ממש צריכה פה עזרה ..../images/Emo187.gif
אחת הגולשות מאחד הפורמים שלי נמצאת כבר המון זמן במצב נפשי מאוד מאוד קשה ! יש לה איזה מחלה שבגללה היא לוקחת מלא כדורים שמעייפים אותה, ורע לה ומגעיל לה. אני מדברת איתה די הרבה אבל היום זה הגיע לשיא : אני מצרפת פה את עיקרי השיחה שלי איתה מהיום
מורי: הייי מורי: מה המצב? ע: לא טוב ... מורי: מה קרה? ע: נמאס לי כבר מורי ... אני מתכוונת לסיים כמה דברים וזהו ... אין לי כוח להמשיך יותר ! מורי: שאת אומרת שאת מסיימת דברים... למה את מתכוונת? עדי : לסיים כמה דברים שאני צריכה לעשות ... וזהו ... אני לא רוצה לחיות יותר מורי: אל תגידי את זה! אני לא מוכנה לשמוע דבר כזה מורי: שום דבר לא שווה להפסיק את החיים בשבילו! ע: :\ ע: אני צריכה ללכת ... מקווה לחזור יותר מאוחר ע: עוד שעה ... מקווה מורי: את תחזרי !!! ע: אני אחזור ... שבוע אני נותנת לי לסיים מורי: אני נותנת לך יותר .. למיטב ידיעתי היא נפגשת עם איש מקצוע אבל לדעתי המצב פה כבר מוגזם.. מה אני יכולה לעשות
אחת הגולשות מאחד הפורמים שלי נמצאת כבר המון זמן במצב נפשי מאוד מאוד קשה ! יש לה איזה מחלה שבגללה היא לוקחת מלא כדורים שמעייפים אותה, ורע לה ומגעיל לה. אני מדברת איתה די הרבה אבל היום זה הגיע לשיא : אני מצרפת פה את עיקרי השיחה שלי איתה מהיום