ממש קטסטרופה!!!!!

Dovsha

New member
ממש קטסטרופה!!!!!

אני לא מצליחה לישון אני לא מצליחה לראות טלויזיה אני לא מצליחה לקרוא אני חסרת אונים!!!!

naknik

New member
יש משהו שכן?

לא לא לא .. זה כל מה ששמתי לב שיש וזה גם די חוזר על עצמו .. אין פלא שמשעמם ככה .. מה עם לגוון טיפה .. לשמוע קצת מוסיקה יש משהו טוב , לצאת לסיבוב בשכונה .. הלילה זה זמן מתאים .. שקט רוגע .. טוב לפחות בחלק מהמקומות

Dovsha

New member
אז ככה

מוזיקה כל הזמן ברקע, כל הזמן משתנה לצאת לסיבוב בשכונה... כאן זו לא בדיוק שכונה וכולם כבר ישנים ולא כייף לצאת לסיבוב לבד! [בד``כ זה יכול להיות נחמד] אבל במצבי הנוכחי אני רוצה פרטנר לסיבוב וכלם ישנים כבר מזמן. אז נשארתי פה להציק אבל גם זה לא עובד לא נורא מה שלא יהרוג אותי יחשל אותי

naknik

New member
לא משהו .. יכול להיות יותר טוב

זה נקרא להציק ? הייתי בטוח זה משהו יותר נורא :) ומי זה שהולך לישון כל כך מוקדם ? איפה האנשים האלה חיים ? ולמה באמת יש כל כך מעט שעות ביממה ?

Dovsha

New member
שאלות ללא מענה

גם לי אין מושג למה הולכים לישון כ``כ מוקדם וגם אני לא יודעת למה יש כ``כ קצת שעות ביממה וגם וגם וגם .... אבל זה בסדר מצאתי לי משהו לעשות, בין לבין בדיקות אם קורה משהו בפורום

קרני

New member
הכי כייף זה...

סתם לשבת ולבהות... חלומות בהקיץ כאלו שלוקחים אותך למקומות יותר טובים מסרט, טלויזיה וספר... שם הרי את הכוכבת... את עושה מה שבא לך עם מי שבא לך... טייק 2 סתם לבהות... גם אם זה נראה מוזר, לפחות הגוף נרגע... חסר מעש... שקט... רך... טייק 3 סתם לבהות... ודי :)) מאחלת לך המון עיסוקים מעניינים... :)) ואולי תבואי לבקר קצת?

למעלה