ממש ממש בתחילת הדרך...

The-Princess

New member
ממש ממש בתחילת הדרך...

אוף אני לא יודעת מה לעשות... הצעות המלצות וכל דבר אחר יתקבלו בברכה האם להתחיל ללמוד שנה הבאה או לשפר בגרויות. כל פעם הרצון שלי משתנה. פעם זה להתחיל ללמוד כי אולי אולי אני פתאום כן יירצה מחקר ואז מדעי החיים יועיל לי. ובכלל זה יכול להועיל גם אח"כ לרפואה... או לחכות שנתיים (כי אם אני ישפר בקיץ בגרויות הלימודים יידחו הרי) ולשפר בגרויות. ואז זה אומר לקחת סיכון של שנתיים שאחריו בכלל לא בטוח שאני אתקבל. אוף. למה כל כך קשה להיתקבל פה לרפואה... ואני עוד מהמתחילים לא כמו המון פה שכבר היו בראיונות.. אהה ואני כבר קצת זקנה... (22++++++)

ממתי 22 זה זקנה../images/Emo35.gif

בקשר לאפשרויות שלך, את כל הנתונים והמידע על כל אפשרות כבר יש לך. מכאן את צריכה להחליט מה את באמת רוצה. אם את מאוד רוצה רפואה, לדעתי כדאי לך להשקיע שנתיים כמו שצריך, להוציא ציונים כמה שיותר גבוהים בבגרויות, ככה שהסיכויים שלא תתקבלי יהיו מזעריים מאוד. בבגרויות יותר קל להוציא ציונים גבוהים מאשר בלימודים באוניברסיטה, וגם יהיה לך יותר קל לשלב עבודה עם הלימודים, ואולי לחסוך טיפה כסף. התועלת של תואר במדעי החיים ללימודי רפואה לא תוכל כל כך לעזור לך אם לא תצליחי להתקבל. אם תחליטי לוותר על רפואה מתישהו, תואר אחר תוכלי להתחיל תמיד.

למעלה