אין כמו אקסטרים
New member
ממתיקים
שלום,
לאחרונה אני קצת מבולבל בקשר לממתיקים שונים.
לרוב אני משתמש בדבש אבל אומרים שהוא כבר כמעט ולא שווה כלום בחימום מעל 40 מעלות,
בנוסף חשבתי לנסות מייפל למרות מחירו היקר והסתכלתי בכמה אתרים והוא לא נמצא לרוב בין הממתיקים המומלצים,כנל לגבי סוכר קוקוס - מחיר גבוה אבל לא מופיע לרוב ברשימה של הממתיקים האיכותיים.
מה שמשותף בכל הרשימות הוא הממתיק סטיביה שנמצא במקום הראשון,
האם יש המלצות על שימוש בסטיביה? האם הוא יכול להיכנס בכל מתכון (דיברו לפעמים על טעם לוואי שיש לו).
האם מוכרים בשוק סטיביה לא איכותית? (הכוונה לסטיביה שנמכרת כנוזל ולא כאבקה)
וכמובן מה דעתכם על ממתיקים כגון דבש, סילאן(שלא הופיע כלל ברשימות), מייפל, סוכר קוקוס..
תודה..
שלום,
לאחרונה אני קצת מבולבל בקשר לממתיקים שונים.
לרוב אני משתמש בדבש אבל אומרים שהוא כבר כמעט ולא שווה כלום בחימום מעל 40 מעלות,
בנוסף חשבתי לנסות מייפל למרות מחירו היקר והסתכלתי בכמה אתרים והוא לא נמצא לרוב בין הממתיקים המומלצים,כנל לגבי סוכר קוקוס - מחיר גבוה אבל לא מופיע לרוב ברשימה של הממתיקים האיכותיים.
מה שמשותף בכל הרשימות הוא הממתיק סטיביה שנמצא במקום הראשון,
האם יש המלצות על שימוש בסטיביה? האם הוא יכול להיכנס בכל מתכון (דיברו לפעמים על טעם לוואי שיש לו).
האם מוכרים בשוק סטיביה לא איכותית? (הכוונה לסטיביה שנמכרת כנוזל ולא כאבקה)
וכמובן מה דעתכם על ממתיקים כגון דבש, סילאן(שלא הופיע כלל ברשימות), מייפל, סוכר קוקוס..
תודה..