ממש עצוב לראות מה נהיה מפורום חתונו

דפי26

New member
ממש עצוב לראות מה נהיה מפורום חתונו

מפורום פעיל,שמח ומפרגן הוא בקושי מפיק עמוד ביום ודי אינפורמטיבי.חסרה האינטימיות של פעם.אני שמחה שהגעתי לפה ומצאתי כל כך הרבה פנים מוכרות

ואנחנו שמחים שהגעת לכאן ../images/Emo24.gif

ואני מקוה שהפורום הזה ימשיך להיות כמו שהוא...פעיל, ומרובה ויחד עם זאת אינטימי ומשפחתי...

fila

New member
צודקת../images/Emo45.gifגם אני הבחנתי בזה היום

כשהצצתי שם כהרגלי, ואני מודה שהיה משונה מאוד לראות בדף הראשון את אותם השרשורים מסוף השבוע...

Hadar p

New member
גם אני חושבת כמוכם../images/Emo4.gif אבל לדעתי

זה קרה בגלל שתקופה האחרונה התחתנו כל אלו שהכירו אתכם המתחתנות הראשונות של הפורום ובגלל האיטימיות שהיתה אז אנחנו המשכנו אותה ואז התחילו לאחרונה כל הטיפוסים המוזרים בפורום אלו שתמיד נהנים להרוס ולהשמיץ סתם כך בלי קשר לכלום! ואז אפילו לנו המתחתנו הטריות יותר כבר אין רצון להכנס לשם ולעזור להחיותו..... בכל מקרה כאן נמצאות החברות הישנות וכאן מאד נחמד!

switch

New member
גם אני שמחה שהגעתי לכאן,

למרות שאני לא-מי-יודע-מה פעילה פה, אני קוראת את ההודעות שכלן כל יום, כמה פעמים ביום וזה ממש כיף, קצת להתרענן מהעבודה ולעשות הפסקה כיפית. זהו, סתם רציתי להגיד...

osnatush

New member
אתן צודקות, אבל מה-לכן לפחות

יש פורום חלופי... ומה עם שכמותי למשל? אני גיליתי את פורום חתונות לפני 6 חודשים, כשרק החלטנו שמתחתנים... ממש התלהבתי מהמציאה והתמכרתי כמו כולם... ודווקא עכשיו, כשסגרנו מקום, והעניינים ממש מתחילים לזוז-אין עם מי לדבר שם! ממש עצוב הפורום ממש נטוש! וזה בכלל מוריד ת´חשק לשתף שם מישהו (כי גם ככה אני אקבל 2 תגובות במקרה הטוב...) במלה אחת אכ-זבה!

kisses

New member
אוסנת עם תרצי עזרה מכל סוג

את גם יכולה לפנות פה בפורום שלנו נשמח לעזור עם אפשר

דפי26

New member
אסנת אם את צריכה עזרה

זה הפורום הנכון,הרי כולנו כבר אחריי

צודקות...../images/Emo7.gif

אתן צודקות, מאז שאחותי החליטה להתחתן ונכנסתי לפורום חתונות (במקרה) פשוט התמכרתי אליו עד היום, אחותי נשואה כבר כחודשיים, אני נכנסת ורואה שהודעות שלפעמים מלפני שבוע עדיין בדף הראשון, פשוט באמת אין שם הרבה תגובות, אם זה לסיפורי חתונה או תמונות חדשות, או בכלל לבקשות עזרה. אני שמחה לראות שם מדי פעם שמות מוכרים, אני עברתי גם לפורום הזה למרות שלא אני הכלה, אבל כיף לראות גם פה שמות מוכרים. ולהיות חלק מפורום זה. מאחלת לכולם חיי נישואין מאושרים עם הרבה אהבה
ואושר

אתן כולכן צודקות לצערי ובגלל זה אני

שמזה חודשיים נשואה...... (בדיוק היום) משתדלת להכנס לשם בקביעות ולראות מה קורה שם לייעץ ולענות על שאלות.....

ש ו ב י

New member
האמת היא שגם אני

מה"נשואות" אך עדיין החתונה בדרך ושהתעניינתי לראשונה בפורום לפני זמן קצר פורום חתונות לא עניין אותי בעקבות הויכוחים שראיתי שם והומלץ לי על הפורום שלכם.... והם צדקו הבנות פה הרבה יותר מתורבתות,הנושאים הרבה יותר קשורים אליי והבכלל האוירה פה נעימה

למעלה