ממש משחק ילדים! איפה המשימות הקשות?

tamarklei

New member
ממש משחק ילדים! איפה המשימות הקשות?

מה פה בדיוק סוף הדרך? הכל נראה כמו חבילת נופש שכולם שם בני מזל שזכו בה (איך לכל הרוחות הם שמעו עליה ואני לא? איפה זה פורסם?) איך בכלל בחרו את האנשים, ממש משעמם עם הפחדנים והיללנים האלה- מאיפה הביאו את נעמה? אין לה שום תעוזה וחוש הישרדות או רוח תחרותית, סתם ילדותית וחסרת רגישות (מה כל כך היה קשה לשים חצאית בקבר הרמב"ם וגם אני חילונית ולא יצא לי לנגוע בבייקון, למה להרגיז את הבן זוג שאיתו אמורה לשרוד ולשתף פעולה- דבר שכנראה לא שמעה עליו המפונקת!!). ואני חייבת לומר שהרס"רית המתוקה, התותחית (שסתם נתקעה עם פחדן חסר מוטיבציה שהשתרבב לתוכנית) ריתקה אותי אל המסך, למעשה רק היא וחיים וגם הזוג משמים- הדתי התמהוני והכופר היחידים שמעניינים בתוכנית הזו. אם בחרתם להפיק תוכנית איכותית ומעניינת למה לא להכניס גם שחקנים איכותיים- בהתאם לתוכנית? למה להכניס פחדנים בעלי כושר נמוך שרק מפריעים לצפות בהנאה בתוכנית? אני מכירה כל כך הרבה נשים וגברים אוהבי אתגרים שמחכים להשתתף בתוכניות כאלה... איך הגיעו דוקא אל למשל מריומנה (סליחה אם טעיתי בשם) למה להכניס אישה בהריון, היא אפילו לא התאמצה . אז מקסימום היתה מאבדת הכרה , אבל לפחות היתה מנסה וממצה את היכולות האמיתיות שלה- את זה אני מחפשת לראות בתוכנית, את הרוח הקרבית של הלוחמת המתוקה שרק בגלל בן זוגה הנמושה (שיכול ללמוד ממנה הרבה מאוד) הפסיקה להנות (וטוב שבניגוד לזוג ה1 שהפסיד היא ציינה בהבעה מאוכזבת וכנה שהיא כן מבואסת!!!) והגיע הזמן שיתחילו עם משימות קשות ואתגריות באמת! בינתיים עד כה זו חבילת נופש , תחרות כיפית ולא מאתגרת במיוחד. הכותבת היא אחת מני רבות בישראל שמשלבת בשעות הפנאי:רכיבת שטח וסוסים תחרויות - ריצות ניווט, ניווט רכוב, סנפלינג וטיפוס, סקי מים, רולרבליידס, קרטינג, (מעט טיולי ג'יפים) , קיאקים.

tamarklei

New member
אולי באופי חמודה אבל לא מתאימה למשח

היא לא עשתה כלום חוץ מלהתלונן על כאבים פה ושם ולתת הוראות לבן זוגה (שזה הצד החזק שלה כנראה לתת פקודות), בלי חיים היא היתה אבודה וזה איכזב אותי כי בתור אישה רציתי לראות את ההיפך, רציתי לראות נציגה מהמין הנשי (כמו חני התותחית) שמצליחה להפוך את חיים לחצי השני בשטח, שיבין שגם בלעדיה לא היה יכול לבד בשטח , אפילו הייתי מעדיפה לראות אותה מפגינה מיומנויות יותר ממנו , זה היה מראה שאין קשר למין וזה לא פוגע בנשיות. התאכזבתי מנעמה, אבל מזל שחני הבוגרת הצילה את המצב! ממש גאה בה (בחני בלבד!
)

tamarklei

New member
היא גרמה לזה להיראות כמו משחק ילדים

במקום לתת לחיים להחתיר או להוביל מתוך הבנה שזו תחרות ולא משחק ילדים ולהכיר בכך שהוא טוב ממנה והוא יכול לעזור יותר להגיע למקום ה1, תחת זאת בחרה להפוך את מה שאמור להיות עבודת צוות יעילה למשחק כוחות ילדותי.

ori 15

New member
נכון...

הקטע של נעמה היה דיי מעצבן שהיא כל הזמן קיטרה אבל כמו שגורפי אמר, אם כולם היו ספורטאים וחזקים שנהנים לעשות משימות כאלו - לא היו קיטורים וכל מיני דברים המצד אולי נעמה קיטרה יותר מדיי אבל כל השאר היו בסדר לדעתי

gurfi

New member
אממ...

כאלה דברים עודרים לפי מה ששמעתי באוניברסיטאות בין הסטודנטים. דווקא העובדה שהם מפחדים וכו' מוסיפה לתוכנית.. אם הינו רואים רק ספורטאים זה היה משעמם. שימי לב שכל הקטע של התוכנית זה לא מסימות קשות אלא שיתוף פעולה בין סתם עמך.

marceloros

New member
מנהל
לא לשכוח - צו פיוס

תמר, זו לא תחרות בין אנשים פעילים פיזית, הרפתקניים וכיפיים כמוך - לזה יש תוכניות ואפילו ערוץ שלם. זה גם לא היה מעניין אם כולם היו אתלטיים ומסיימים כל משימה ללא קושי. מנגד זו תכנית בחסות צו פיוס, עם זוגות שמנוגדים אחד לשני וצריכים, חייבים לשתף פעולה. שבת שלום!

tamarklei

New member
צודק! תוכנית עממית! לכן קצת משעממת!

תתפלא, אבל יש הרבה שלאו דוקא עוסקים בספורט אבל יש להם הרבה תעוזה ותקשורת טובה. הביאו משימות לא קשות במיוחד, אני מאמינה שבלחצים שהופעלו עליהם (של המצלמות, אוירת התחרות, המתחים הקונפליקטיים וכו') גם אני הייתי מתקשה בתחרות הזו. אבל להביא למשימות האלה יללנים? מעצבן ולא מעניין. יש המון אנשים שהיו שמחים להחליף אותם ולסיים את לפחות את המשימות ולא לפרוש או לפחות לא ליילל למצלמות "זאב בא", על כלום! זה מתאים לתוכנית לערוץ הילדים או לזאפ ה1 . המשימות הן נהדרות- אבל לקחת אנשים שיתחילו ליילל בביצוע שלהן - זה כבר משעמם, לפחות היו נותנים סיבה טובה ליללה- משימות קשות יותר כמו ב"הישרדות". בסופו של דבר זו תוכנית עממית שמרתקת למרקע רק חלק מאוכלוסייה היושבת בציון, אלה לפחות שלא יצאו כל כך לשטח וכל חרק/ ג'וק בבית יהווה עבורם קפיצת בנג'י או משימה אתגרית אחרת. ולגבי "צו פיוס", זה ממש לא הרשים אותי לטובה. אולי המטרה של "צו פיוס" להפיג מתחים פוליטיים בעם אבל מי שהפיק את התוכנית רצה ליצור רייטינג בצורה קצת אחרת- להביא את הקיצוניים. מה היה כל כך קשה לנעמה לשים כיסוי ארוך על המכנס שלה או לשים סייג לפיה בנו' הבייקון (גם הרבה חילוניים כמוני לא נגעו עדיין בבייקון). אני רק מקווה שלא יעשו תוכנית כזו עם ערבים, אחרת תהיה מלחמת עולם ואני ממש לא גזענית. בקבוצת רכיבה (אופני הרים) שהקמתי יש לי 2 ידידים טובים שהם נוצרים מכפר ערבי והם ממש אחלה, אבל לפעמים קורה שבא לי ממש לתת כאפה לאחד מהם,על רקע טכני בלבד (במיוחד כשאני מתפקששת באיזו עלייה קשה או ירידה טכנית קשה) והם פשוט נהדרים ואף פעם אנו לא מדברים בקבוצה על נושאים פוליטיים כי זה רק יביא למחלוקות ומשם ל
, אנו מנסים למצוא את המכנים המשותפים ולהנות יחד מהטבע הקסום שיש לנו פה בארץ ואגב, כשיש פנצ'ר למישהו הם הראשונים שיקפצו לסייע... אני מאמינה שאם השניים הנהדרים האלה היו מגיעים לתוכנית כזו רק רוע היה יוצא מזה ואולי היו משנים את דעתם לגבי דו-קיום וזה בדיוק מה שהולך לקרות בפרק הבא- הטלויזיה מחפשת את האקשן בצורת עימותים לא נעימים שיכלו להיחסך מהצופים ותחת זאת בבחירת משתתפים מתאימים (כמו חני ויקיר) עם סובלנות (וסבלנות) היתה לפחות ניטעת בצופים מחשבה אופטימית לגבי למשל מערכות יחסים בין דתיים וחילונים (מי יודע? אולי נעמה תפתיע אותנו...)

למעלה