ממתין לתשובות ..........

NIKESTYLE

New member
ממתין לתשובות ..........

מסקרנת אותי מאוד המחשבה מדוע בכלל כדאי להצביע עבור אריאל שרון ועבור קדימה בכלל.אני לא מתייחס כאן לעברו (הלא מבוטל) של מר שרון שבחלקו הוא טוב ובחלקו הרבה פחות,אני גם לא נכנס כאן לשחקני הרכש החדשים(פעם מעבר ממפלגה אחת לשנייה הייתה נחשבת בושה-ע"ע עזר ויצמן ז"ל שהוענש קשות בגלל זה) מסקרן אותי לדעת למה אנשים שאני בטוח שהם ברובם נבונים ולא הולכים אחרי העדר רוצים להצביע עבור אדם שהוא בפועל ראש ממשלה מכהן והיה עד לא מזמן יו"ר תנועת הליכוד ולמרות כל כוחו לא הצליח להביס קבוצה מבזה אמנם, אבל עדיין לא חזקה מדי של חברי מרכז.אדם שרוצה להיות מנהיג חייב להיות בעל עקרונות וערכים ,אריק שרון היה כל חייו בתנועת הליכוד ,הוא מכיר את המפלגה מבפנים ובכל זאת לא מצליח לרסן קבוצת אנשי ליכוד מושחתים ככל שיהיו.לדעתי כראש ממשלה ויו"ר תנועה היה עליו קודם כל לנקות את תנועת הליכוד מכל הזבל שהצטבר שם במשך השנים ,במשך כל שנות כהונתו הוא לא טרח לעשות זאת ואף הגדיל והתמודד שוב בבחירות מטעם הליכוד להרכיב את הממשלה הבאה של ישראל אבל ל"פתע" פתאום הבין שאין לו מקום יותר בליכוד,ראש ממשלה או מנהיג כזה שמוצא פיתרון קל שכזה בהקמת מפלגה חדשה והשארת החורבות מאחור ,לא ירחק היום וירצה להקים מדינה חדשה ולהשאיר את החורבות של ישראל הישנה מאחור כי התשתית כאן רקובה מדי. אדם שלמרות כל כוחו הפורמלי לא מסוגל לנהל מפלגה אז כנראה משהו כאן חלול וזה או הוא או שהכוח שלו כראש ממשלה וי"ור תנועה הוא אפסי וגם אז זה שוב אשמתו מכייוון שבכל הזמן שהיה בתפקיד היה צריך לשנות את התשתית. מעבר לכך לדעתי שרון אדם לא אמין שכן,הוא ושאר מפלגתו אמרו לא פעם דבר אחד ועשו משהו אחר לחלוטין,מיותר לציין גם שרוב חברי קדימה אינם נוצרו יש מאין רובם ככולם חברי ליכוד או עבודה ,ובוא נגיד שמי שלא היה איתו לאורך כל הדרך בליכוד בוודאי שלא ימהר ללכת אחריו כאשר שרון יהיה במשבר כזה או אחר-כיום מאידך הם (הפוליטיקאים) מריחים ומשתכרים מריח הסקרים ולכן חלקם הגדול שואט אחרי שרון אל קדימה.אולמרט של הליכוד זה אותו אולמרט של קדימה ,מי שלא נרתם עבור שרון נגד חברי מרכז הליכוד בעבר ,לבטח לא יירתם אחריו אם יימצא במשבר אמיתי במפלגה החדשה הזו תסכימו איתי שזו הייתה טעות ואין ממש עתיד למלפגה הזו. נ.ב בארה"ב קיימות למעלה מ250 שנה 2 מפלגות גדולות דמוקרטית ורפובליקנית ,קצת קשה לי להאמין שהליכוד מיצה את תפקידו אחרי 50 שנה. אם יש בעיה בבית אז פותרים אותה בכל הכוח ולא רציםלהתחתן עם אישה אחרת ומביאים ילדים חדשים לא זו הדרך.

NIKESTYLE

New member
כששאלתי-לא ענו.כשהשמצתי-ענו

מוזר מאוד שאני רואה דווקא המון אנשים באתר שמשמיצים באופן שוטף את קדימה ולהם דווקא יש מענה ממקים האתר או מאחרים וזאת בגלל העודב שהם משמיצים ולא כותבים לעניין ולכן המגיב כביכול מגיב באופן "מסודר" ו"פורמלי" ועונה "לעניין" עפ"י משנתו המוכתבת מראש. דווקא כאשר יש טענות ושאלות אמיתיות נמנעתם עד כה מלהגיב עליהם -אולי פשוט כי אין לכם באמת תשובות. אני בכל אופן מקווה שהאמת תצא לאור ובמהרה-יום אחרי יום ברור שקדימה היא פארסה אחת גדולה.אין עקרונות ואין ערכים העיקר קדימה לשלטון.....

אל תעלב ואל תיפגע :)

יש המון תגובות.. ומעט זמן - ויש לי התחייבויות נוספות מעבר לניהול הפורום, כמו כאלה שיש לך :) ואין תמיד זמן או מקום לענות לכולם. המלצה קטנה לי אליך - אם תרצה שאנשים יבחרו להגיב דווקא לך, שפר את אופן הופעת הטקסט בהודעה. כאשר על אדם לבחור בין שתי הודעות להן הוא רוצה להגיב - הוא תמיד יבחר את זאת עם סימני הפיסוק, הרווחים והניקוד.

שלום NIKESTYLE

שרון זה האיש וקדימה זאת המפלגה !!!! אז הנה כמה תשובות מדוע לבחור בראש הממשלה שרון ובתנועת קדימה , או נכון יותר למה אני כאדם פרטי שאינו משוייך לקדימה , נהפוכו כאיש ליכוד וחבר תנועה בעברי אנסה להסביר מדוע אני אבחר בתנועה והעומד בראשה . אז ככה : 1. ראש הממשלה וראש התנועה מר אריאל שרון נחשב מאז ומעולם לאיש של עשייה . איש של הצלחות . 2. ראש הממשלה וראש התנועה מר אריאל שרון נחשב מאז ומעולם לאיש ביטחון מובהק , רציני , שקול וענייני. איש של אסטרטגיה וראיית הנולד . 3. ראש הממשלה וראש התנועה מר אריאל שרון היה והינו "בולדוזר" של עשייה בכל תפקיד בו כיהן דברים שהיו "תקועים" זזו מהר טוב ומדוייק !!!!! 4. ראש הממשלה וראש התנועה מר אריאל שרון פעל כנגד כל הסיכויים , כנגד "מתנגדים פיקטיביים" מבית (בעלי אינטרסים אישיים וצרים ששכחו שנבחרו ע"מ לקדם את ענייני המדינה והעם ולא את ענייניהם הפרטיים כאלה שכינו עצמם "המורדים" ) כנגד כל אלה הצליח לקדם ולבצע את כל תוכניותיו למרות כל אלה ולא בסיועם (למרות שרובם הצביעו בעד התוכנית להזכירך!!) זה על האיש וראש התנועה עכשיו על הסיבות 1. תנועת הליכוד , מה שהיה פעם ביתו של ראש הממשלה וראש תנועת קדימה לשלטון , היתה זאת שתמיד גרמה לראש הממשלה המכהן מטעמה ללכת לבחירות מוקדמות . (בתקופת שמיר / בתקופת נתניהו זה שעזב לאחר שהובס הליכוד וכעת בתקופת ראש הממשלה המכהן שרון ) 2. הליכוד , מה שהיה פעם "בית מדרשו " של מנחם בגין ז"ל זה שדאג לחלשים לעניים ולשכבות המצוקה גרם לעוול משווע בראשותו של שר האוצר נתניהו. בתקופה בה לראש הממשלה היו יעדים מדיניים עשה שר האוצר "שפטים" בעם ובמעמד הנמוך ומעמד הביניים ודאג לשכבות החזקות בעם . 3. הליכוד , כנגד כל הסיכויים הצליח פעם אחר פעם לחסל כל אפשרות שלו עצמו לשרוד ולקדם עניינים במדינה . 4. הליכוד זה שתמיד יוצא נגד מנהיגיו כפי שנעשה עכשיו לראש הממשלה אריאל שרון , עשה ועושה זאת פעם אחר פעם ממניעים אישיים ולאו דווקא ענייניים. מתוך צרות אופקים וחשיבה על "האני" לפני העם והמדינה לצערי . 5. הליכוד מי שהיתה המפלגה הקטנה כשעזב אותה ביבי נתניהו (19 מנדטים) התקשתה לקבל את היותו של ראש הממשלה המכהן מצידה כמושיע וגרמה לו להיות עסוק "בענייני הכיתה " כאשר הילדים כל היום רבים בהפסקות . אותו ראש ממשלה אריאל שרון שהקים את התנועה מאשפתות ומאבדון לכדי "מעצמת על " עם 40 מנדטים !!!!! והכניס את אלה שאין סיכוי שהיינו שומעים עליהם בלעדיו . אלה שהיו חבים לו את מקומם , פרסומם ועוד... עוד סיבות ידידי או שאלה מספיקות בינתיים ? אגב ידידי , רובם המכריע של תומכיו כיום נמנים על בוחרים מכל גווני הקשת , כאלה שרואים בו "המושיע הלאומי" בכל תחום בכל מקום ובכל מצב , כזה האהוד במדינה כמו בחו"ל . זה האיש וזאת המפלגה ידידי שבוע טוב ומוצלח

אגב ידידי עד כמה שזכור לי

ראש הממשלה אריאל שרון , לא הפסיד בהצבעה האחרונה שהתקיימה בתנועת הליכוד בעניין "הדחתו" למרות שבהצבעות קודמות הוא הפסיד !!!!!!!!! לכך יש שתי אפשרויות ידידי : 1. שחברי התנועה התפכחו והחליטו פתאום שהוא טוב חזק וראוי להמשיך בתפקידו . 2. שחברי התנועה כמו ח"כ מטעמה פתאום הבינו שיכול מאוד להיות שראש הממשלה המכהן והאהוד ינטוש אותם לאנחות ויקים מפלגה חדשה ולכן פחדו שמה הספינה בה הם שטים "תטבע" בלעדיו . אם כך הדבר ידידי , טוב שעזב אותם מפני שכאלה ראוי שלא יבחרו שוב . העם המדינה והמצב כאן הם אלה שעומדים כעת על כף המאזניים ואם אלה האנשים שבהם היינו צריכים לתמוך אולי הם לא ראויים וטוב עשה ראש הממשלה שעזב והקים תנועה חדשה המשקפת את דעת העם וכמובן את משנתו המדינית כלכלית חברתית . מאחל לו בהצלחה בדרכו זו , הצלחתו היא הצלחת כולנו !!!!!!!!!!!!!

למעלה