ממש מוזרות הבחורות--מכתבה בוואלה

ממש מוזרות הבחורות--מכתבה בוואלה

http://news.walla.co.il/item/2835662?m=1

הבנתי שרוב הבחורות חיות בסרט להתחתן עם גברים מילארדים
או עם כל מיני מפקדי סיירת מטכ"ל והיה כבר דבר כזה נוכל שהתחפש למפקד סיירת מטכ"ל

ומה קורה כשרושמים אמת באתרי היכרויות?
ובכלל הקוף הזה ששיחק אותה מילארדר ורחוק מאוד מלהראות בן אדם נורמלי
הוא מקבל פניות?

אין מילים!!

אתה מסתכל יותר מידי בצורה מכלילה

אני אישית ומכירה עוד כאילו לא סופרת כסף.
כן ברור שזה אלמנט שמקל על החיים ואף אחד לא רוצה חלילה לגמור ברחוב כהומלס
אבל לא מחפשת ומכירה הרבה שלא מחפשות רוטישלד ואם הוא יהיה עשיר כקורח זה
יהיה על תקן בונוס ולא העיקר.
מכתבה אתה לומד על תופעה לא על החיים.

Bs Bane

New member
הם הכירו באתר לגברים עשירים.

איך לקחת את זה מהכתבה?

אין סוף לתמימות וטיפשות...
(של האישה)
&nbsp
אז מבקשים תעודת זהות באחד הדייטים הראשוניים
וככה בודקים האם הוא נשואי או לא.
&nbsp
לקחת כסף מזומן לשאר חליפין לאדם זר שאת לא מכירה?!
הזול עלה לה ביוקר.
&nbsp
אולי עכשיו היא תקבל שכל...
רצתה עשיר והתרוששה.. צחוק הגורל או עונש משמיים?

&nbsp
&nbsp

Reyn

New member
זה אתר לנשים שמחפשות גבר עשיר

ויותר מזה: נשים שמוכנות להשכיר עצמן למרבה במחיר. מדובר בסוג של זנות שעברה מכבסת מילים: הן מחפשות גבר עשיר, בד"כ מבוגר יותר, שיקנה להן מתנות יקרות, הן יתלוו אליו לאירועי high-class, יהנו מתשומת הלב, ויסבלו את הסקס תמורת שרשרת יהלומים. זה פסטיבל של גועל-נפש חומרני וסקסיסטי, גם מהצד של הגבר וגם מהצד של האישה, אבל כל עוד שני הצדדים מסכימים - שיעשו מה שבא להם.
בכל אופן, לא מדובר באתר שמייצג אוכלוסיה נורמטיבית. אם אתה רוצה דוגמאות לנשים נורמטיביות שמציבות דרישות מקוממות וחצופות לגבי אמידות בן-זוגן, אני יכול לתת לך גם כאלה בשפע =/

לדעתי הנשים חיות באשליה מטורפת

רוצות מישהו עם תואר שני בהייטק או עורך דין
רוצות מישהו משכורות מינמום 20K רוצות מישהו 2 מטר
רוצות מישהו שנחשב רמטכ"ל כמו הליצן שהתחפש למפקד סיירת מטכ"ל

מה קרה לפשוטי העם?

כסף זה לא רע אבל זה צריך להיות אמצעי לא מטרה

חוץ מזה לאמונתי האישית אני חושבת שהחומר בעתיד יפול
ככה שלמי שיהיה ממש חומרני יהיה קשה מאוד.
אני לא מצליחה גם להבין אנשים חומריים ( למרות שאמרו לי שהיה לי
גלגול אחד שהייתי מאוד חומרנית), לא יודעת נולדתי הפעם כמעט בלי
קשר לחומר.

tzachy

New member
אני דווקא חושב שבפועל הדברים נראים אחרת

אני חושב שאתה מבלבל קצת בין יחסיות לנתוני קצה.

למה כוונתי? הזכרת למשל גובה 2 מ' - כמשהו מועדף על נשים, אני דווקא חושב שכל מה שרחוק מהנורמה (נורמה = באזור הממוצע) בדרך-כלל פחות מבוקש. נשים (וגברים באופן סימטרי הפוך), לדעתי, מחפשות מישהו גבוה מהן. מה שאחת תופסת כ"גבוה" יכול להיות נמוך/גבוה-מידי למישהי אחרת. ראה הכתבה הזו שמזכירה מחקר המדבר על כך שיש יחס 'אידאלי' לגובה והוא 1.09, כלומר זוגות (זוגות יציבים. סטטיסטית, ברוב המקרים) נוטים להיווצר כך שגובה הגבר גדול ב9% מגובה האישה. אם זה נכון, אז לגבר בגובה 2 מ' (קל וחומר, יותר) אין דווקא יתרון, אם כבר להיפך, כי יש מעט מאוד נשים שגובהן באזור ה-1.83 מ' (אם כי בקצוות, הכלל לא תמיד עובד, ראה גם את זה, כלומר ייתכן שגבר גבוה מאוד יעדיף דווקא אישה נמוכה מהממוצע (כדי שצאצאים משותפים יהיו יותר קרובים לנורמה, כנ"ל אישה, כמודגם בסירטון הנ"ל)).

באופן דומה, זה נכון להערכתי להשכלה ועושר, אישה (גם לפי מה שאני זוכר שקראתי פעם), שוב סטטיסטית (וגם לא תמיד מוצאים מה שרוצים/ות) מחפשת גבר משכיל לפחות כמוהה, מבוסס לפחות כמוהה וכד'. שוב, אנחנו מדברים על יחסיות וגם כאן אני מעריך שיש מידתיות (כלומר זה לא שמישהי נעדרת השכלה תיכונית מחפשת רק בעל תואר דוקטור, זה פחות סביר).
הזכרת עריכת דין, יש לי חבר עו"ד שנראה מצויין (הזכרת גובה, אז גבוה מהממוצע). כשהלכתי איתו ברחוב, לא מעט בחורות היו מסתכלות עליו ובכל זאת הוא נשאר רווק עד לא מזמן (והוא כבר מזמן-מזמן עבר את גיל הנישואין הממוצע) ויש לי עוד מספיק דוגמאות.

אני חושב גם שהרבה מהגברים המצליחים (אם כי לא כולם, יש דוגמאות הפוכות) עשו זאת גם בגלל שהיתה להם סביבה תומכת, כלומר היתה להם בת-זוג לידם (שתמכה, עזרה, עודדה וכד') ולא בגלל הצלחתם, הם מצאו בת-זוג... (שנאמר "מאחורי כל..." וגו'). אני מכיר אישית מקרים כאלה.

אני מאמין ב"לכל סיר מכסה משלו" (והדגמתי זאת קצת בעניין הגובה) ומכיוון שרוב האנשים הם, מעצם הגדרת הממוצע, ממוצעים, כי אז גם יש להם דווקא יותר אפשרויות ולא כפי שציינת (או לפחות הבנתי ממה שציינת).

Matzeket

New member
יש משהו מאד בסיסי שחוזר

ולצערי לא רק אצלך, אבל עדיין מאד בולט בהודעות שלך:
הצורך בהכללות.

נורא נח לחלק אנשים לקבוצות ולאפיין את הפרט לפי הסממנים שהחלטנו שמאפיינים את הקבוצה אליה הוא משתייך.
מה שהרבה חובבי נתונים סטטיסטיים שוכחים זה שסטטיסטיקה מדברת על מדגמים גדולים וכמעט לא רלוונטית לגבי פרטים.
זה נכון שבעתיים כשמדובר לא בסטטיסטיקות, אלא בסטיגמות- ולפעמים נורא קל להתבלבל בין הדברים.

מאיזה מוצא אתה?!...
בא נניח שפרסי- האם זה אומר בהכרח שאתה קמצן?!
בא נניח שכורדי- האם זה אומר בהכרח שאתה סתום?!

אין צורך להניח, אתה כנראה גבר- האם זה אומר שאתה שוביניסט שונא נשים שחושב שהן צריכות להיות במטבח, לא לנהוג ובטח שלא להצביע?! מה לא?...
אבל..אבל... רוב הגברים הם כאלה!! עסוקים בעצמם כל היום ורק מחפשים שיעשו בשבילם דברים!!מה....לא!?

יש גברים.
יש נשים.
אבל הכי חשוב- יש אנשים!
לא משנה מה אתה חושב שאתה יודע על נשים או שאחרים אומרים לך על נשים, עזוב את זה שיש דברים שהם שטויות גמורות-
כשאתה פוגש אדם, גבר או אישה, תשכח את כל מה שיש לך בראש על הקבוצה ותתייחס לפרט שנמצא מולך:
לא מה "נשים" רוצות- אלא מה זו שמולך רוצה\
לא איך "נשים" מתנהגות- אלא איך זו שמולך מתנהגת
לא כמה "נשים" חיות בסרט- אלא האם זו שמולך חיה באחד

וגם לא כמה "גברים" הם בהמות- אלא איזה אדם אתה
ולא כמה "גברים" מחפשים רק סקס- אלא מה אתה מחפש
ולא כמה "גברים" הם אימפוטנטים- אלא איזה יכולות יש לך להציע

אולי תגלה שלמרות כל השמועות וההמצאות והקלישאות והעובדות- החיבור שיש לך עם האדם שמולך הרבה יותר חזק.

להבא,
נסה את זה. נסה להתייחס לאדם שמולך.
בלי דעות קדומות. שכח את כל מה שאתה יודע
והפסק לדבר ב"רבות" או "רבים"- לא גברים מול נשים, לא מלחמת מינים, אלא
אתה.
מול אישה.
אדם מול אדם.

זה חוסך הרבה אנרגיות ומאפשר לגשר על פערים במקום להעצים אותם.

נסה את זה ותחזור לספר איך היה

tzachy

New member
לדעתי,אין בהכרח רע בהכללות כל עוד הן נכונות ויודעים שהן כאלה

אני חושב שהמוח האנושי בנוי להכללות (וייתכן שזו גם הכללה..) וזה לא תמיד דבר רע. כמובן חשוב שהכללה תהא נכונה ושנזכור תמיד שזו רק הכללה.

אם ניקח הכללה כמו "בעלי תואר דוקטור הם אנשים חכמים", כי אז יש הגיון רב בהכללה הזו.
סביר מאוד שאדם בעל תואר שכזה הוא אכן אדם חכם. האם זה אומר שאין אנשים חכמים שהם לא בעלי תואר דוקטור? בוודאי שלא. יש אנשים חכמים שאין להם תואר דוקטור.
האם זה אומר בהכרח שכל בעלי תואר דוקטור הם אנשים חכמים? גם כנראה שלא.

זה נוח ויעיל לתייג דברים, אבל, כאמור, בהחלט צריך לדעת להבדיל בין הכללה וסטטיסטיקה ובין מקרה נתון.

למשל, הסיכוי שאכיר בת-זוג כמו שאני מחפש דרך פורום שכזה, מניסיון מצטבר של שנים (גם בשיטות דומות) הוא אפסי, אבל הוא לא אפס

dori78

New member

כתבתי את זה כמה פעמים, אם יש תגובה היא תתייחס לזה שאני פמינאצית זועמת ולא לכתוב.
אולי במקרה שלך זה יעבוד אחרת.

ניסוח מדהים שיכול להתאים לכל-כך הרבה מקומות!
שפשוט אפשר וכדאי :) היה לעשות איתו העתק
הדבק.

Starman3

New member
מאיפה הבנת דבר כזה?

אני לא חושב שזה נכון. מכיר מספיק אנשים עניים שחיים בזוגיות מאושרת :)

למעלה