ממש ממש ממש צריכה להתייעץ

sivan gamliel

New member
ממש ממש ממש צריכה להתייעץ

הי בנות, אני מתחתנת במאי הקרוב ואני רוצה עוגת חתונה. אני רוצה שהעוגה תהיה שלוש קומות מקרם אבל אני רוצה ליצור קישוטי וורדים שמשתלשלים על כל העוגה מבצק סוכר. יש לי ניסיון עם עבודה בפימו ובמרציפן לכן אני מקווה שההבדל ביניהם לבין בצק סוכר הוא לא כזה קריטי. אבל.... וכאן אני נזקקת לידע שלכן. מאחר ואני הכלה אני לא רוצה להכין את הקישוטים יומיים לפני החתונה כי אז ממש לא יהיה לי ראש לזה, אני רוצה להכין את הקישוטים כמה שיותר זמן לפני. אשמח לדעת מכן מה הזמן המקסימלי שניתן להכין את הקישוטים לפני ולשמר אותן בטמפרטורת החדר כי הבנתי שבצק סוכר לא סובל מקרר. אני יכולה לשמר את הקישוטים חודשיים למשל??? בנוסף המליצו לי לקנות כבר בצק שיש בו CMC והוא כבר מוכן לעבודה (למרות שקשה יותר לעבוד עם בצק שיש בו CMC). פלי.................ז ממש זקוקה להמלצות וליידע קודם שלכן. תודה ענקית
 

net the jet

New member
אין בעיה למשור את הפרחים גם חודשים, בקופסא

אחרי שיתיבשו לגמרי ( אחרי כמה ימים ) אפשר בקופסא סגורה. קחי בחשבון שהם קצת עלולים לדהות, אבל אם את בונה על הכל לבן לא תהיה בעיה. זה לא נכון שקשה יותר לעבוד עם בצק עם CMC, נהפוך הוא הבצק גמיש יותר. אם את הולכת על פרחים אז אולי שווה לך להכין בצק פרחים שהוא ניתן לדיקוק הרבה יותר מבצק רגיל.וגם יותר חזק. בכל מקרה עם CMC את חייבת לעבוד על מנת שלא ישברו לך ( אלא אם כן את כאמור הולכת על בצק פרחים ) מתכון להכנת בצק פרחים תמצאי בפורום השני ( אומנות בעוגות ) במאמרים תחת מתכונים. מזל טוב ובהצלחה
 
למעלה