ממש קשר עד אי אפשר לכתוב הודעות בפורומים,

ממש קשר עד אי אפשר לכתוב הודעות בפורומים,

מאז שינוי הפורמט של כתיבה לפורומים, הכתיבה נעשתה קשה עד בלתי אפשרית.
כבר כמה פעמים כתבתי הודעות ובשלב מסויים, במהלך כתיבת ההודעה, המסך נמחק ואני חוזר למסך כתיבת הודעה עם מסך ריק וצריך לכתוב את ההודעה מתחילתה.
הדבר מרגיז ברמה שלא תתואר ומורידה את החשק לכתוב הודעות בתפוז.
הדבר קרה לי כבר כמה פעמים ובפורומים שונים.

לידיעת אדריכלי תפוז שהורסים את הקיים בלי לגרום לטוב יותר !!!

מענה -

האם יכול להיות שבניסיון לשלוח את ההודעה אתה לוחץ על "לחלון הוספת תגובה" במקום "שלח/י" ?
&nbsp
ואם לא- מאיזה סוג הודעה זה קורה (מהירה...רגילה...)
מאיזה דפדפן אתה, באיזה פורומים זה קורה... האם אתה לוחץ על משהו או קורה משהו מסויים לפני שההודעה נמחקה?
&nbsp
השינויים בהודעות באו לתרום ולהעניק אפשרויות רבות יותר לגולשים, וכל בעיה ספציפית שעולה אנו מטפלים בהקדם האפשרי.

מענה למענה,

* ממש לא !!! הדבר קורה, בכל המקרים, במהלך כתיבת הודעה ולא בתחילתה או בסופה. במהלך כתיבת ההודעה, בהקשה על לחצן "אנטר" (לעבור לשורה חדשה שלא בסוף השורה, או בהקשה על מקש אחר ההודעה נסגרת ואני מקבל חזרה את מסך שליחת הודעה כשהיא ריקה מכל תוכן).
* עד היום קרה לי בשלושה מקרים שונים, אני לא יכול להצביע על המקרים הספציפיים משום שלא עקבתי מתחילה אחר ההודעה, שלוש תגובות שונות וקיבלתי כאמור מסך ריק.
* אני משתמש בדפדפן אקספלורר 7, הדבר קורה בפורומים שונים, עד היום קרה לי גם בפורום "אקטואליה", בפורום "בחירות 2013" ובפורום נוסף שאני לא זוכר כרגע, נדמה לי שפורום "מודיעין".
* מטבע הדברים אני לוחץ על משהו כשזה קורה, אני רק לא יודע מה. אני מקליד בשיטה עיוורת ובמהלך ההקלדה העיוורת אני מקבל פתאום מסך ריק שכאילו ממתין להקלדת הודעה חדשה.

תודה על המענה

אנחנו מעבירים לבדיקה,
קצת קשה להבין בדיוק את הגורם בלי להבין על מה אתה מקיש,
אם זה יקרה שוב נשמח אם תצליח לשחזר על מה הקשת.

magy

New member
מתיי תפתר הבעיה בכתיבת הודעות?

(תגובה מהירה) רק כך אפשר להכנס להודעה...

למעלה