ממש נואשת-חינה לשיער-כיצד?

liora k

New member
ממש נואשת-חינה לשיער-כיצד?../images/Emo39.gif

שלום לכלום. טני מנסה המון פעמים לעשות חינה בשיער ללא הצלחה. אני עושה את זה כדי שיהיה לי צבע אחר לשיער. אני לא יכולה לעשות צבע רגיל כי השיער שלי ממש דליל ונושר בכמויות רציניות. לכן אני רוצה לעשות חינה אדומה כדי שייצא לי שיער אדום. האם מישהו מבין בזה ויודע מה שמים בחינה ואיך? ניסיתי כבר 5 פעמים על שיער יבש או רטוב וזה אף פעם לא יוצא... השיער שלי באורך עד לאמצע הגב. ממש אודה לךכל מי שמבין ויכול לעזור, ליאורה

שיריה

New member
אני חושבת שתלוי באיזה צבע השיער שלך

אולי הוא מאוד כהה וחינה בקושי תופסת על שיער כזה. בכל מקרה תנסי לישון עם החינה על השיער.

liora k

New member
השאלה : מה שמים בחינה?../images/Emo39.gif

היי וממש תודה על ההיענות, השיער שלי שחור, וישנתי עם זה. אבל נראה לי שכנראה אני לא שמה עוד דברים בחינה שצריך לשים.... מה שמים שם? וןבאיז כמות? ושנית, האם יש דרך נוספת לצבוע שיער מחומרים טבעיים, ולא ע"י צבע רגיל? ליאורה, ממש תודה..

smady a

New member
יקירתי אני הייתי עושה חינה המון. ול

ולי יש שיער שחור. והאדמתי אותו. צריך לקנות חינה ממשיהו טוב. חינה במשקל אדומה. לשים בקערה להוסיף מים רותחים ותמצית תה חזקה לערבב כמו טחינה. ואז למרוח היטב על כל השיער כולל שורשים ולהישאר כמה שעות. אני הייתי ישנה עם זה כל הלילה. ולחפוףףףףףףףףףףףף

smady a

New member
לא לקנות חינה מסופרפארם וכזה

חינה טובה קונים בחנות תבלינים טובה.

girl111

New member
נכון ../images/Emo45.gif לא בסופר פארם

תמיד קניתי בסופר פארם, עד שיום אחד לא מצאתי אותה, וקניתי בחנות תבלינים. הצבע הרבה יותר חזק. ידוע לך במקרה אם החינה מזיקה לשיער? אום הנזק הוא הפיך? (לא כמו בצביעה?) תודה

girl111

New member
תגידי, חינה מבהירה את השיער?

כי נדמה לי שהוא הובהר, הייתי עם חינה 2 שעות, והשיער שלי אדום אדום ( הצבע של השיער האמיתי שלי חום). ואם השחינה הבהירה את השיער סימן שהוא נהרס לא? כי אני נרגישה שהוא שונה פתאום. יש לזה תקנה<?

girl111

New member
עשיתי חינה אדומה לפני חודש וחצי

קניתי 200 גרם בחנות תבלינים, ערבבתי במים עד נהייתה תערובת סמיכה. מרחתי על השיער- חיכיתי 3 שעות, וזה יצא ממש מצויין(ועדיין לא ירד לי)

liora k

New member
מישהו יודע מה הסוד????../images/Emo12.gif

היי, ממש מגניב שלך יצא. כי אני עשיתי כבר כמה פעמים ולא יצא כלום!!! פעם אחרונה שמתי על השיע במשך 9 שעות!!! כל הבית הסריח והתלכלכך!!! מה לעשות? בכלל, יכול להיות שזה תלוי בטריות של החינה??? איך בודקים אן החינה טרייה?...? ממש זקוקה להדרכה בתודה, ליאורה

girl111

New member
תראי, יכול להיות שהשיער שלך כהה

מידי ולא כ"כ רואים את החינה. לי יש שיער שאטני-חום, ורואים עליו חינה טוב מאד. יש לך שיער שחור? צבעת פעם לשחור? השיער הטבעי שלך חום כהה? כי אולי אם השיער שלך כהה, קשה לראות את החינה, אלא רק בשמש, יש ברק אדמוני כזה.

liora k

New member
ממש ככנה....!

היי, כן השיער שלי בצבע חוםפ כהה-שחור ממש חזק. ואכן רק בשמש רואים טיפונת אדום, אבל מה זה אומר? שלא אוכל לעשות חינה בישער אף פעם??? צבע אני לא יכולה לעשות - שאלתי ספר והשיער שלי דלילי מדיי וחלש מדיי ונושר..

גלית35

New member
לפי מה שהבנתי הדעות חלוקות לגבי../images/Emo20.gif

החינה,יש כאלו שטוענים שהחינה טובה לשיער ויש כאלה שאומרים שהחינה, סותמת את הנקבוביות בקרקפת וכך נגרם נזק לשורש השערה.

למעלה