sivan gamliel
New member
ממש ממש ממש צריכה להתייעץ
הי בנות, אני מתחתנת במאי הקרוב ואני רוצה עוגת חתונה. אני רוצה שהעוגה תהיה שלוש קומות מקרם אבל אני רוצה ליצור קישוטי וורדים שמשתלשלים על כל העוגה מבצק סוכר. יש לי ניסיון עם עבודה בפימו ובמרציפן לכן אני מקווה שההבדל ביניהם לבין בצק סוכר הוא לא כזה קריטי. אבל.... וכאן אני נזקקת לידע שלכן. מאחר ואני הכלה אני לא רוצה להכין את הקישוטים יומיים לפני החתונה כי אז ממש לא יהיה לי ראש לזה, אני רוצה להכין את הקישוטים כמה שיותר זמן לפני. אשמח לדעת מכן מה הזמן המקסימלי שניתן להכין את הקישוטים לפני ולשמר אותן בטמפרטורת החדר כי הבנתי שבצק סוכר לא סובל מקרר. אני יכולה לשמר את הקישוטים חודשיים למשל??? בנוסף המליצו לי לקנות כבר בצק שיש בו CMC והוא כבר מוכן לעבודה (למרות שקשה יותר לעבוד עם בצק שיש בו CMC). פלי.................ז ממש זקוקה להמלצות וליידע קודם שלכן. תודה ענקית
הי בנות, אני מתחתנת במאי הקרוב ואני רוצה עוגת חתונה. אני רוצה שהעוגה תהיה שלוש קומות מקרם אבל אני רוצה ליצור קישוטי וורדים שמשתלשלים על כל העוגה מבצק סוכר. יש לי ניסיון עם עבודה בפימו ובמרציפן לכן אני מקווה שההבדל ביניהם לבין בצק סוכר הוא לא כזה קריטי. אבל.... וכאן אני נזקקת לידע שלכן. מאחר ואני הכלה אני לא רוצה להכין את הקישוטים יומיים לפני החתונה כי אז ממש לא יהיה לי ראש לזה, אני רוצה להכין את הקישוטים כמה שיותר זמן לפני. אשמח לדעת מכן מה הזמן המקסימלי שניתן להכין את הקישוטים לפני ולשמר אותן בטמפרטורת החדר כי הבנתי שבצק סוכר לא סובל מקרר. אני יכולה לשמר את הקישוטים חודשיים למשל??? בנוסף המליצו לי לקנות כבר בצק שיש בו CMC והוא כבר מוכן לעבודה (למרות שקשה יותר לעבוד עם בצק שיש בו CMC). פלי.................ז ממש זקוקה להמלצות וליידע קודם שלכן. תודה ענקית