרטיס זהה לחלוטין, מה שניסיתי להסביר לך שאתה צריך לפנות אליו- לבקש את הדרייברים יפה!!! ובטח הוא היה מביא לך- אז מה עשית, העדפת לשחק אותה את ה-``לא מבין`` חיפשת בעצמך ואחרי שמצאת את מה שחיפשת חזרת לפה להאשים!?!??!?!? אותנו?!?!?!?!? מה קרה???? אתה תסלח לי על הביטוי- -----חתיכת חוצפן---!!!!!!!!! אני אישית לא יענה ליותר הודעות ממך- ולא רק זה - אם הייתי מנהל הפורום הזה - הייתי מעיף אותך מפה לצמיתות!!!!!!!!

למעלה