ממש מבואס

lior_r

New member
ממש מבואס

מצטער שאני לא איתכם בדברים הטובים ורק ברעים, אבל כרגע אני צריך אתכם... למי שלא זוכר אני בן 22, מאובחן שנה וחצי, זה התחיל בראייה, ושנה וחצי של אופוריה, בלי כלום, רק עם עייפות פה ושם. כרגע, לדעתי יש לי התקף, מהמוזרים שלפחות נתקלתי בהם: כל כמה דקות תוקף אותי גל חולשה וסחרחורת שגורם לי לאיבוד שיווי משקל (כמו שיכור) והדבר הכי גרוע: אני לא מצליח לדבר ( כלומר מגמגם)...! כל מה שתיארתי לעיל נמשך כ 10 -20 שניות וחולף, שיווי המשקל חוזר למצב הרגיל והדיבור חוזר להיות כמו של שדרן רדיו
. עד לגל החולשה הבא... ממש מוזר: האם זה בכלל התקף? לא יודע בוודאות. מה שכן נראה לי שהרופאים לא יהססו לתת לי סטרואידים שיגרמו לי לחולשה ולנפיחות בקיבה , דווקא עכשיו בתקופת המבחנים הלוחצת... בכל מקרה אני מרגיש די עצוב. נכון שאומרים "תסתכל על הצדדים החיוביים", לא מתים מזה, וזה בטח יעבור , אבל הרחמים העצמיים גוברים על תחושת האופטימיות. ליאור רומי מתוקה מקווה שהכל טוב אצלך, שם מול הרי אדום...

RomiVais

New member
../images/Emo24.gif ליאורי היקר ../images/Emo24.gif

כתבתי כמה תגובות לאחרים ובינתיים חיפשתי עבורך כמה דפי אינטרנט לעידוד (ראה קישורים וקובץ
) אני אוסרת עליך להתנצל שאתה לא פה איתנו. אני אישית מבינה ואני בטוחה שהאחרים מבינים גם כן. והכי חשוב, שאנחנו פה תמיד, אבל תמיד!! פה בשבילך. יקירי, צר לי ממש לקרוא שאולי יש לך התקף כרגע. אני מקווה שזה "רק" בגלל הלחצים ותקופת המבחנים. מאחלת לך את כל הבריאות שבעולם ואת כל ההצלחה שבעולם בלשרוד את תקופת המבחנים ולעבור אותה בהצלחה. חבל שאי אפשר לשלוח אופטימיות אחרת הייתי שולחת לך משאיות מלאות, עמוסות!!!
תנסה להתעודד אתה לא לבד. אני וכולנו פה בשבילך - תמיד!! תרגיש טוב ושיהיה לך ערב נפלא עד כמה שאפשר אוהבת רומי

RomiVais

New member
ליאורי, עוד משהו... ../images/Emo24.gif

אני מקווה שכשתקרא את זה, תרגיש כבר טוב יותר. עצוב לי שאתה עצוב. אני מקווה שהאופטימיות והמחשבות החיוביות יגברו על הרחמים העצמיים והרגשות שבעצם מזיקים לנו יותר ממה שעוזרים. שולחת לך המון חיבוקים
חיזוקים
מכל הלב רומי

RomiVais

New member
איך שכחתי - את הכי חשוב? ../images/Emo8.gif

החיוכים!!!!
הנה עוד קובץ. אחרון להיום. נשיקות!! רומי

lior_r

New member
תודה רבה מקסימה, כבר קצת טוב יותר

ממש תודה רומיל´ה, על כל החיוכים חיבוקים... שולח לך חזרה
... זה עדיין לא עבר אבל נחמד לדעת שיש כאן אותכם.. ליאור

RomiVais

New member
תמיד נהיה פה חומד!! ../images/Emo13.gif

מקווה שזה יעבור מהר ומחכה בקוצר רוח לעידכונים חיוביים. הכי חשוב בינתיים, תחשוב חיובי ותהיה אופטימי זה מה שאני עושה!! לילה טוב חלומות פז והמשך שבוע נעים רומי

סיאמית

New member
ליאורי...... ../images/Emo24.gif

עברתי התקף דומה מאוד לשלך.... באסה! וגם מלחיץ. התקפי הורטיגו האלה שיגעו אותי כי הייתי יכולה גם ליפול פתאום אפילו ממצב של ישיבה. וחוץ מבעיות הדיבור, היו לי שגיאות כתיב פיתאום
וזה חלף אחרי כמה שבועות. אתה יודע? אני דווקא לא כל כך נגד רחמים עצמיים... למה מה קרה? אסור? היו לי רגעים שאם הייתי יכולה הייתי מנשקת את עצמי על המצח מרוב הזדהות וחמלה עצמית. יאללה - רחם על עצמך קצת, זה לא מזיק ואני מבטיחה לך שהאופטימיות תחזור כי היא לא באמת הלכה לשום מקום, היא רק נחה קצת, האופטימיות ובינתיים היא שלחה אליך את בני דודיה השובבים ששמם: "רחמים עצמיים". ליאורי, חמוד שלי, אתה תעבור את זה ואנחנו פה כדי להחזיק לך את היד והכל, אבל ה-כל יהיה בסדר!!!!

lior_r

New member
סיאמית יקרה!

באמת גם לך היה התקף כזה, "ורטיגו"? לי זה נשמע מוזר, חשבתי שבמצב של התקף MS , זה שאם יש בעייה מסויימת אז היא כל הזמן שם, ואילו לי, זה בא והולך כל 10 דקות הסחרחרות והבעיות בדיבור ... בגלל זה אני לא ב 100 אחוז בטוח שזה אכן התקף בכל מקרה נראה מה יש לצ´פמן לומר בנושא, מחר. תודה חמודה על כל המילים החמות ומקווה שעכשיו את כבר יודעת אם יש לך בן או בת והכי חשוב שיהיה (תהיה) בריא (בריאה)
... ליאור

lior_r

New member
אופס זו בת - בכל זאת רק בריאות

פיספסתי את הכתוב למטה... אני מאחל שתהיה לכם תינוקת יפיפיה ובריאה!!!

אורית...2

New member
ליאור !!!../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

קראתי את מה שעובר עליך עכשיו .... טוב שמחר אתה רואה רופא
ואל תפחד ...ואפילו אם הוא ירשום לך סטרואידים ...כל פעם שלוקחים אותם זה משפיע בצורה אחרת... ודרך אגב סחרחורות מהסוג שאתה תיארת...תבקש שימדדו לך לחץ דם !!! לי זה קורה (והמון) כשהלחץ דם שלי יורד !!! לגבי הגימגום ...אל תתיחס אליו !!!והוא יעבור .. (מנסיון אישי) תספר מחר מה היה אצל הרופא ... ופה בפורום אין מיואשים ....אז

אורית...2

New member
ליאור !!!../images/Emo24.gif../images/Emo141.gif

קראתי את מה שעובר עליך עכשיו .... טוב שמחר אתה רואה רופא
ואל תפחד ...ואפילו אם הוא ירשום לך סטרואידים ...כל פעם שלוקחים אותם זה משפיע בצורה אחרת... ודרך אגב סחרחורות מהסוג שאתה תיארת...תבקש שימדדו לך לחץ דם !!! לי זה קורה (והמון) כשהלחץ דם שלי יורד !!! לגבי הגימגום ...אל תתיחס אליו !!!והוא יעבור .. (מנסיון אישי) תספר מחר מה היה אצל הרופא ... ופה בפורום אין מיואשים ....אז

lior_r

New member
אורית!!

תודה רבה על העידוד, מה הייתי עושה בלעדיכם? ליאור

סיאמית

New member
באמת - באמת ../images/Emo13.gif

כל כמה דקות,התקף ורטיגו כזה שגם אם זה היה קורה לי בישיבה הייתי צריכה להחזיק את השולחן כדי לא ליפול מהכיסא... ואם זה היה קורה לי בהליכה - הייתי מועדת. כמו שיכורה. או לפחות נתקלת בקיר. ה"תקיעויות" האלה בדיבור גם מוכרות לי מאוד... כעיקרון, כל סימפטום שנשאר יותר מ-48 שעות נחשב להתקף ויתכן שתטופל בסטרואידים ואולי ד"ר צ´פמן (שגם אני מטופלת אצלו!!!) יחליט שלא. בינתיים - תתעודד חמוד. באמת... מי כמונו יודעים שזה לא קל... אבל אני חוזרת על מה שאמרתי לך קודם: יהיה בסדר!!!!
אל תאמץ את עצמך, תאכל בריא ונכון, תנוח הרבה ותנסה להיות במקומות שטוב לך בהם ועם אנשים שאתה אוהב.

@diver

New member
ליאור אתה במשפחה טובה ../images/Emo24.gif

היי ליאור אז דע לך שאם אתה פה אתה גם במשפחת הטרפצת ויש לזה תופעות שונות ומשונות ולא רק להנות משיחות עם כל הנשים הנחמדות שיש בפורום הזה....... לי אישית קרתה פעם תופעה של ראיה כפולה והייתי סוגר עין אחת גדי לראות רק פעם אחת ... וקראו לי "הקורץ" זה הפריע לי מאד כי עד אז הייתי תולעת ספרים.....היום אני .....תולעת רגילה... הכי חושוב לקחת טיפול לקיצור זמן המגבלה ....דהיינו סטרואידים למרות הכל להבריא מההתקף ולהמשיך למשוך... תחזיק מעמד... אם בא לך לשוחח שיחות "גברים" כלומר להתבכיין בצוותא אני פה . תגיד ונחליף מספרי טלפונים ממני "האח הגדול" (של :ארוול לא סתם קראו לי תולעת ספרים-חרשתי את ז´אנר המד"ב) קובי

סיאמית

New member
קובי´לה

תדע לך שאני פריקית של מד"ב ולצערי בשנים האחרונות לא יוצאים כמעט ספרי מד"ב שווים בעברית....

@diver

New member
מד"ב../images/Emo29.gif

הלו סיאמית לצערי בזמן האחרון אני לא כל כך קורא כמו בעבר לאחרונה קראתי את "המדריך לטרמפיסט בגלקסיה" - נחמד יש לי כמה ספרים נוספים במגירה ואני אחזור לאהבתי הישנה - הקריאה שמח שאני לא משוגע המד"ב היחיד פה "האח הגדול" קובי

סיאמית

New member
דאגלס אדאמס

נפטר לא מזמן... הוא כתב מד"ב בסיגנון "נונסנס" שאני דווקא לא כ"כ התחברתי אליו אבל קראתי כמובן את כל ספריו... ה"מדריך" הוא הראשון שתורגם נדמה לי (?). המד"ב האחרון שקראתי והיה שווה משהו נקרא "גאות הדם" של מלווין ברג´ס (בהוצאת כינרת).

RomiVais

New member
היי קובי ../images/Emo24.gif

תודה על חלקי במשפט "ולא רק להנות משיחות עם כל הנשים הנחמדות שיש בפורום הזה....... "
אתה יודע? אתה באמת כמו אח גדול של כולנו - התפקיד מתאים לך כמו כפפה ליד.
שיהיה לך לילה טוב ויום נפלא מחר רומי

רחלית

New member
התעודד ליאורי

אתה כבר יודע שהסימנים באים והולכים ואין לנו ברירה אלא לחיות עם זה אל תפחד מסטרואידים - אמנם תופעות הלוואי אינן נעימות אך עוברות ואם בם יכולים להקל עליך את ההתקפים האלה מה עדיף? אל תרחם על עצמך תחשוב קדימה שהכל יסתדר, תאמין בעצמך ובגוף שלך והכל יהיה קל יותר תחזיר מעמד!

למעלה