ממש ממש צריכה עזרה

jj11jj22

New member
ממש ממש צריכה עזרה

היי לכולכם!!! אני חדשה בפורום, והוא ממש נפלא בעיניי. מהרגע שנולדה מיה רציתי מקום שבו אפשר לשאול אימהות מה קורה אצלם. טוב זאת היתה ההקדמה... עכשיו, אני הולכת לשפוך את הכל... טוב אז אתן בטח מכירות את התופעה המקובלת היום:תניקי וכמה שיותר יותר טוב... אז מיה היום כבר כמעט בת 9 חודשים, היא כבר אוכלת הכל כמו גדולה...ממש הכל..ובמשך היום היא לא מבקשת, וגם אם אני מנסה היא לא רוצה ציצי. אבל במשך הלילה היא מתעוררת כל שעתיים ומבקשת ציצי (אמ..אמ..אמ..) ואם אני לא נותנת לה, מתחילות צרחות, כמו שאומרים אלוהים ישמור, וכמובן שהיא מתעוררת וזהו נגמר הלילה, עד שאני לא אתן לה ציצי. אם אני נותנת לה היא אפילו לא יונקת היא רק משחק איתו קצת וחוזרת לישון אחרי בערך 10 דקות של פינוק. בקבוק לא בא בחשבון היא יורקת אותו וכנ"ל היא עושה למוצץ. בנות, או חברי הפורום היקרים, הצילווו. באמת שניסינו הכל.... אנחנו מתים מעיפות, וזה כולל מיה כי אני לא רוצה להשבר ולתת ציצי.... אם אתם עוברים חוויה דומה או את אותה חוויה... שתפו אותי ברעיונות, או סתם בסיפורים, יען כי "צרת רבים..."

dafdaf

New member
לא יודעת לעזור אבל שולחת ../images/Emo24.gif

גם ארד מתעורר המון בלילה לנשנש וזה מתיש לאללה אבל אני מציעה לך לשאול גם בפורום הנקה, שם הן מנוסות בזה ובטח יוכלו לעזור...

אנחנו עדיין לא באותה הצרה, אבל

חברה שלי הייתה באותו הסרט. היא פעלה בשיטה של הלוחשת וזה עבד, תוך שלושה ימים, וזה היה אפילו קל ממה שהיא חשבה שיהיה. העניין הוא להיות החלטיים ושלמים. הרי ברור שרעבה היא לא. וברוכה הבאה.

התעוררויות בלילה

הגיל של מיה הוא גיל שההתעוררות בלילה, לדעתי, הם לא רק מתוך רעב. הם הרבה מתוך בדיקה. צורך פסיכולוגי. זה גיל שהם כבר מבינים שאמא נמצאת בחדר ליד ולא שאם לא רואים את אמא היא איננה, אבל צריכים לבדוק את זה המון! אולי התחלת לעבוד ואת חסרה לה במשך היום והיא מפצה על זה בלילה? אני פתרתי את העניין בכך שתחילת הלילה היתה במיטה של נוריאל והמשכה, עם ההתעוררויות הדחופות, אצלינו במיטה, כשאני בקושי התעוררתי. זה עבר. זאת תקופה שעוברת. אולי פתרון של שינה משותפת יקל על העיפות? חיבוק במקום ציצי? למרות שלדעתי גם קיים הצורך הפיזיולוגי - ארוחה בלילה. מה את נותנת לה בבקבוק? שוב, הציצי עונה כאן על צורך הרבה יותר עמוק מרק ארוחה.

ענתש

New member
ממליצה לך להכנס למאמרים בפורום

הנקה ולקרוא כלמה שנכתב בנושא גמ"ל (= גמילת לילה). 9 חודשים זה בערך הגיל שאפשר להתחיל... כמו כן את יכולה לכתוב את השאלה שלך בפורום הנקה, יש שם הרבה נשים שעברו את זה ויוכלו לייעץ (לצערי אני לא יכולה לעזור כי נגה נגמלה לבד מהנקות לילה בגיל 9 חודשים כי פתאום היא התחילה לאכול ארוחות ערב גדולות של אוכל ממש). רק הערה קטנה - אל תשכחי שגיל 9 חודשים הוא הגיל של חרדת הנטישה ויכול להיות שהתופעה לא באמת קשורה לציצי אלא לקרבה אלייך. מה לגבי לנסות לינה משותפת ?

טוטי30

New member
אוי נשמע קשה! ../images/Emo50.gif עם הניסיונות

אני לא יכולה ממש לעזור, רועי לא יונק והוא רק בן 4 וחצי חודשים
אבל יכולה לשלוח לך איחולי הצלחה וחיבוק. הנה הוא:
מישהי הזכירה כאן את השיטה של הלוחשת לתינוקות. לא ניסיתי, אבל קראתי את הספר שלה לאורכו ולרוחבו, ואולי זו באמת שיטה שיכולה לעזור במקרה כזה. מיה נשמעת ילדה שיודעת בדיוק מה היא רוצה (צריך רק לשכנע אותה שהיא בעצם רוצה לישון...) בהצלחה וברוכה הבאה לפורום

דלית 3

New member
ממליצה לך לעשות חיפוש בפורום הנקה

הנושא עולה שם כל כך הרבה שקוראים לו גמ"ל. מונח פנימי שפרושו "גמילה מהנקות לילה". אם תעשי חיפוש מתקדם לפי גמ"ל תוכלי למצוא הרבה שירשורים. ישנם מאמרים שכתבו בנות הפורום אבל הם בד"כ מתייחסים לילדים יותר גדולים שכבר מבינים מה זה אור/חושך וציצי הולך לישון. אני ממליצה לך גם לחפש את סיפור הגמילה "לייט" של מאיטאי שעשתה גמילת לילה עדינה לבת שלה בגיל הזה בערך.

אור100

New member
אני חושבת שיש לך שתי אפשרויות:

אחת זה להמשיך לא לישון ולהניק בלילה (ולקוות שזה יגמר מתישהו..) ושניה זה להלחם בזה ולשמוע אותה בוכה כמה לילות עד שהיא תבין שזה לא עובד יותר. אין הנקה בלילה. אין ספק ששתי האפשרויות קשות מאוד. בהצלחה

jj11jj22

New member
קודם כל

תודה רבה על כל העצות... אנחנו כרגע מנסים לתת חיבוק במקום ציצי, בחלק מהמקרים זה עוזר ובחלק לא... אני בהחלט העיין בגמ"ל... ושוב ממש כייף של פורום, למרות שכרגע יש לי יותר זמן לקרוא מאשר לכתוב...

למעלה