ממש צריכה עזרההההההה:]

ממש צריכה עזרההההההה:]

שלום אני 3 בנות ואנחנו רוצות לטוס לאיה נאפה ב24-31\8 כמה בערך זה אמור לעלות בערך?איפה יש דילים הכי טובים? ואיזה מלון הוא הכי טוב? אנחנו רוצות מלון טוב ואם יש בו ארוחת בוקר זה עוד יותר טוב..:] בתודה מראש...נופר:]

angiland

New member
הדילים באוגוסט יקרים

אבל בגלל שזה סוף אוגוסוט אז לא ייודע... תנסו לעשות סיבוב בעיר בין החברות נסיעה השונות ואתן כבר תבינו לבד מה הטווח מחירים. ובנוגע למלון... תלוי מה התקציב שלכן. אל תחשבו שבנאפה המלונות שם כמו פה באילת... והם יחסית במחיר יקר :)

תראה...

מצאתי דיל ב430 דולר ל8 ימים וזה כולל כרטיס למסיבה שם ומשקפי שמש..ועוד דברים בחדרים.. אבללל זה המאוס..ואני מפחדת שנתאכזב כי הוא לא טוב.... טסת כבר לנאפה?

ocean zd

New member
באמת טוב?..

נחנו נוסעות ב27.. עוד מישו?... אני מפחדת שיהיה חרא בגלל המלוןןןן

SONIC93

New member
לבוחניקית לגבי דילים

היי אני טס ב 19 עד 23 לאוגוסט תבואו איתנו מצאנו דיל טוב שחבל על הזמן אם הרוחות בוקר אם יש לך ICQ תביאי אני יביא לך פרטים

angiland

New member
דיל לפנים../images/Emo45.gif

באיזה חברת נסיעות מצאת אותו?

OPM123

New member
איסטה.. 2 חדרים של 4 - 379$ לבן אדם.

7 לילות, טיסות העברות ומיסים.. כמו כולם..

OPM123

New member
נו.. הדיל שלנו זה 8 ימים...

7 לילות 8 ימים. אני מצאתי את שלי באיסטה.. טלפון - 037777777. לאיודע מה נשאר, אבל תחפשי.. ודווקא אומרים דברים נחמדים על המאוס..

מצאתי עוד משהו..

דרך כנפי משק..420 דולר ל3 אנשים בחדר.. באנטיאה המלון.. שווה? תגיד כמה כסף אתה לוקח לביזבוזים? תודהה:]

OPM123

New member
תראי..

אני בא בגישה של "לחסוך כמה שיותר על המלון והאוכל" ולהוציא כמה שיותר על בזבוזים.. אני הולך לנסות כמה שיותר דברים שם בלי לשים על כסף.. אז התקציב שלי אולי יהיה קצת גבוה משל השאר.. אני הולך לצאת אולי עם 3000 שקל בזבוזים..

OPM123

New member
פסטות אורז וכאלה מהארץ..

אנחנו נוסעים 8 חברים, אז כל אחד יביא כמה דברים מהארץ.. נאכל עד שיגמר ואז נתחיל לקנות.. בעיקרון אנחנו מעדיפים לבשל בדירה מלאכול בחוץ.. אני מביא בעיקרון 3000 שקל לבזבוזים ועוד איזה 500-600 שיהיה אם טעיתי בתקציבים שלי ופתאום אני אראה שזה לא מספיק..

amit 100

New member
אחי הגזמת עם הכסף...

עם 3 אתה חי שם כמו מלך.... כולל לאכול בחוץ פה ושם.... אתה לא צריך יותר... ודרך אגב ל"בוחחניקית" הדיל שמצאת לאנטה סבבה לגמרי.... זה גם אחלה בית דירות...

SONIC93

New member
לבוחניקית לדילים

יש לי מישהי שאני מכיר באשת טורס היא מארגנת מלונות במחירים זולים כדי לך לנסות אבל אין לך שום אמצעים להתכתב איתי חוץ מפה?

למעלה