ממש מחכה כבר לדיווחים. כל שניה מרפרשת...

חנהפ

Active member

סבתשי

New member
אני בבית..

היה ערב משובח..

טעים ומיוחד מאוד ברמת האוכל..

נעמה לי מאוד החברותא..

שמחתי מאוד להכיר חדשות אמיצות..

הבית של חנה פ. מדהים כמצופה
תודה לכל הנוכחות, לבעלת הבית,
לע. ההרשמה שחסרה לי מאוד שם
לאחותי האחת והיחידה
וכמובן למתהוללת ולכל בני משפחת המלוכה ס.
לי היה ערב נינוח ומהנה אחרי יום מוטרף בעבודה, בהחלט היה במקום..
ועכשיו העיניים כבר נעצמות לבד
ליל מנוחה

(לא עורכת!! תתמודדו..
)
בתשי
&nbsp

mmw2008

New member
היה ממש כיף

שמחה שהחלטתי בסוף לבוא, הייתה אווירה ממש כיפית. שמחתי להכיר את כולן
והאירוח היה יוצא מן הכלל! תודה רבה חנה על האירוח ולכל מי שהכינה מאכלים טעימים !
אז שוב תודה, באמת מאוד נהנתי!

הבת המתהוללת

Well-known member
מנהל
גם אני בבית, נהנית ממעטפת גבינה (דעלקעלאך) של צ'רנה

עם כוס קפה.

הגעתי למפגש למרות שכל אחר הצהריים ממש לא התחשק לי ובמיוחד כשבסביבות השעה שבע ארע האסון בקיבוץ נירים.

שמחה שבכל זאת הגעתי, מפני שברגע שנכנסתי לבית משפחת חנה פ וראיתי את כל הפנים המחייכות והאהובות, התחלף מצב הרוח ורציתי כבר לפגוש את ה"חדשות".

הייתה לי הזכות לראות את המקור למתכונים ההונגריים שחנהפ מביאה לפורום - אמא של חנהפ כבדה אותנו בנוכחותה!

קבלנו ניחוח חו"ל, כי מיכלגד הקריבה שעות ביקור מולדת ובאה למפגש.

tzivi ו-mmw2008 לא נראו כפי שדמיינתי אותן (הן כל כך צעירות!!!!) ובסוף הערב הרגשתי כאילו היו חלק מהקבוצה מאז ומעולם. לתשומת ליבכם, לtzivi יש חיבה לבישול בריא - נצטרך להפעיל לחץ מתון (או לא) ולקבל מתכונים בריאים ומוצלחים. וmmw שבתה את ליבי בסוכריות המשופדות בהן קשטה את מגש הפירות-על כל אחת התנוסס דיגלון ועליו "מפגש פורום מבשלים כשר 2014 תשע"ד-שנה טובה".

דרך אגב - מגשי פירות בסוף מפגש זה "ה"קינוח!

לא טעמתי מהכל אך כל מה שטעמתי היה מצוין. הבת ניכסה לעצמה את פרוסת הלחם הממולא של חנהפ (בניתי עליו לארוחת בוקר) וצלחת ענבים שחורים של tzivi מחכה לגדול לכשיחזור הלילה בע"ה.

חנהפ היקרה, תודה רבה על אירוח חם, שמח, מפנק, מקווה שלא תלכי לישון מאוחר מאד בשל הבלאגן.

שירה יקירתנו - כל כך חסרת לנו! ועוד אחרי העבודה הקשה שלך על טפסי הרישום, טרמפים, תזכורות - חבל חבל שלא באת ואני מקווה שאת מרגישה יותר טוב.

בדרך לחנהפ היתה לי תקווה שכזו שאירית במינהלת מפתיע אותי והגיעה ברכבת עם BB (אמרתי לעצמי, היא בטוח לא תאמין שידעתי שהיא באה). חבל שהתאכזבתי, למרות שאירית אמרה מראש שזה שבוע לחוץ וגם לא היה טרמפ.

לילה טוב, חודש טוב ומקווה שנבורך בעוד מפגשים רבים ומוצלחים.

תודה לכולן ולאמי האהובה שהבאתני עד הלום.

shira1960

Active member
כיף לשמוע ומחכה לתמונות!

כל כך מצטערת שלא יכולתי להגיע אבל בסופו של דבר טוב שהחלטתי לא להגיע (הלכתי לישון מוקדם וקמתי כמו חדשה).
מאוד רציתי לפגוש את החברות הוותיקות, ואת החדשות - ומאוד רציתי לפגוש את מיכל שהגיעה מעבר לים!
בתקווה להפגש במפגש הבא!

שירה

mmw2008

New member
חני, תודה רבה לך על המילים הנחמדות

ממש כיף לשמוע ובאמת שנתת הרגשה ממש טובה ואת גם נראית מאוד צעירה! (ואני לא סתם אומרת).
אהבתי איך שהתמונה יצאה לך! ואני מאוד מחכה כבר למתכונים שהיו אתמול.

חנהפ

Active member
לכולן שבאו מרחוק ומקרוב

שחלקתן עם כל החברות את מקסמי המטבח שלכן,
לחדשות שהעזו ובאו, היה נעים להכיר וכמובן היה כיף להפגש עם החברות הותיקות
על הכל
שנהניתן
אני נהנתי מאוד, גם לאמא שלי היתה נחת ב"ה, ולשאלת הבת המהוללת, בצ'יק וצ'ק הכל היה מתוקתק וחיכה לאיש שיזיז את השולחן למקומו הטבעי ונהנה עד מאוד מעוגות הגבינה (מחכה למתכונים)
והכי , במקרר מחכה לי קופסת פירות חתוכים לארוחת הצהריים עם גבינית של צ'רנה, יהיה טעים!!

michalgad1

New member
מרגישה החמצה שלא הודיתי לחני על על פועלה

חני יקרה' הפורום הזה, כמו קודמו, לא היה מתקיים בלעדייך. תודה על הניהול הרגיש והמסור. אין הודעה שאת פוסחת עליה. אין שאלה שאת תאפשרת שתישאר ללא מענה. זה לא מובן מאליו כמה זמן ואנרגיה את משקיעה בנו.
היה כייף להכיר את הפנים מאחורי הניקים. לאכול את האוכל הטעים ולהנות מערב נעים כל כך .
תודה לחנהפ שפתחה את ביתה המקסים .
שמחה שבאתי;)

amysh

New member
ואני קמתי!

סתם נראה לכם רק עכשיו? הלוואי! זה נראה לי יקרה רק עוד 10 שנים...
היה מפגש מעולה, כרגיל, לא ענק, וזה דוקא טוב, כך איפשר לשוחח עם כל אחת. היה אוכל משובח ביותר
מאוד שמחתי לפגוש סופסוף את מיכל גד, מקסימה לא פחות פנים מול פנים.
ציבי, היה נחמד מאוד להכיר אותך וכמו שאמרתי לך אתמול (ואינני היחידה)- אני אשמח לקבל מתכונים בריאים יותר, ורעיונות לתחליפים בריאים, מאז שאני אמא בישול בריא יותר חשוב לי

אמרלדה

Active member
הדיווחים שלכן בדיוק כמו שחשבתי שיהיו

גם האוכל המופלא, גם החברה הנעימה, גם האירוח של חנהפ (לא היה לי ספק)
וגם לפגוש את החדשות. מיכלגד שפספסתי וציבי - שאני צמודה למה שהיא מפרסמת
פה כבר זמן רב בגלל האוכל הבריא.
וכמובן, חיבוק מפה לוותיקות שכבר הספקתי להכיר.
היה לי נכון לא להגיע הפעם, ובכל זאת מצטערת שפספסתי את כולכן. על האוכל
מצטערת פחות. לא נורא...והרי יהיו מתכונים.

למעלה