ממש משעמם פה!!!

shlomi814

New member
מה נראה לך??

אני חושב שנגה היקרה קצת מזניחה את הפורום..אז..שתפנה את מקומה או שתתחיל להזיז את עצמה.... מה עם הסינגל החדש????? מה קורה בקשר לאלבום?? מה בנוגע לארועי הגאווה באילת?? קצת מידע...ההודעות שתפוז פורומים מכניסים לפורום הזה כבר יותר מעניינות.. אז כוכבת נוגע היקרה..אם קשה לך..או או לא בא לך תפני את מקומך לאחרים. בכל מקרה אסיים בברכת חג שמח כשר ונקי לכל בית ישראל.

הגיעו מים עד נפש והסיר רתח מזמן כמו שאומרים.

תפסיקו כבר להאשים את המנהלת
עם כל הכבוד לפורום ויש לי הרבה כבוד, לנגה בטח יש עוד דברים לעשות חוץ מלנהל פורום שרק באים אליה בטענות בו. באמת... ועוד לפני פסח כשיש כל- כך הרבה סידורים. סגנון דיבור כזה לא יביא לה יותר מידי מוטיבציה לנהל את הפורום. אולי זה מצב שלא רק המנהלת "אשמה" בו
אולי זה מצב שגם חברי הפורום "אשמים"
המנהלת היא לא היחידה שאמורה לכתוב בפורום, גם חברי הפורום. זה אמנם הכי קל ונוח להאשים את המנהלת, אבל באמת... כל הזמן אני רואה את ההודעות האלה, מתאפקת ואוכלת את עצמי. שכל אחד יסתכל על הגיבנת של עצמו. כשיהיה לה מידע היא תכתוב לנו. וחוץ מזה, אם באמת היה אכפת לך אז אולי היה כדאי לכתוב את מה שאתה רוצה לנגה במסר ולא מול כל הפורום אם אתה באמת רוצה שהיא תכבד אותך. נ.ב, תראה לי הודעה אחת של תפוז שאשכרה הייתה מעניינת... שום דבר אישי נגד תפוז. סליחה אם הגזמתי, אבל זה באמת עולה על העצבים.

shlomi814

New member
הסיר רתח??..אז תורידי מהאש...

פורום זה משהו שצריך להשקיע בו ולו מעט זמן.. לכולנו יש סידורים ועובדה שאנחנו גם כותבים. אם אין לה מוטיבציה אז יאלללה...הביתה! אני אישית כותב ולא מעט... את אוכלת את עצמך??? בעיה שלך אני מקווה שלפחות טעים לך.. וכתבתי לה גם במסר אישי. וכן עלית על העצבים.

זה לא עניין אם יש לה מוטיבציה או אין לה.

אני מסכימה איתך שבפורום צריך להשקיע. לא רוצה להיות ביקורתית, אבל אולי היה כדאי שתכתוב לה רק במסר אישי ולא גם פה, מול כולם. זה כמו הביצה והתרנגולת: אתם מבקרים אותה, ובגלל זה אין לה מוטיבציה ואז שוב עוד יותר מבקרים ואז זה מפחית לה את המוטיבציה וכך הלאה. לא כדאי לשבור את זה
אני באמת לא רוצה לריב או להתווכח, אז שיהיה בכל אופן חג שמח.

אין לי שום דבר נגד נוגה, להפך היא בן אדם מקסי

ומוכשרת, אבל צריך שיהיה מנהל פורום שיכול להקדיש יותר זמן להצלחה של הנרי וניקה ולכן אני ממליץ על אמיר impossible prince או על מאור רביד ששניהם יכולים להיות מנהלים טובים ביחד יעלו את הפורום הזה גבוה

shlomi814

New member
רגע רגע רגע...

אני לא התכוונתי שצריך להחליף אותה. אני די חדש פה ואין לי מושג מה היה קודם רק שעושה רושם שבחודשיים האחרונים קצת מת פה. בואו נירגע קצת לפני שאנחנו יוצאים בהצהרות. פשוט צריך שהיא תשנה את ההתייחסות שלה לפורום.זה הכל.

E l i a l o N

New member
כנראה שככה זה האנשים פה....

אני ניסיתי כמה פעמים להחיות את הפורום אם פעילויות וכל זה, אבל לא הרבה הגיבו.... אתם יודעים מה הבעיה? חוסר באנשים פה! צריך להזמין לכאן עוד אנשים מפורומים אחרים!

זה לא קשור לאנשים!

תסלחו לי אבל נחמד לדבר מדי פעם על הופיעו שם והופיעו פה. אין חדש בגלל זה אף אחד לא בא לפה. אין שום דבר חדש שקורה אצל ניקה והנרי.כולם די שכחו מהם. ברגע שיצא סינגל יהיה הרבה יותר כייף פה ויבואו אנשים. יש אנשים כמוני שצופים בפורום אבל לא כותבים פה כי אין על מה לדבר ואין מה לכתוב. תסלחו לי אבל לטחון מיים זה לא כזה כייף. בכל אופן אני בטוח שתהיה פעילות ברגע שהנרי וניקה יחזרו להופיעה

למעלה