ממתיקים

ממתיקים

בטח כבר דובר על זה לא מעט, אבל עדיין אני מרגיש מאד מבולבל,
האם סוכר קנים מומלץ? בכל זאת מדובר בתוצר של קנה סוכר ללא הרבה עיבודים.
האם מישהו פעם השתמש בסוכר קוקוס? האם הוא מומלץ לצריכה? (איך הטעם שלו?)
מדובר גם הרבה על הוספה של מולסה, מייפל טבעי, אגבה: מוצרים אלו הם יחסית טובים עד כמה שהבנתי אך יקרים

אשמח אם מישהו יוכל לעשות קצת סדר בתחום הזה של הממתיקים(קראתי מאמרים בעבר אבל עדיין יש קצת בלאגן בנושא)..

שבת שלום
 
למעלה