שנה לישון עם כרית. עם התאומים ניסינו כבר לפני גיל שנה. כרית שלא מגביה בהרבה, פשוט עם כל הצינונים דלקות ואוזניים גילינו שאם הראש קצת בזוית ומורם אז חל שיפור. אבל אני חושבת שרק מגיל שנה "מותר". דרך אגב איזה סוף שבוע. חברים הצילו. אם זכור לכם מתן סבל משלשולים. אז לשמחתי הוא עבר זאת ושרד. אבללללל.........עכשיו אנחנו בתוך מערבולת של שפעת/דלקת גרון/דלקת אוזנים/נזלת/שיעול של שני ומתן. אנחנו עסוקים באנלציות ומתן איזה 20 תרופות. לא ישנים בלילה (לא משהו חדש שצריך להתרגש ממנו). בקיצור קשה. המזל שהיו אצל הורי לסוף שבוע ארוך אז הם נתנו לנו לישון במשך היום
. NONANA קיבלתי את הדואר שלך. פשוט להתמוגג. אני אשמח לקרוא עוד ועוד. זה פשוט עושה טוב על הלב.
גם כן בוקר........ אז לשאלת הכרית......אני עדיין לא נותנת כי לא מוצאת בזה צורך.....(והם בני שנה) וישנים נפלא......יש להם כרית קטנטונת שטוחה לחלוטין אותה הם מחבקים......פשוט לא יכולים בלעדיה...... קרן-מין הפח אל הפחת אה?.....אינהלציות מוכר לי...גם אנו עושים לפעמים.......מקווה שירגישו טוב ושיצאו מזה!!! אוחחחחחחח כעת קיבלתי את השבורה החד משמעית.....ב02.01.202 אני חוזרת לעבודה .....אלוהים אך עושים את זה?......חודש ראשון רק בקרים...(עד שאשתלב בעבודה-אני אחות) וחודש אח"כ יתחילו המשמרות...כשאקלט טוב טוב ואכיר היטב את המחלקה יורידו אותי לחצי משרה (2 משמרות בשבוע) ורק אז הכל ירגע.....אני מתרגשת וחוששת כאחד.....
שלי בני שנה ושלוש עוד מעט ועדיין ישנים בלי כרית. ממילא הם מסתובבים כל הלילה בכל המיטה ובכל מיני זוויות לאורך ולרוחב. לא נראה לי ששם היו ישנים עליה... ולמה בכלל צריך כרית, אלא אם זה כשהם מצוננים כפי שצויין כאן??????