ממש מתבאסת שלא הייתי...

יפעת 112

New member
ממש מתבאסת שלא הייתי...

אוי כמה מדכא לקרוא שכל כך נהנתם בהופעה ואצלי זה התבטל ברגע האחרון. רק מלקרוא את החוויות שלכם אפשר להרגיש כמה היה מדהים. שוב אחכה לשנה הבאה...:) מחכה לתמונות

glitter8

New member
גם אני...

שנה הבאה....בלי נדר..

SHANILIROY

New member
חבל שלא הודעת מראש על ביטול ההסעה

או לפחות היית עונה לטלפון ,כי רציתי לך לבוא לבד למרות שחבר שלך לא יכל לבוא ... חברה פה שילמו יותר על ההסעה בגלל הביטול שלכם ,אז לידיעה בפעם הבאה . בכל אופן היה מוצלח מאוד ,תצטרפי בפעם הבאה

יפעת 112

New member
מתנצלת

ממש מצטערת, זה קרה בדקה ה-90. ממש לא היה מתוכנן והיינו צריכים לחזור לצפון... אפילו התבזבזו לי הכרטיסים.

glitter8

New member
אני בטוחה שכולם התבאסו שלא באת

הי יפעת שמי ענבל אני ניהלתי את הפורום לפני שני במשך כ 3 שנים, , הפורום הזה הוא כמו משפחה, ואנחנו דואגים כל שנה להסעה למצדה כדי שכולם יוכלו להגיע. גם מי שלא נוהג, גם בני נוער, כולם. ההסעה הזאת היא מסורת שנמשכת כבר כמה שנים. לכן, מי שמתחייב שיגיע להסעה ובסוף לא בא פשוט דופק את השאר, וזה ממש לא בסדר, חבל לי שהתבאסת, אבל גם יצאת לא בסדר כלפי הפורום, שדאג לך וסמך עלייך למרות שלא מכירים אותך. זה קרה בעבר ולכן עד שנה שעברה פשוט גבינו את התשלום מראש ומי שלא הגיע- בעיה שלו. גם בשנה הבאה זה יהיה ככה. בקיצור, אני מקווה שהבנת את המסר, ושבשנה הבאה מי שמתחייב משלם מראש.

יפעת 112

New member
כמה מילים

תאמיני לי שהכוונה האחרונה שלי הייתה "לדפוק" את שאר האנשים. היה לי ברור שעצם זה שאני לא מגיעה מהווה בעיה. קניתי את הכרטיסים שלושה חודשים לפני ההופעה וחיכיתי לה בקוצר רוח, לצערי הדברים קרו בשבת בערב ולא הייתה לי דרך אחרת לפתור את זה. לא רק שלא הגעתי להופעה גם הכרטיסים נשארו בקופה. אני מאוד מעריכה את המאמצים של שני ושהפורום סמך עלי שאגיע, שוב צר לי שהדברים יצאו כך, גם אותי זה ממש ביאס. לא הייתה לי בעיה לשלם מראש וגם לא תהיה לי בעיה לשלם מראש בשנה הבאה. שוב תודה רבה לכולם ושיהיה המשך שבוע נפלא.

למעלה