ממש ממש ממש חשוב

ט ל i i ש

New member
ממש ממש ממש חשוב../images/Emo32.gif

אןקי אז בשמיני לאפריל יוצאים חופש פסחחחחחח(יש!!!!) ואנחנו חייבים אבל חייבים לעשות מפגש פורום.... אז כמובן אנחנו ממש לוקחים ההכל לאט אז חייבים להתחיל אתזה כבר עכשיו אז שכל אחד יגיד איפה נוח לו מתי נוח לו... ותגיבו זה ממש חשוב!!!!!!!!

crazy4tc

New member
אממממ....

זה נורא מסובך... אני חושבת שבתחילת החופש מתאים לי אבל אני ממש לא בטוחה... אולי פשוט נעשה סקר מתי מתאים לכם פגישת פורום?

גל GS

New member
אני מעדיפה באמצע../images/Emo110.gif

החופש כי יש לי טיול שנתי בהתחלה ואני גם טסה יומיים אחרי זה אז עדיף באמצע או בסוף החופש

TCgirl

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo187.gif

לא ממש משנה לי איפה זה יהיה (כל עוד יהיה לשם אוטובוס או משהו), וגם לא מתי (כל עוד זה לא יצא ביום ב', ד' או ה').

crazy4tc

New member
טוב תשמעו מה...

בינתיים לפי מה שאמרתם נראה לי הכי טוב שפשוט נציע תאריך וכולם יגידו אם מתאים להם, ככה נגיע לאנשהו... מקום שאפשר להגיע אליו בקלות לפי דעתי זה עזריאלי ותאריך בסוף החופש שהוא לא יום ב,ד או ה זה ה-22.... מתאים לכם? תגיבו זה חשוב...

adi u

New member
אין לי שמץ...../images/Emo4.gif

אני טיפוס של ברגע האחרון...יש לי יותר מידי דברים לעשות בפסח... בגרויות השלמות
טיולים בלה-בלה... ובגלל זה רק ברגע האחרון ממש אני אדע אם אני אבוא או לא...שום דבר עוד לא קבוע עדין..אז...הכל פתוח..

aYaLoLy

New member
עזריאלי הכי טוב

ואני אומרת משהו לקראת סוף החופש... כי זה הכי נוח

Charmed 4ever.

New member
אני לא יכולה בעזריאלי! ../images/Emo54.gif

כל מקום אחר בסביבה... לא עזריאלי..

crazy4tc

New member
תציעי מקומות אחרים...

ויש דרך להגיע אליהם? (אוטובוס, רכבת...)

ט ל i i ש

New member
לי יש רעיוווון!!!!!

ראשון לציון בונים אצלנו רכבת עכשיו.....דיי קרובלבית שלי.... יש אוטובוסים רכבת,ויש את אמא ואבא שלכם...... אפשר להיפגש אמממממ בגן העיר תאמינו לי מדהים שם הכל ירוק ויפה!!!!!!!!!!!!!!

crazy4tc

New member
יש תאריך!!!

דיברתי עם חלקכם (מי שהספקתי לדבר איתו) ואמרו לי שהכי נוח זה בקניון הזהב יום שבת ה-12 לאפריל ואפשר ללכת מהקניון ולהסתובב בפארקים או משהו כזה (לכל אלה שלא מרשים להם ללכת לקניונים) ו...יש לשם אוטובוסים אז מה אתם אומרים???????

crazy4tc

New member
זה לא הקפיץ את זה!!!!!!!!!!!

אני אמשיך לשלוח הודעות עד שזה יקפיץ את זה כדי שתראו מה רשמתי!!!!!!!

crazy4tc

New member
אין תאריך...

אי אפשר בשבת כי אין אוטובוסים... אויש איזה סתומה אני... עד שקלטתי את זה...
ה-13 טוב לכם?

למעלה