ממש לבכות על המצב במדינה איזה יום עצוב לכולנו אני מקווה שיהיה יותר טוב כי כבר נמאס
נ נושנושי New member 4/3/02 #1 ממש לבכות על המצב במדינה../images/Emo7.gif איזה יום עצוב לכולנו אני מקווה שיהיה יותר טוב כי כבר נמאס
ר רונה 29 New member 4/3/02 #3 אני לא מאמינה עלייך שרהההה ../images/Emo6.gif את קראת עכשיו לבוא לצ´ט ? פששששששש סחתיין , חשבתי שאני לא רואה טוב !!! כל הכבוד !!! (כנראה שבכל זאת יש לי פה השפעה על אנשים... ) יאללה , שיהיה כבר שבוע טוב ודי עם החדשות המזוויעות האלו. נמאס !
אני לא מאמינה עלייך שרהההה ../images/Emo6.gif את קראת עכשיו לבוא לצ´ט ? פששששששש סחתיין , חשבתי שאני לא רואה טוב !!! כל הכבוד !!! (כנראה שבכל זאת יש לי פה השפעה על אנשים... ) יאללה , שיהיה כבר שבוע טוב ודי עם החדשות המזוויעות האלו. נמאס !
S sure16 New member 4/3/02 #5 רונה שלי,או רונה../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif את רואה איך שהתקרנפתי!ממש לא להאמין!
רונה שלי,או רונה../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif את רואה איך שהתקרנפתי!ממש לא להאמין!
ר רונה 29 New member 4/3/02 #6 שרה שרה שיר שמח....../images/Emo3.gif../images/Emo79.gif../images/Emo36.gif חחחחח זהו , הרגת אותי טוטאלית - את משו משו (כדברי גרייניק ואלתרמן....) התקרנפות לשמה...אני עדיין לא מאמינה עלייך !!! נ.ב מה זו השעה הזו ? נדודי שינה/שירה ?!? יאללה , יום טוב לכולםםםםםםםםם !!!
שרה שרה שיר שמח....../images/Emo3.gif../images/Emo79.gif../images/Emo36.gif חחחחח זהו , הרגת אותי טוטאלית - את משו משו (כדברי גרייניק ואלתרמן....) התקרנפות לשמה...אני עדיין לא מאמינה עלייך !!! נ.ב מה זו השעה הזו ? נדודי שינה/שירה ?!? יאללה , יום טוב לכולםםםםםםםםם !!!
ר רונה 29 New member 4/3/02 #4 ממש מ-ז-ע-ז-ע מה שקורה פה !../images/Emo7.gif מקווה שיבואו ימים יפים , שקטים ושלווים יותר על כולנו.....אמן ! לא קלה היא לא קלה דרכינו....
ממש מ-ז-ע-ז-ע מה שקורה פה !../images/Emo7.gif מקווה שיבואו ימים יפים , שקטים ושלווים יותר על כולנו.....אמן ! לא קלה היא לא קלה דרכינו....
G gal33 New member 4/3/02 #7 חייבים להמשיך ולהאמין שיהיה טוב, כי אם אנחנו לא נאמין, אף אחד לא יאמין בשבילנו. לימים טובים ושקטים יותר, גל
חייבים להמשיך ולהאמין שיהיה טוב, כי אם אנחנו לא נאמין, אף אחד לא יאמין בשבילנו. לימים טובים ושקטים יותר, גל