ממש מרגיז- למנהלת הפורם

מ י ה2

New member
ממש מרגיז- למנהלת הפורם../images/Emo46.gif

בקשר לצינזורה בנשות הכדורגלנים-להזיכר ליס ששמתם את הכי גאים שיש העונה ה3 בפעם הריאשונה( לא שידורים חוזרים) ב10 בלילה היה שם המון עירום גברי פרונטלי מלא וסופר בוטה ואז לא הייתה שום צינזורה ,אז למה פיתאום עכשיו?

gadgad0

New member
נכון! אני בעד הארד-קור מלא בכל

שעות היום! למה שלא נראה זרגים (עומדים) מתנופפים ברוח בשעה שש אחה"צ, למשל?! למה שלא נחזה בערווה טריה בעשר בבוקר?! מדוע אי אפשר לצפות באקט מיני אנאלי בתשע וחצי בערב?! אני דורש שלכל ילד תהיה את הזכות המלאה לזפזפ מ-"הקונצונים" בערוץ הופ ל-"טיף וטף" בערוץ בייבי ובדרך להתעכב על שדיים רטובים, ערוות מזיעות ועכוזים נעים אנה ואנה ביס פלוס!

קים19

New member
אם אפשר לא לעשות צחוק מיזה......

כי הצינזורה פיתאום מעוררת שאלות למה בהכי גאים לא צינזרו ופה כן.

gadgad0

New member
אני מתנצל. כשמדברים על נושאים

כאלה אני נורא נורא מתלהב (ואחר-כך אני צריך לרוץ לחפש טישיו).

gilriv

New member
?אני אומר שהגיע הזמן שילדים הראו

, הרי הילדים כבר לא כל כך מטומטמים וזה דאי אפסורט שילדים כבר יודעים מהסדרות ..שהם מנוים לYES ?,אז אם צריכים לדעת שבYES משדרים סרטים איכותיים -ורכש שיש בו גם מלא {לא מתחת לגילאים שונים -,אבל זה בכלל לא קשור לגיל!... זה קשור למי שהוא מגיל12 הוא הולך כבר לישון ב21.00 וגם דבר שני !מזה המדיה עושה אותנו מתוממים ונכים היום בשנות ה2000'...? ויש עוד צנזורה ביחוד לבעל המסך הדיגטלי והיותר ממוחשב ?!!בחיי רק בקולנע יש צנזורה לא במסכים הקטנים בטלוויזיה רק בגלל זה אתם תהרסו את הקמפיין -ביס נותנים ללא הפרעה סדרות -

yesplus

New member
תרגעו. יש הסבר.

מעורבות פה תקלה טכנית קלה וכוונות טובות. על מנת שלא נצטרך להוריד את הפרק מהשידור בלופ שמנו את הטשטוש. (אל תדאגו לא הפסתם כלום) בטעות שידרנו את הורסיה המטושטשת גם ב-10 בלילה. זה הכל

gilriv

New member
?

אה זה כלום יופי ,תודה רק שזה יהיה בין אחד התקלות
אני לא אוהב צנזורה

למעלה