ממש מסכנה קיי...

shirgi

New member
ממש מסכנה קיי...

צ'ריטי המעצבנת הזו באמת הביאה רק צרות מאז שהיא הגיעה! ומיגל, הוא ממש אידיוט, אומר לצ'ריטי שהוא חזר לחיים רק בשבילה, כאילו, גם אם הוא לא אוהב את קיי זה לא ממש נחמד לומר לבן אדם בפרצוף:גם אני אוהב אותך אבל את לא מספיק חשובה לי בשביל שאני אטריח את עצמי להמשיך לחיות!!!

מרTIMMY

New member
מסכנה פילאר

כל הילדים שלה כמעט מתו והיא מתעסקת בבירד סטאצ'ו מסריח. היא לא צריכה לתת להם לצאת מהבית. לואיס בן 28 אז זה בסדר אבל תרזה(18) ומיגל(17) וככה לא אכפת לה? מתחשמלים בחג המולד, נקברים בקרח, במפולת שלגים ופילאר בשלה. היא והסטופיד בירד סטאצ'ו.... אני גם בטוח שהיא לא שומרת על קשר עם פאלומה. ולא סתם היא נתנה לה לגור עם אחותה מריה מחוץ לעיר... לפילאר פשוט אין סבלנות לילדים שלה.

soapsfan

New member
אם דבר מדברים על פילאר

בואנה תפסה תחת המשרתת הזו! "לא אייבי,סאם לא רוצה אותך!" ואם זנה לא מספיק עוד זורקת את הציפור לאש?וכל מה שאייבי אומרת לה,פעמיים!![עוד אחרי שפילאר משקרת לאייבי ואומרת לה שהייתה טעות במספר] זה "האו דר יו?" יאללה אייבי,תתחילי לפטר אנשים!!

python 4

New member
פילאר בכלל לא קשורה לילדים שלה.

היחיד שהיא קשורה אליו איך שהוא זה אולי לואיס, הוא הבן המועדף שלה ללא ספק. אבל מיגל? אין בכלל ולו קשר קלוש בניהם. אז למה שהיא תדאג לו? מבחינתה תמיד יש לה את לואיס. ומה עם פנמה, ואנטוניו, שאף אחד לא יודע איפה הם? בכלל איך נותנים לאישה הזו להיות אמא זה תמוה בעיני מאוד. היחידים שמעניינים אותה זו אייבי ואיב וסם.

מרTIMMY

New member
לא פלא שבעלה עזב אותה

והלך להתאבד אצל שרידן. ואייבי אמא יותר טובה? היא בכלל יודעת את השמות של כל הילדים שלה? ואיב? לסימון ולבת החורגת שלה וויטני היא דואגת אבל לצ'אד שיכול להיות ונפצע באוולנש... לא מזיז לה...

מרTIMMY

New member
רק ה

פאקינג סטופיד בירד סטאצ'ו בראש שלהן! נמאס כבר מהביטוי הזה: בירד סטאצ'ו - כבר 600 פרקים!!!!! די עם זה!!! אייבי - תשלחי לTC את התמונות במייל וזהו!!! עוד פרק עם בירד סטאצ'ו, כן בירד סטאצ'ו ואני עלול לעשות מעשים לא נאותים.

shambi

New member
הם לא יכולים לשלוח במייל

זה מהר מידי בשבילהם................

מרTIMMY

New member
את לרגע לא חושבת

שהעניין הזה ילך חלק נכון? הקצב כל כך איטי בזמן האחרון שזה משהו... אנשים מתחילים להאשים את הדמויות בטמטום (מישו אמר איתן וצ'ריטי? כן אני!). הם לא קולטים! גם שאומרים להם דברים בפנים, הם לא קולטים!!!!!!!!!!!! ולמה כל זה קורה? נכון, בגלל ה חראב זובל אומק בירד סטאצ'ו ב י ר ד ס ט א צ' ו ב י ר ד ס ט א צ' ו !!!!!!! !!!!!!!!! !!!!!!!

Principesa Reut

New member
אני באמת לא מבינה משו...

אוקיי, הבנו, זאת אופרת סבון והיא צריכה להימשך הרבה זמן כי אלה החוקים.. אבל למה הם צריכים לגרור כל דבר 100 פרקים
הרי דווקא בגלל שזאת אופרת סבון והיא לא הגיונית (ע"ע בובה מדברת, גרייס מעופפת, וצ'ריטי חולמת) אפשר להמציא ולסבך את כל הדברים כל הזמן
אפיחלו קיי יכולה לממש את אהבתה עם ג'סיקה אם היא רוצה
העיקר שיפסיקו כבר עם המשיכה המעצבנת הזאתתתת
אני רוצה ששרי תגיד ללואיס, ושתרזה תגיד לאית'ן, ושהב"ס סוף סוף יפתח, ושריס כבר יעשה שינוי תדמית, ושוויטני תתחיל לחשוב על בנים במקום על הטניס המפגר שלה
זהו

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gifאוייי רעות רעות רעות..

אני גם רוצה שהכל יבור מהר יותר ושהאנשים שאני רוצה לראות ביחד יהיו ביחד.. אבל אז זה יהיה כמו טלנובלה וייגמר מהר מאוד.. אייש

גם אני רוצה להרבה דברים;)../images/Emo41.gif

גם אני רוצה שהם יפסיקו למשוך את הדברים כ"כ הרבה.. זה כבר מאוד מאוד נמאס!

python 4

New member
אייבי לא עדיין לא יודעת את השמות

של כל הילדים שלה. זה באמת נראה לי מצחיק. הרי לא יכלו מראש לקבוע את השמות? תמיד יש את הקטעים האלה שהיא אומרת שג'ולי "הבאתי לך 4 ילדים! אית'ן ועוד שלוש!" והרי למה אייבי דואגת תמיד רק לעתיד של אית'ן, בעוד ששלושת ילדיה האחרים נרקבים להם לאיטם באיזה פנימיות באירופה? ואיב לא דואגת בכלל לצ'אד כי הוא לא הבן שלה, שלום ותודה. ומה עם גרייס? יש לה בת אחת כל כך מתוסבכת, והיא לא עולה על זה בכלל, ויש לה גם בן באיזה שהוא מקום וגם לא אכפת לה ממנו. ומה עם אליסטר שמוכן לפוצץ את ביתו לחתיכות קטנות ובלבד שלא תכפיש את שם משפחת קריין? עם הורים כאלה פלא שכל הילדים יצאו מתוסבכים?

מרTIMMY

New member
ומה משותף לכל מי שציינת?

נכון... הסטופיד בירד סטאצ'ו ב י ר ד - ס ט א צ' ו בבבבבבבבבבבבבייייייייירררדדדדדדד ססססטטטטטאאאאאאאאצצצצ''''ווווווו !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

python 4

New member
תרגע, בנתיים הבירד סטאצ'ו

החביב הוא לא רק הדמות הכי משכנעת בסדרה, הוא גם השחקן הכי טוב. הוא פשוט משחק נהדר. בא והולך. צץ לו פה והולך לשם. תראה איזה יופי הוא עובר מיד ליד: אורוויל
שכנה של אורוויל
טאבי
קיי
צ'רי
סימון
טיסי
קבצן
אייבי שכחתי מישהו? נראה לי תוך שנה שנתיים הוא עושה סבב בכל הקאסט של הסדרה. נדמה לי ששרי עדיין לא החזיקה אותו, נכון? ואגב, בלי קשר - אייבי באמת חושבת שהיא הולכת לפתוח אותו? זה יהיה ממש עלוב אם אייבי תצליח לעשות מה שלטיסי לקח שבוע לנסות. אז נכון - טיסי הוא מפגר לעומת אייבי, אבל בכל זאת!

מרTIMMY

New member
היא תשלח לTC במייל

את התמונות אבל כמובן... בדיוק באותו יום תהיה לו איזה בעיונת במחשב... לא ציפיתי למשו אחר. אבל מה הקטע שהם לא מצליחים לפתוח? לטאבי לא הייתה שום בעיה. קליק אחד וזה נפתח. זה משהו... גם לאיתן לקח שנתיים לנסות לפתוח את התליון של אייבי - הוא נעזר במסמרים, פטישים, בולדוזרים וכלום לא הלך. לעומת זאת אייבי עושה פו וזה נפתח. משהו מאוד מוזר קורה בהרמוני...

python 4

New member
פשוט מאוד -

ובכן בדקתי את הנושא לעומק ומצאתי כי בספר החוקים של הרמוני רשום חוק שמטרתו לטפל בסוגיה זו ממש. ואני מצטט את החוק: חוק פתיחת חפצים 1987 (התשכ"ז), פרק ג' סעיף 17: "והיה וחפץ זר (להלן "החפץ") יפול לידיו של גורם שלישי (בין אם עוין, תומך או ניטרלי) יחולו עליו הכללים הבאים: 1. בעל החפץ תמיד יוכל לפתוח אותו בקלות רבה. 2. הבא לעשות שימוש לרעה בחפץ יוכל לפתוח אותו בקלות כאילו היה בעל החפץ (ראה סעיף קטן 1). 3. הבא לעשות שימוש לטובה בחפץ, או הבא למנוע שימוש לרעה בו, או אדם תמים שאין לו מושג מה יש בחפץ ומה לא, לא יצליח לפתוח את החפץ בשום דרך. העובר על חוק זה (לרבות השובר את החפץ במקום לנסות לפתחו כנדרש) צפוי לעונש של עד 5 שנות מאסר". אני מקווה שכעת הנושא ברור.

מרTIMMY

New member
ומה בנוגע לחוק הזמן?

שלא חל על תושבי הרמוני. כאילו בוא נודה בזה - מאז שצ'ריטי כמעט נשרפה וטאבי-דוג הרגה את אמא שלה ועד היום אבר רק איזה חודש - גם לא. אני זוכר שסאם באודיטוריום של הבצפר אמר שבין השריפה של הבית של צ'ריטי לשריפה שטאבי ארגנה בחזרות למחזה עברו חודשיים. נו באמת... לא עבר אפילו שבוע. הם בטוחים שעברה עליהם כבר שנה ארוכה מלאת חודשים ושבועות. והכי מצחיק זה שקראתי בריאיון של JERk והוא אמר: "כן, זה נכון. כל קיץ 2002 נמשך יום אחד בלבד. היו כל כך הרבה התרחשויות שלא יכולנו לעבור ליום הבא"

python 4

New member
גם סוגייה זו נפתרת בקלות יחסית.

כפי שאנחנו למדים מתיאוריית היחסות הפרטית של איינשטיין, הזמן הוא דבר יחסי. ואני יוכיח. נסמן את הזמן בהרמוני t, ויהי הזמן האמיתי שעובר T. כעת, ידוע לנו ש: T=t*85/pi וזאת תוצאה ישירה של E=MC^2. כעת אם נשקלל את פקטור האנרגיה (E) ביחד עם המסה (M), ונביא בחשבון שלסימון יש מסה גדולה במיוחד, הרי שנקבל: T=E*7815/MC^3 שהיא ההוכחה, למעשה, לעובדה שבעוד שבהרמיוני הם בטוחים שעברו רק שבועיים הרי שבמציאות עברו מספר חודשים כנדרש. מש"ל.

למעלה