ממש מתחנן לעזרה בהפעלת כרטיס WIFI ל T3

ממש מתחנן לעזרה בהפעלת כרטיס WIFI ל T3

שלום קניתי כרטיס WIFI של פאלם לT3 שלי, ההתקנה קלה והוא מזהה רשת ביתית שיש לי אבל בנסיון להפעיל WEBPRO או VERSAMAIL (עבדו לי יופי בBT ) אני מקבל הודעה: DNS lookup timed out, please check coverage, and try again (Comm. 8 הBT מנותק כמובן, גרסאות שתי התוכנות הן המקוריות שבאו עם המכשיר. מזהה גם רשתות של בתי קפה ושאר נק. חמות אבל לא מצליח לגלוש. מבקש מאד מבעל נסיון - נא להתקשר בכל שעה 050-6654346 או 04-9841376 ןמיד אחזיר צלצול ואשמח לקבל הוראות בטלפון (כל הפורומים והFAQ לא עוזרים לי) איני יודע איפה להתחיל (אם בכלל) עם הגדרות VPN , צריך ?? כל מה שרציתי הוא להתחבר לHOTSPOTS בטיול ארוך בחול שמתחיל בסוף שבוע זה ... בעלי נסיון - הושיעו נא, תודה מבקש מאד מבעלי נסיון - נא להתקשר בכל שעה 050-6654346 או 04-9841376 ומיד אחזיר צלצול ואשמח לקבל הוראות בטלפון (כל הפורומים והFAQ לא עוזרים לי) תודה רבה, אריה לוי

AYELET1

New member
שלום אריה

לצערי אינני מכירה באופן אישי כרטיס זה. בעקרון לא שייך בכלל ל-VPN. האם התקנת את הדרייבר של הכרטיס? נסה למצוא אייקון שלו על מסך הפאלם ולבדוקק שם אם יש משהו שצריך להפעיל. האם הרשת פתוחה? לא כל הרשתות פתוחות. האם בביתך ישנה איזו חסימה? הגדרות MAC ADDRESS? בעקרון אין שום הגדרות מיוחדות שצריך מלבד אולי הפעלת הדרייבר אך אינני מכירה אותו. מעולם לא ניסיתי כרטיס ספציפי זה בפועל. בכל מקרה, אם יש לך גיבוי לפאלם (גיבוי אמין שניתן לשחזרו), הייתי מנסה לבצע הארד ריסט ולהפעיל את הכרטיס (לאחר התקנת הדרייבר) על "נקי".

למעלה