ממש נעלבתי

• פותח הנושא fayd
  • פורסם בתאריך

fayd

New member
ממש נעלבתי ../images/Emo10.gif

זה ממש לא יפה מה שקורה פה ליפניי כמה ימים כתבתי פה הודעה חדשה על זה שאני וטום ניפרדו (כי הוא בגד בי ) ואתם כלום שום תגובה שום מיצתער לישמוע שום חבל שום אויי איזה מיסכן שום אני מישתתף בצערך שום דבר אני בהחלט ציפיתי ליותר מימכם אני מגיב כימעט על כל דבר בפורום הזה ואני חושב שאפילו רק בישביל הנימוס להגיד משהוא עוד בימים האלה שכל יחסים ביין הומואים זה משהוא נדיר אז כשהם ניפרדים לפחות להגיד משהוא להורים שלי אני לא יכול ליפנות איין לי חברים הומואים או שיודעים שאני הומו חשבתי שבפורום הזה אני יוכל לימצו מישהוא שיביע צער או רגש כל שהוא ניראה שתעיתי אוליי בפעם האחרונה פייד

דרור22

New member
פשוט לא היו לי מילים...

אני לא מבין למה נעלבת לא תמיד לאנשים יש להם מה לומר... זה קורה לכולם... שכותבים הודעה, ופשוט אנשים קוראים ונשארים חסרי מילים. הדבר האחרון שאתה צריך לעשות זה להיעלב... ואת האמת הצתערתי לשמוע על זה שנפרדתם ועל זה שהוא בגד בך (ה- @#$*#@!$%) ואם אתה צריך לדבר על זה ארו על כל נושא שבעולם- וקשה לך ושאתה מרגיש שאתה כל כך לבד ולא מסוגל להתמודד לכל האשנים יש פה אימילים אני בטוח שאם היית שולח אימייל או הודעה בתפוז חפוז חלק נרחב מהפורום אם לא כולו היו ישר מדברים איתך.... אבל לפעמים לאנשים אין מה לומר ולהיעלב זה בטוח אחד הדברים שלא צריך לעשות... שלך דרור

זורבבל

New member
תראה, תשמע

אין צורך להעלב. אם היה לי (או למישהו פה) משהו פרודוקטיבי להגיד אני בטוח שזה היה נאמר. בגידות - זה כואב, כואב מאוד, אבל זה בסוף עובר. מילים לא יכולות לרפא. כולנו פה איתך, וכמו שדרור אמר הודעה באימייל או בתפוז חפוז ואנחנו לרשותך, סתם כדי להקשיב. אז קבל
וגם
ותחזיק מעמד. בסוף הכל רק לטובה.

fayd

New member
אהה טוב בסדר ../images/Emo13.gif

בעיקבות משהוא שניראה קצת כמו היתנצלות מישניי אנשים בפורום הזה אני מוכן לישכוח ולחזור ליהיות חבר פעיל פה טוב בייי

שלום פייד.

אני קראתי את ההודעה שלך 5 דקות אחרי שהכנסת אותה ושאלתי את עצמי "מה לעזאזל הולך פה?". ואני לא מתכוון לזה שחבר שלך עזב אותך - למרות שאני לא הייתי קורא לו חבר אלה
ומניאק ובן-ז*** (תוסיף מה שתרצה). אז ניגשתי לחיפוש, רשמתי את השם שלך ועקבתי אחרי כל 19 ההודעות שהכנסת לפורום עד כה (פשוט פיספסתי את הפורום איזה שבוע והייתי לא מעודכן...) לדעתי, אחרי שהאבק של העצבות והכל ישקע, ותצליח לשקם את ההריסות (ואני מקווה שיהיה לך קל), תשאל את עצמך האם משהו בכל המצב הזה לא היה מוזר: 1. לצאת מהארון לפני החברים שלך, בגיל תיכון. 2. עצם זה שכבר היו לך מערכות יחסים והן הסתיימו אחרי סקס (בן כמה אתה? 16? 17?) 3. ללכת לשכב בחדר צדדי עם חבר שלך, בתוך הבי"ס. שלא לדבר על עצם העובדה שמצאת את חבר שלך מקיים יחסי-מין עם מישהו אחר, באולם ספורט!!! והשאלה שלי היא פשוטה: איפה אתם חיים? מה כ"כ בוער? למה הכל זה רק סקס וסקס וסקס? מה כל הקטע הזה של להכנס למערכות יחסים לפני שמשלימים את ההתבגרות הנפשית? שלא לדבר שממש בא לי להקיא מהחבר-לשעבר שלך שחושב שהוא באיזה בית-בושת! (ואני מניח שהוא לא שם
... אני מקווה שביחסים שלכם שמתם!) זה לא שאני מאשים אותך. אחרי הכל כמאוהבים עושים דברים לא-הגיוניים, אבל עדיין - כל הסיטואציה היא טירוף מערכות לדעתי, ואם ככה זה המצב במציאות ואני הוא זה שחי בבועה, אז אני מעדיף להשאר מתוכה. סה"כ עד לפני כמה שבועות גם אני הייתי שקוע באהבה מטורפת כזו שגרמה לי לעשות דברים לא-הגיוניים, ואני יודע טוב מאוד איך מרגישים כשנפרדים כי זה עדיין טרי אצלי (למרות שאצלי זו פרידה מאוד מוזרה...). אני רק אומר לך: CALM DOWN, העולם עוד לפניך, סביר להניח שבגיל שלך הזהות המינית שלך עדיין לא מגובשת ואתה עדיין לא בשל למערכת יחסים אמיתית שכוללת זוגיות. אתה עדיין בגיל ההתבגרות, תהנה ממנו, אל תמהר מדי. מאחל לך המון בהצלחה, ושולח לך
גדול נצח.

../images/Emo7.gif ממש ככה...פייד, יהיה טוב../images/Emo23.gif

מצטער. קראתי את ההודעה שלך ממש אחרי שהופיעה ומייד לחצתי על "הוסף תגובה" ישבתי וישבתי....ופשוט לא היה לי מה לכתוב...זה היה נורא. אז לא כתבתי כלום. לא יודע מה לומר לך אחרי החוויה הנוראית שעברת...והיא באמת קשה, הבחור התנהג אלייך ממש בצורה, נבזית וגועלית, ואם ככה, אז לפי דעתי טוב שנפרדתם כי הוא כנראה לא שווה שתאהב אותו. הנבלה.
אני נורא מצטער בשבילך, כי באמת הבנתי שאתה ממש אהבת אותו...וזה בטח נורא כואב...
אבל רק מהנסיון לומדים...ככה זה בחיים. פייד, שיהיה לך רק טוב, ואני מקווה שאתה מתגבר...ואין לך מה להיעלב...ושוב פעם, אני מצטער. גם בשבילך. ביי!

למעלה