ממש עצובה....

פפסי

New member
ממש עצובה.... ../images/Emo7.gif

עינת שלום, רק היום קראתי את תשובתך לגבי הזוגיות שלי ודמעות עלו בעיני. קודם כל קבלי את התנצלותי על השאלות שהיו ממש לא לעניין, אלא יותר מכוונות למגדת עתידות. אני אשאל שוב, ואמקד שאלותיי כמה שאוכל .... ראשית, אשמח לדעת כל דבר לגבי זוגיות בחיי.. שנית, עד לפני כחצי שנה הייתי בתוך קשר מורכב מאוד שהיה לי נורא כייף איתו, עד לנפילה הגדולה ... מאז התרחקנו מעט, וזה עצוב וחבל לי מאוד. האם יש לנו סיכוי לזוגיות טובה ביחד??? שמו : 2 6 4 4 ושם משפחתו : 1 8 3 2 1 6 4 (מימין לשמאל) הוא נולד ב - 27.10.78 . אני מאוד מודה לך, ומעריכה מאוד את עשייתך החשובה ... פפסי העצובה והמיואשת ...

פפסי

New member
../images/Emo52.gif שכחתי לציין כי ...

השאלה המקורית שלי בעמוד 9 .

עינת

New member
פפסי קבלי../images/Emo24.gif

אבל מעבר לחיבוק איני יכולה לעשות הרבה עבורך כיוון שרק את תוכלי לעשות למען עצמך.כבר אמרתי לך שיהיה עלייך להבין אילו מיכשולים עומדים בפנייך ולאחר שתביני אותם,בעזרת עבודת מודעות תוכלי להתגבר עליהם ולנצח... נראה לי שאת מצפה מאחרים לפתור לך את בעיותייך ומי שיספר לך כך משקר!!! קחי את עצמך בידיים,הפסיקי לתלות את יהבך באחרים ותתחילי להאמין העצמך ולעשות משהו,כל עוד שלא תעשי שום דבר לא יקרה... סבלנות היא מילת המפתח. שוב אורלי אני מצטערת לאכזבך אך נראה כי את מצפה לפתרונות קלים ואהיה שקרנית אם אפתור אותך בתשובה שתרצי לשמוע ואז מצבך ישאר כפי שהוא. המלצה חמה,אם את רוצה לזוז פני ליעוץ אישי ותתחילי לנוע. בהצלחה
שפע ו
עינת

פפסי

New member
תודה|

עינת היקרה שלום !!! קודם כל תודה רבה על החיבוק מלא החום ... זה תמיד מאוד מעודד... אבל, עדיין לא קיבלתי תשובה ממך לגבי שאלתי לגבי הבחור הנ"ל, ומאוד אשמח אם תוכלי לתת לי קצת מידע לגבי הסיכויים שלנו...ביחד ... אגב, אני אורית ולא אורלי כמו שכתבת. אני באמת לא מצפה לפתרונות קלים, ברור לי שאני צריכה לעבוד על עצמי קשה מאוד.באמת סבלנות היא מילת המפתח... אבל הגעתי לשלב שהיא כבר נגמרה, ואני ממש צריכה לשנות את מצבי... ומיד. דיברת על יעוץ אישי - אצל מי? איך? מה? תוכלי לתת לי קצת כיוונים ? אשמח לקבל תשובות לגבי כל שאלותיי, אם את יכולה ... ושוב מודה לך מאוד, אורית

עינת

New member
היי פפסי ../images/Emo24.gif

אורית,תשובתי נרמזה כבר בפעם הקודמת,איני רואה זוגיות כרגע... לגבי יעוץ,פני לנומרולוג/ית שאת סומכת עליו/ה או אלי אם תבחרי בכך. הרבה חיבוקים
שפע ו
עינת

pooh-girl

New member
תיהי חזקה ו......

היי פפסי אוף קראתי את מה שכתבת והרגשתי צורך עז להגיב - לצערי גם אני עברתי לאחרונה קשר מצויין עם אדם שהחליט לפתע שהוא אומנם מאד אוהב אבל הוא רוצה חופש ואני נותרתי דיי עצובה וכרגע אני כשבועיים בלעדיו ואני מרגישה כאילו משהו בי מת ושלא נדבר על זה שאני גם מהמיואשים אבל.... אני חייבת לומר לך את לא היחידה שזה קורה לה ונכון שצרת רבים נחמת טיפשים אבל זה עדיין מנחם לפעמים אז למי אכפת אז תתנחמי בכך שאני איתך באותה קלחת וכל מה שאני יכולה לאחל לך (כמו שאאחל לעצמי) הוא שתתגברי מהר ואם הוא לא יחזור אז תפתחי דף חדש ואולי גם טוב יותר המון בהצלחה ותמיד תזכרי "תמיד הכי חשוך לפני עלות השחר...." כך שצפוי לך מעכשיו רק טוב תקווה ותאמיני ואני מקווה שזה ימהר לבוא לילה טוב

פפסי

New member
את כזו מקסימה ../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

פו היקרה... את לא יודעת כמה שזה מעודד... ואני ממש מעריכה את ההתייחסות ... תודה, חיממת לי את הלב. אני אשתדל לזכור תמיד כשעצוב ורע לי, את המשפט שלך, ולחכות לשחר שיגיע כבר. מקווה שגם את תראי את האור הזה בקצה המנהרה, וכמה שיותר מהר. בכנות, אני על סף ייאוש, אבל עדיין עובדת על עצמי קשות, כדי לא להתייאש לחלוטין. אז נעבור את זה ביחד ???? ביי, פפסי

pooh-girl

New member
|חיבוק

היי פיפסי יקרה היי אני יודעת שלעיתים יותר נחמד לעבור קשיים ע"י עזרה הדדית דווקא עם אלה שחווים את אותה בעיה או אותו משבר (עוד בסוף מהמשבר הקטן של שנינו תצמח ידידות נפלאה)|
בכל אופן אני כותבת לך שוב כי ממש שמחתי לשמוע שהצלחתי לעודד אותך ולחמם לך טיפונת את הלב אבל גם... אני ממש מאמינה שכל מה שתשכנעי את עצמך ותאמיני בו יגרום לתת המודע שלך להפוך למודע... כלומר במילים אחרות יתגשם אז... אני לא טוענת שתאמיני בדברים חסרי הגיון או חסרי סיכוי כמו זכיה בלוטו למרות שגם זה אפשרי בדרך נס ... אבל לעולם אל תגידי אני מיואשת - עדיף שתשתמשי אם כבר רע לך במילים חיוביות שתצרפי להם את המילה לא - לא מאושרת לדוגמא - אל תשכחי למילים יש כח עצום ובמיוחד לכאלה שליליות - את יודעת תמיד יותר קל ליפול לתהומות יאוש מלצאת מהם. אז תמיני בעצמך ותהי חזקה ואמיצה תעודדי את עצמך ותשתמשי בכל החיובי בחייך אני בטוחה שיש לך חברים או משפחה להעזר בהם ואם לא אני מוכנה להקשיב לך. אני מבטיחה לך שאני נמצאת בסיטואציה הרבה יותר גרועה משלך (אם תרצי אני אספר לך עליה שלא בפורום הזה) אבך עם הכל אני נלחמת כל יום בעצמי ובנקודות השחורות בחיי אז לסיום חיזקי ואימצי ותזכרי עוד דבר חשוב כל דבר רע הוא לתקופה וכל תקופה חולפת והכי חשוב מה שלא הורג מחשל ביי ואגב תודה את גם מקסימה !!!!

פפסי

New member
שוב עשית את זה ... ../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

פו היקרה ... קודם כל תודה !!! ובאמת הרבה תודה. תמיד כל מילה טובה מאוד מעודדת ... רציתי רק לשאול לשלומך, ולדעת אם משהו השתנה אצלך, ואולי כבר זורח אצלך השחר. תספרי לי מה קורה. אם את מעדיפה באמצעות ה- EMAIL ... אז רק תגידי. מקווה שיהיה לך יום נפלא !!! ביי, פפסי.

למעלה