ממש על הפנים!!!

idobarnea

New member
ממש על הפנים!!!

נכון שTFC דומה "קצת" לחומה, אבל, המנגינה של שיר 10 (TFC) פשוט זהה לזאת של Comfortably Numb. אני מאוד את פינק פלויד, ומאוד אוהב את המסר של הTFC אבל זה ממש מבזה את פינק פלויד. כואב הלב. ממש מזל שזכרו להחליף את המילים. (וכן אני שמאלני, אל תשימו אותי בגלל זה בגן חיות, בבקשה).

edlessme

New member
לא רוצה להתחיל דיון פוליטי..

אבל למה לעזאזל אתה חושב שרק שמאלנים חושבים שמלחמה זה דבר רע? חלק מהימנים מאמינים בפיתרון הכוחני יותר פשוט בגלל שהם חושבים שאי אפשר למצוא פיתרון לא כוחני... ואגב.. אין לי כוח עכשיו לשים את TFC על הפטיפון (אין לי את הדיסק..)... מה השם של השיר?

Pitudi

New member
מממ ברור..יש הרבה הקבלות..

יש את השיר if ב-ahm שממש דומה לשיר אחר מ-tfc.. יש את הפעמונים מ-the divison bell שיש אותם גם ב-relics אם אני לא טועה.. יש ממש ממש הרבה כאלה..אבל שכחתי..

idobarnea

New member
טוב...

זאת סתם הייתה הערה על השמאלניות. בצחוק. לא כאן המקום לדיונים פוליטיים. אלמד לפעם הבאה לא לכתוב על זה. מה שרציתי להעלות הוא המיחזור של שיר 10 שנקרא גם the final cut. המוזיקה מאחורה היא אותה המוזיקה מComfortably Numb . ומזה פשוט כואב לי הלב על מה שהפכה הלהקה הגדולה בעולם בדיסק הזה (שיש בו שירים מעולים כמו the gunner dream, ו southampton dock). אבל מיחזור מדויק מאלבום לאלבום זה פשוט עלוב - אפילו דידו או ג'ניפר לופז לא היו עושות דבר כזה!!! ויש דומה, ויש אותו הדבר בדיוק (כמעט). תקשיבו לשיר - אותי זה ממש עצבן, והוריד מהערך המאוד גדול שיש לי ללהקה. ילד רע רוג'ר, לך לחדר ותחשוב על מה שעשית!

noosh

New member
זה לא מיחזור של השירים

TFC מורכב בין השאר מקטעים שלא נכנסו ל"חומה". פשוט.. כשוטרס כתב את "החומה" הוא היה צריך להשאיר חלק מהחומרים בחוץ.. בכל זאת, יש מקום גם ליוצרים האחרים בלהקה, ולא היה זמן להכל. אז הוא הכניס אותם ב-TFC, שנועד מלכתחילה להיות מעין "אלבום המשך" ל"חומה" תחשוב על זה כמו על theme של איזה סרט.... שהמנגינות מדי פעם חוזרות על עצמן, לפחות בעקרון שלהן יש עוד קטעים כאלה ב-TFC, לא רק זה...

למעלה