ממש
אבל מקווה שרותי לא תכעס..

שאלתי בפורום מתכונים ואכן הם לא

איכזבו! עכשיו נשאר לי רק להכין את הדבר הזה... אבוי לי... ואגב אוכל לקטנטנים תומר אוהב נורא לאכול לחמניות ופיתות. חתיכות חתיכות הוא מכרסם, לועס ובולע. זה מעסיק אותו בזמן קניות בסופר! וחוץ מזה שכל פעם שבעלי חוטף םיתה או לחמניה (ולצערי זה קורה די הרבה - דיאטה דיאטה דיאטה
) אז תומר דורש ממנו גם אחוז מסוים ואי אפשר לסרב לו. הלוואי והוא היה אוכל דברים אחרים ככה. למען האמת הוא אוכל ירקות של גרבר/רמדיה ופרות כנ|ל אבל לא כמויות גדולות. מה לעשות, ילד חסכוני באוכל יש לי... סיכמתי כבר בטיפת חלב שעם הכמויות שהוא אוכל והצורה בה הוא גדל הוא יכול להיחשב נס רפואי
שירלי.

zimes

New member
גם הדס מטחנת לחמים

ופסטות. ומים. מבחינתה - לחפ ומים, היא סגרה תפריט. טוב, גם קלמנטינות ושוקולד (מזהה מקילומטרים, בת של אמא שלה).

_גלית_

New member
שירלי, המרק הזה

באמת מדהים. לא יודעת איך מכינים, אבל נדמה לי שהוא מרוקאי.

אורית ג.

New member
ועוד ממש ../images/Emo32.gif אחד וגם כאן רותי לא

תכעס ואני מקווה שגם שירלי לא... בפורום ברית מילה יש כעת סקר חדש הנוגע לאו דווקא למשתתפי הפורום הקבועים כי אם לכלל האוכלוסיה, ובמיוחד הורים והורים לעתיד. הסקר הוא על הסיבה העיקרית לעריכת ברית מילה. אי אפשר לעשות לינק לסקר - רק לפורום. אבל אני מאוד מעוניינת שמגוון רחב ככל האפשר של אנשים יצביעו בסקר ( זה אנונימי למי שזה חשוב). אז... בבקשה : הצביעו. וחג שמח וברוכה השבה רותי

רותי&ע

New member
תפסיקו כבר עם הלכעוס, מתי כעסתי?

וסקר באמת מעניין. אני רצה להצביע. והזכרת לי ששבוע חדש דורש סקר חדש..

אורית ג.

New member
רותי זה היה בצחוק כמובן

על איזה פורטל אחר שאני מכירה שכל הזמן כועסים שם. ואני לא מחליפה סקר כל שבוע... יש זמן.

רותי&ע

New member
../images/Emo13.gif והסקר שלך מאוד מעניין, אל תשכחי

לידע אותנו בתוצאות..

אורית ג.

New member
טוב ששאלת ../images/Emo13.gif ../images/Emo70.gif איך מצביעים :

חיפשתי תירוץ להקפיץ את ההודעה למעלה... אז תודה
ההצבעה היא ע"י כניסה לפורום ברית מילה בשורה העליונה האפורה-כהה יש שדה קטן בו כתוב "סקר" לוחצים מצביעים ומשלמים בקופה (סתאאאאאם) ההצבעה אנונימית - ככה זה עשוי, אז לא צריך להתאמץ.

ר-חלי

New member
הנה מצאתי מי מכיר מה זה מרק חרירה

וזה הולך ככה: (הכל לפי אתי ולה התודות) אחד מכל: גזר תפ"א קישואים בצל 4 עגבניות חומוס - כוס עדשים - כוס מלח פלפל שחור כרפס, כסברה, פטרוזיליה עכשיו ....... לגרד הכל על פומפיה או מיקסר להוסיף את החומוס והעדשים תבלינים ומים הכל בסיר לחץ (למלא עד הסוף - ) אחרי שעה בישול לפתוח ולקחת קערה עם שתי כפות מרק עוף ושתי כפות מרק פטריות יש אפשרות במקום מרק פטריות עם קמח להרטיב, לערבב ולשפוך למרק ולבשל עד רתיחה בתאבון אפשר להוסיף אטריות דקות

למעלה