גם אני בבית, נהנית ממעטפת גבינה (דעלקעלאך) של צ'רנה
עם כוס קפה.
הגעתי למפגש למרות שכל אחר הצהריים ממש לא התחשק לי ובמיוחד כשבסביבות השעה שבע ארע האסון בקיבוץ נירים.
שמחה שבכל זאת הגעתי, מפני שברגע שנכנסתי לבית משפחת חנה פ וראיתי את כל הפנים המחייכות והאהובות, התחלף מצב הרוח ורציתי כבר לפגוש את ה"חדשות".
הייתה לי הזכות לראות את המקור למתכונים ההונגריים שחנהפ מביאה לפורום - אמא של חנהפ כבדה אותנו בנוכחותה!
קבלנו ניחוח חו"ל, כי מיכלגד הקריבה שעות ביקור מולדת ובאה למפגש.
tzivi ו-mmw2008 לא נראו כפי שדמיינתי אותן (הן כל כך צעירות!!!!) ובסוף הערב הרגשתי כאילו היו חלק מהקבוצה מאז ומעולם. לתשומת ליבכם, לtzivi יש חיבה לבישול בריא - נצטרך להפעיל לחץ מתון (או לא) ולקבל מתכונים בריאים ומוצלחים. וmmw שבתה את ליבי בסוכריות המשופדות בהן קשטה את מגש הפירות-על כל אחת התנוסס דיגלון ועליו "מפגש פורום מבשלים כשר 2014 תשע"ד-שנה טובה".
דרך אגב - מגשי פירות בסוף מפגש זה "ה"קינוח!
לא טעמתי מהכל אך כל מה שטעמתי היה מצוין. הבת ניכסה לעצמה את פרוסת הלחם הממולא של חנהפ (בניתי עליו לארוחת בוקר) וצלחת ענבים שחורים של tzivi מחכה לגדול לכשיחזור הלילה בע"ה.
חנהפ היקרה, תודה רבה על אירוח חם, שמח, מפנק, מקווה שלא תלכי לישון מאוחר מאד בשל הבלאגן.
שירה יקירתנו - כל כך חסרת לנו! ועוד אחרי העבודה הקשה שלך על טפסי הרישום, טרמפים, תזכורות - חבל חבל שלא באת ואני מקווה שאת מרגישה יותר טוב.
בדרך לחנהפ היתה לי תקווה שכזו שאירית במינהלת מפתיע אותי והגיעה ברכבת עם BB (אמרתי לעצמי, היא בטוח לא תאמין שידעתי שהיא באה). חבל שהתאכזבתי, למרות שאירית אמרה מראש שזה שבוע לחוץ וגם לא היה טרמפ.
לילה טוב, חודש טוב ומקווה שנבורך בעוד מפגשים רבים ומוצלחים.
תודה לכולן ולאמי האהובה שהבאתני עד הלום.