ממתינה לתשובה

noa20201

New member
ממתינה לתשובה

שלום רב יש לי בעיה קטנה הבת שלי עד גיל שנה-10 הייתה מטופלת אצל חמתי, כל שומת הלב הופנת רק אליה,גדלה בחום ובאהבה (בת בכורה, נכדה ראשונה..) חשוב לי לציין שבתי ילדה חכמה מאוד לגילה מדבר שוטף ויפה מאוד רשמתי אותה לגן, ובגיל שנה -10 היא נכנסה לגן, עד השעה 13:00 כל יום שהיא הלכה לגן היא הייתה בוכה, ושהיא הייתה יוצאת מהגן היא הייתה בוכה, פתאום הבחנתי בשינוי התנהגותי אצלה כעבור שבועיים מכניסתה לגן, כמו... *היא הייתה מרביצה לעצמה ואומרת פויה * הייתה מתעוררת באמצע הלילה * והדבר החמור שהיא החלה לגמגם ואף הפסיקה לדבר,,מילדה שדיברה שוטף. ואז החלטתי שאני הולכת לכמה שעות להיות איתה בגן ולראות איך מתנהל, ופתאום ראיתי דברים שלא הבנתי איך ביתי נמצאת שם כמו: הגננות לא קיבלו את פניה בבוקר,(אז איך אתם רוצות שהיא תשתלב בגן) וכל מיני דברים נוספים.כעבור חודש בגן החלטתי שאני מוצאיה אותה מהגן ושהיא חוזרת לחמתי , בשביל להחזיר לה את הביטחון. חמתי עכשיו מטפלת גם בבני הקטן ב- 9 חודשים. הבת שלי החלה לחזור לדבר ודיברה יפה, פתאום היא החלה שוב לגמגם. איני יודעת מה לעשות זאת אומרת שהיא מדברת ופתאום נתפסת לה המילה. חשוב לי לציין שהולדת האח שלה אני מאמינה שגרם לה קושי. בספטמבר היא נכנסת לגן חדש כי הגיע הזמן והיא אמורה להיות עד שעה 16:00 אני חוששת מהכניסה שלה לגן ואיך היא תשתלב. איך אני יכולה לעשות לה את הכניסה לגן יותר קלה ופשוטה. ומה לעשות עם בעיית הגמגום שנמשכת כבר כמעט 3 שבועות. אודה לעזרתכם יום טוב רלי

למעלה