ממש מאכזב

טל-יה

New member
מה השם שלך? ד"ר סובחי? או אורחת

עם כוכבית? תשאירי לי להחליט מה סגנון הכתיבה שלי. אם אין לך אומץ לכתוב בתור חברה כאן.. אנשים כאןכמוני או כמו לילך הם לא קשיי הבנת הנקרא ועדיין יודעים מה זה טלפון ומסרים. אז את וכל מטיפי המוסר שנוח להם לבוא לכאן שיש להם בעיה מקצועית ולהיות בפורום השכן מבחינה חברתית נא לא להטיף מוסר... ולנסות לגרום לנפנף אנשים כמו שנעשה לאלין- נiשמת אiר ואהבה25 שבאה להגיד את דעתה או לחבר חדש שהגיב בצורה שונה kopia ולמה יש לי הרגשה חזקה שאת האורחת עם כוכבית מהפורום של רועי.. ?? זהו בזה נגמר השרשור הזה. הפורום פתוח לכולם גם אם יכתבו פה אפצ´י ומישהו אחר יעני לבריאות.. לילה טוב לך

נלי.

New member
ממש מאכזב ../images/Emo4.gif

הכתבה בנושא הקיצורי קיבה בערוץ 2 היתה ממש מאכזבת. לא דיברו בכלל על הצד הרפואי. הכל היה ללא תוכן רציני וללא מסר של היתרונות והחסרונות של הניתוח. ממש חבל היה לבזבז כך זמן שידור בתוכנית ללא תוכן ומסר.

טל-יה

New member
למה??

הרי אנחנו יודעות את כל השלבים של לפני ואחוריי... הם לא חידשו לנו כלום לילך.... היינו בסרט הזה ואת חווית גם בניתוח האחרון כמעט מפגש עם בורא עולם.... זוכרת מה אמרת פעם?? אחרי חצי מפגש... עם הבורא? "שהרווחת את החיים שלך ב....
וחוצה מזה מעניין לעניין אני קופצת... ומנצלת את הת´רד הזה.... תעדכני מה עם "אדיר" ואיך עוברים עליו הימים, ואם הוא מתאושש.. ואם הוא במצב של שיחה.. ושיזמן לו אני רוצה לשמוע... איזה ציוץ.. ועוד בחשושששששששש אחד לפיתי (כפית) נולד בן
ככה עודכנתי היו זמנים. יאללה צ´או בלה...

DREAM111

New member
היי טל-יה

וואו המון זמן לא דיברנו. אז קודם כל לגבי הכתבה היום אני יודעת את כל השלבים אבל כל אלה שראו את הכתבה אתמול שחושבים לגבי ניתוח לא התעשרו בידע בעקבות הכתבה הזו. בטוחני שכולם ראו את סטפני שכל הכבוד לה על הירידה ואמרו וואו אני גם יעשה את זה, אבל לא לקחו בחשבון את יתר הדברים שעליהם לא דובר בשום שלב ולא הוזכר ע"י אף אחד מהמרואיינים. אני עד היום אומרת שאני הרווחתי את החיים במתנה ואני חייבת את המתנה הזאת לדר´ סובחי שבעיני אין כמוהו. עכשיו המצב שלו משתפר הוא עבר ניתוח להשתלת פרק ירך. הוא מדבר אבל מאוד מעט הוא לא לבד רוב השעות כך שדיי קשה לו לדבר. אם את בקשר איתה תמסרי בשמי
לא ידעתי בכלל שהיא נשואה. עשיתי הצצה שם לפני מספר ימים. איך אצלך הולך איך עם השמירה מצליחה לשמור? נגמלת כבר מהבמבה?

טל-יה

New member
חחחחחחחח ללילך

עלללק במבה
איך רפי גינת אמר אתמול?? שהוא מחפש את מי שמייצר את הבאאאאאפפפפלים (ופל) אני מחפשת את זה שהמציא את הבמבה. בכל אופן המינון ירד מאוד. נו כמה אפשר לאכול מהצהוב הזה. אז עברתי לחומי הזה.. את יודעת.. נו החולשה השניה שלי. ושמירה??? שמירה בגבול הצפון אולי. שמירה בקלפי. שמירה על הקצפת. שמירה על החלב.. לזה התכוונת נכון?
ראיתי בחתימה שלך שאת עושה מכירות וה(א)נחות יענו sale למלבושים. קיץ´ קץ´ מייינהייילייית... ובקשר לאדיר אני לא מדברת על הניתוח בפרק היד אלא על משהו האחר.. שבטח גם את מעודכנת
ד"ש מעגנון

נלי.

New member
היי ../images/Emo39.gif

ד"ש חזרה קודם כל. לא יותר גרוע החום מהצהוב? כן ראית מה זה נהיינו גם מנהליישן. אני יודעת שאת לא מדברת על היד הוא מאושפז בגלל המחלה ועבר השתלה של הירך בגלל המחלה.

משה פ

New member
אולי תעברו לפורום מתאים?

הפורום הזה לא מתאים להתכתבויות אישיות, רק לשאלות מקצועיות לד´ר סובחי. אז בבקשה תתכתבו במסרים אישיים, או יותר פשוט - תשתמשו בטלפון (זוכרים מזה?)

טל-יה

New member
סליחה??

מי החליט שהפורום הזה הוא רק לשאלות מקצועיות? למה פתחת את ההודעות שלנו בכלל? עם כל הכבוד אתה לא אחראי לסגנון הכתיבה שלנו. ואנחנו יודעות מה זה מסר אישי ומה זה טלפון ובכל זאת הרשינו לעצמנו לכתוב ולגלוש כאן וגם את הרקע התקשורתי בין שתינו לא ידוע לך אז עדיף לפעמים לא להגיב בצורה בה אתה פנית כאן. אז בבקשה אתה חבר בפורום של רועי וגם כאן אתה מציץ לפעמים ואנחנו כאן ואם מנהל הפורום כאן החליט לא למחוק אזי לא אתה ככותב תחליט לגבי סוגיית הכתיבה גם אם היא חורגת מהנושא זה לא שבלונה כאן. למה אתה כזה אנטי ולמה שתחליט שנעבור לפורום אחר? לפי הכותרת שלך החלטת כאילו כזה לגרש אותנו? ואחרים שמדברים לעניין או חדשים שכותבים כאן באופן מהיר אתה מזמין אותם לפורום של רועי? זה בסדר? תחשוב על זה קצת. אנחנו בפורום של סובחי מהיום שנפתח ולא רואים שום שוני בין מה שהיה בוואלה לבין מה שנמצא עכשיו כאן בתפוז למרות שהמיקום שלו הוא בתפוז.

נלי.

New member
לכל מי שהפריעה ההודעה שלנו

נושא ההודעה היה גם נושא הכתבה שהיתה ביום שישי וזה חלק מהפורום ומותר לנו לפעמים גם לכתוב יותר ממשפט אחד בתוך ההודעה. תודה

שלום לך לילך ושלום לך טל-יה

נכנסתי לפורום ואני רואה מריבות וחילוקי דעות על תפקיד הפורום של בית החולים איכילוב האם הוא פורום לשאלות מקצועיות או פורום חברתי ותמיכה. יש כאלה שכתבו בעילום שם ,אורחים בפורום, אחד/ת שמסכים/ה עם טל-יה ואחד נגד .כולם אורחים ,מה אתם פוחדים להגיד את מה שאתם חושבים.ולהזדהות. בדקתי בפורומים של של בית החולים וראיתי שרק בפורום של קיצורי קיבה יש כתיבה שלא על רקע מקצועי ושאלות לרופא הפורום. כל הפורומים שאלות נטו ותשובות של הרופאים.לפי דעתי הפורום הזה הוא מקצועי בלבד וד"ר סובחי הדגיש את זה ,וצריך לכבד את רצונו. עכשיו טל -יה בקשר להתיחסותך לפורום של רועי ,על גברת אור ונשמה שהעיפו אותה מהפורום גם אני שכותב ועונה בצורה מתונה עניתי לה בתקיפות ותראי את כתיבתה פה בפורום כתבה "אפצ´ייייי " ולאחר מכן לבריאות.בחייך זה כתיבה נאותה יש גבול לכל תעלול.לא נוח לכן לכתוב בפורום של רועי קחו יוזמה ותפתחו פורום נוסף ואשמח להשתתף בו תשאירו בבקשה את הפורום הזה לפורום מקצועי.אין לי שום דבר אישי נגדכן ואני ממש מכבד אתכן. אני פה בשמי המלא שתיכן מכירות אותי ולא מסתתר מאחורי שם של אורח . שיהי לכן רק טוב. קובי!!

נלי.

New member
לקובי ולכל אלה שמפריע להם ההודעות

זכותי לכתוב כעולה על רוחי. לא מתאים לכם אתם יכולים להמשיך לכתוב בפורום של רוייקו ושם לבקר את ההודעות של החברים. במידה ויש בעיה עם ההודעות שלי דר´ סובחי יודע את הדרך אלי וימצא את הדרך להעיר לי. תודה לכולכם יהיה יותר נעים אם תפסיקו לנסות לעורר ריב כל פעם ובכל מקום.

לילך כתבתי רק את דעתי.

אני לא מנסה לעורר שום ריב רק הבעתי את דעתי ולא בעילום שם. מאחל לך רק טוב.

טל-יה

New member
../images/Emo18.gif

אני מסכימה עם מה שלילך כתבה ולגבי ההודעה של המשמיץ אני לפי סגנון הכתיבה יודעת מי הכותב הקטע הוא שכן הוא פוחד להזדהות יותר נוח שאחרים יהיו אולי בספק מי הוא והוא עדיין יתפס כטיפוס החברותי וכן זאת שכתבה גם בהודעת כוכבית מה שהיא כתבה רק חיזקה את הדיעה שלי לגבי זהות הכותב המשמיץ. הוא יכול להשמיץ מהיום עד מחר. מבחינתי היום הוא ירק לבאר שהוא שתה ממנה של ימים עברו פשוט הפנקס אצלו נשאר עדיין פתוח וזאת היתה הזדמנות פז בשבילו לפתוח מחדש אז מי שכתב את ההודעה בעילום שם עם ההשמצה הוא יודע בדיוק על מה אני מדברת. התמוהה בעיני שהוא ציין למרות הסלידה שלו ממני הוא כתב שלמרות הכל הוא עוקב אחרי כבר שנים בטח בפורומים אחרים. תגיד את התירוץ שזה בגלל תמהון איך אישה בת .... מתנהגת כמו.. אז דע לך שמי שסולד מבן אדם לא צריך להתעניין בו "שנים" ולעשות עקוב אחריי בהקשר לכתיבה שלה שמצריכה "טיפול" (מסכימה!! אבל בתנאי שאני ואתה נלך ביחד לטיפול כי מה שעשית היום זה גם תוקפנות ואתה נושא בהוצאות הטיפול איך זה?) . אבל לי יש את השמחת חיים שלי למרות שאני מרגישה כמו ללכת בלי 40 - 15 = ..... שמחת חיים ואולי את החברים "האמיתיים שלי מחוץ לרשת כמו שאתה טוען אני יכולה לספור על כמה אצבעות אבל....... הם אמיתיים ולא מזוייפים יחי ההבדל הקטן. עדיף איכות על.....
וקובי לך אני אומר שאתה יודע את דעתי שאני אוהבת לכתוב את דעתי בשם שלי ולעמוד במילים שלי למרות שיש כאלה שלא נראה להם. אני יודעת שאתה מכבד אותנו כי אתה מכיר אותנו לא מהיום. לילה טוב בכל אופן.

טל -יה

אני מעריך את זה שאת כותבת את דעתך בצורה ברורה וחדה אפילו שלא תמיד מסכים איתך .מכבד את הדעות שלך ואני בטוח שזה הדדי. לילה טוב!

orhen

New member
לילך טליה וקובי...

ללילך וטליה, כמשתתפת חדשה בפורום של רוייקו אני מבינה שאתן מרגישות דחויות שם, אבל אתן לא צריכות להתקבל לשום מקום..אפשר לכתוב שם ואנשים אחרים יענו לכם (לא הותיקים והקבועים), אני חושבת שיש שם עוד אנשים שהיו שמחים אם הייתן מצטרפות (אני למשל), וזה לא אומר שזה צריך להיות מקובל על אנשים אחרים שם, הם לא לבד. וכמו שיש להם מן קבוצת חברים, גם לכן יכולה להיות כזו.. ואולי תשאירו את הפורום של סובחי באמת לשאלות מקצועיות?

למעלה