ממש...

אודליה*

New member
ממש...

גיבורה אני, חשבתי שהפסקתי לפחד אבל אפילו לא הצלחתי להגיע לביקורת הבוקר לא רציתי תירצתי בתנאי מזג האויר, תירצתי באין ספור תירוצים כדי לא להגיע ואכן...הנחתי שאם יהיה משהו חריג סביר להניח שיודיעו לי לא? אוףףףףף

אחשל

New member
אות הגבורה...

היי אודליה, הרגשה כ"כ מוכרת לי. 6 שנים אחרי הסיבוב השני נגד הסרטן (ומבחינתי גם הסיבוב האחרון...), עדיין כל מיחוש לא ברור, כל כאב לא מוכר הם איתות לאזעקת אמת וכניסה לחדר האטום. אני בבקורת אחת לצי שנה עכשיו, ואין לי כוונה "לדלל" את כמות הביקורות, אבל בכל ביקורת מקנן החשש - מה יהיה הפעם? תקין או לא? האם הכאב השהרגשתי לפני חודש מסמן משהו? או שהבלוטה בצוואר היא סתם משהו שגרתי? הפאניקה חוגגת!!! למזלי יש לי רופאה נהדרת, שעוזרת גם להעלים את החששות והפחדים בין הביקורות. בכל מקרה - אל תזניחי את הענין, ההדחקה רק מחמירה את המצב... מחזיק לך אצבעות (גם ברגליים
) ניר

rachell

New member
אודליה יקרה

נכון זה קשה ומפחיד הכיווץ בבטן רגע לפני הביקורת אז לא הלכת לביקורת כי ירד המון גשם שלג וברד לפחות הייתי מתחת לשמיכה והיה לך כייף עם תירוץ ליום חופשי מקווה שנהנית כל רגע לפני מספר שבועות כתבתי כאן שנראה לי שכולם כל כך חזקים, נלחמים והכל אבל זה בכלל לא נכון רצויי ומותר להיות חלש מפחד ולא לבוא לביקורת יש עוד הרבה ימים וטוב להתכופף מידי פעם ואחרי הכל נשימהההההההההההההההה ארוכהההההההההההההההה ומיד לקבוע תור חדש מאיפה את בארץ רוצה שאבוא אתך.............. גם אני הייתי השבוע בביקורת ואפילו העזתי ללכת לשם לבד והכל בסדר תודה הרבה כוחות רחלי

אודליה*

New member
היי רחלי

קודם כל הרבה תודה, ועכשיו אני חושבת שנגמרו התירותים ואחרי ש"ריחמתי על עצמי" מספיק הגיע הזמן לקחת אחריות ופשוט ללכת לביקורת. זהו!! אוהבת אותכם המון ותודה שאתם פה
אודליה*

אילת33

New member
היי אודליה

אתמול, כשקראתי את שכתבת היה מאוד מאוחר בלילה וחשבתי לעצמי שאני כן אסע לביקורת שלי היום, ואקבל תשובה אם כן או לא כימו´.... אבל אתמול היה אתמול והבוקר התעוררתי למזג אויר סוער, חשבתי על שעתיים של נסיעה לירושלים הקפואה... וויתרתי... קבעתי כמובן גם במקביל תור ליום שני. לא מספיק כנה עם עצמי כדי לחשוב שהסיבות היו מעבר לבעיות של נסיעה במזג אויר מטורף... ואולי זה בכלל בסדר לא לנסוע ביום שכזה... לא יודעת. התשובות יגיעו בזמן שלהן, בזמן של אלוהים... שמחה שאני לא הברדקיסטית היחידה בחדר הזה, אוהבת אותך המון,
אילת

אודליה*

New member
אז קודם כל

את ממש לא הברדקיסטית היחידה בחדר הזה
וממש צדקת שלא נסעת לירושלים היום ועכשיו בכלל הכל לבן לבן מושלגגג אז אולי באמת ניתן לתשובות להגיע אלינו? מי בכלל קבע שאנחנו צריכות לרוץ אחריהן נכון
) חחחח ולפני שעתיים החלטתי לקחת אחריות וללכת לביקורת.... גם אני אוהבת אותך המון אילת אודליה*

למעלה