ממש נהנתי לראות את הפרק היום שוב..

שלומית1

New member
ממש נהנתי לראות את הפרק היום שוב..

הפרומו ממש מגניב.. ובכלל.. סוף סוף רואים פרקים חדשים בסטאר.. למרות שכבר ראינו אותם..

drank cupid

New member
גם אני אהבתי את הפרק...

אני אהבתי את ההבעות פנים של ארס בסוף... למרות שזו הפעם האלף שראיתי את הפרק... (הקלטתי) ואת הנשיקה בסוף... וזה כל פעם מחדש מרגש אותי...
מיה

ares chosen

New member
אני מאוהבת!!!!!!!!!!! ../images/Emo99.gif

כל פעם שאני רואה את הפרק הזה אני מתהממת (אם יש מילה כזו) מחדש! ואו פשוט פרק ענקי!!! קוין משחק שם כ"כ כ"כ כ"כ יפה...למרות שהוא תמיד משחק יפה...
הוא אילתר ה-מ-ו-ן-! (ניפ תשמח להסביר נכון? ) ואו כל המשפטים שם.. where´s the fun in that? ענקי!!!!!! בכלל.... פרק מושלם...אחד הפרקים היפים בסדרה לדעתי.... ושלא לדבר על הסצנה האחרונה.....
Love is in the air.........

שלומית1

New member
הקטע עם הזבוב...../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

פשוט הורג אותי כל פעם מחדש.. והסוף... עם הסיכוי למיליון... הוא היה כזה חמוד שם.. וזינה.. טוב נו, היא תמיד חמודה בשבילי

שלומית1

New member
זה כל היופי שבה../images/Emo8.gif

היא גם חמודה ויפה וגם קשוחה וחזקה זה פשוט שילוב קטלני...
דווקא לא נראה לי שהיא תתעצבן או תזרוק לי צ´אקרם על כזה תיאור.. לפעמים יש לה הבעות פנים כאלה.. שאני נמסה כשאני רואה אותם.. אז היא ממש אבל ממש חמודה

אני מסכימה איתך שהיא חמודה

אבל עדיין לא הייתי מסתכנת בלהגיד לה כזה דבר.

סמייילי

New member
וגם הקטע

שזינה מרביצה לארס, והוא מדמם מהפה, ומתחיל לצעוק כמו ילד קטן.. כזה קטע חמוד....

shiRan WP

New member
לי כל הפרק עשה את זה

את הפרק הזה ממש אהבתי
כל קטע בו כשזינה (אלת הזעם) צבטה את ארס בשפתיים וכל ההתנהגות הילדותית הזו של ארס ממש חמודה בעיני וכשזינה אומרת לו שהוא אף פעם לא יהיה ג-ב-ר אז איך הוא מתעצבן והוא כזה בונבון אני פשוט חולה עליו
וכשזינה מתחת לקרח...אויי איזה חמודה חסרת אונים היא נראית שם והקטע עם הצ´אקרם - אוי, כזה מצחיק אבל הכי הכי הכי
הקטע המדהים
אוייי (אנחה) של זינה וארס בסוף שהוא אומר לה שיש לה חבטה ימנית רצינית והיא עונה לו: סורי אבאוט דט וחיוך מיליון דולר....אויייש
ואז הוא שואל יש סיכוי שניהיה ביחד, אפילו אחד לעשרת אלפים (משהו כזה..) והיא אומרת לו : משהו כמו אחד למיליון אויייי קטע מדהים I LOVE ARES
שירן חג שמח
וכשר

shiRan WP

New member
לכל בנות הפורום

לא הייתן רוצות להיות השפתיים של זינה כשהיא מנשקת את היצור המדהים הזה ששמו בישראל קיוין
אני כן

hilabg

New member
ארס אמר לה...

maybe one in a thousand? ואז היא עונה לו more like one in a billion הילה.

למעלה