ממש תודה לכם רשות השידור על המכתב הרומנטי

ממש תודה לכם רשות השידור על המכתב הרומנטי

ששלחתם לנו. אתמול בעלי בא עם מכתב אהבה, אדום, ממש רומנטי מרשות השידור, שלא שילמתי את החלק הראשון של האגרה, נמאס כבר מהם, לא שולחים לי ועוד אחר כך ברוב חוצפתם שולחים לי מכתב עם תזכורת על התשלום שלא קיבלתי, מעצבנים, העניין הוא שכל הסיפור הזה של לא לשלוח את המכתבים החל רק כשחליתי, מאז שחליתי הם הפסיקו כיביכול לשלוח, אבל שולחים מכתב התראה לאחר מספר חודשים, מעניין שאת מכתב ההתראה קיבלתי אבל את המכתב הראשון לא?!?!?!

פשוט בושה זאת לא הפעם הראשונה שהם עושים זאת מאז שחליתי, זאת הפכה להיות ממש מגמה אצלם.

אנחנו מתקשרים אליהם פעם בשנה וזהו

לא מחכים לשום מכתב, מכל הרשויות אגב... פשוט מתקשרים ומבררים אם יש משהו שאנחנו צריכים לשלם...אחר כך שולחים את פרטי התשלום ששילמנו לעצמינו במייל כך שזה תמיד יהיה זמין לי בחיפוש בג'ימייל ואדע מתי ועל מה שילמתי.
זה לקח שלמדתי מחשבון ארנונה שלא שילמתי כי הוא לא הגיע (כי בשכונה הזאת אין חלוקת דואר ואז לא ידעתי את זה) ובסוף נאלצתי לשלם גם ריביות, מבדיקת החוק הסתבר שאכן... הם לא אחראים לקבלת החשבון, אני אמורה לדעת שאני צריכה לקבל ארנונה פעם בחודשים, אגרת טלויזיה פעם בשנה, חשבון טלפון פעם בחודש וכו'- ואם אני לא מקבלת אותו זה באחריותי לברר למה ולשלם..

אם אני אזכור זה יהיה טוב, אני צריכה מכתב

הוכחה, דרך אגב מסתבר שהם עשו את זה לכל הבניין, שלחו לכל השכנים שלנו את המכתב הזה.

בהוד השרון אבל זאת שכונה של בתים פרטיים

בקצה העיר ואין כאן חלוקת דואר, יש סניף דואר בו יש תיבות דואר אבל א. בזמנו לא ידעתי את זה, רק עברנו לכאן... וב. גם מאז שגיליתי את זה אין לי דואר כי אין להם תיבה פנויה בשבילי...

נא להעביר בדחיפות, שכולם יידעו איך שיטת רשות

השידור עובדת:
ידעתם שלרשות השידור אין חובה לשלוח לכם מכתב לתשלום אגרה, אתם צריכים לעשות הוראת קבע כדי למנוע חובות, אתם מחוייבים לעשות את ההוראת קבע בכדי שהם לא ידרשו ממכם יותר, גם אז זה לא מבטיח שהם יקחו ממכם יותר כסף ממה שאתם אמורים לשלם, כי הם לא שולחים מכתבים, אבל משום מה המכתב לתשלום החוב כן מגיע, נעים לדעת לא? הגיע הזמן להפסיק עם הסיפור הזה, דיי לרשות השידור!!!!!!!

למעלה