ממתי כבר אפשר לעשות סקי?
A amircarel New member 7/9/03 #3 לפי הציוד והמקלות זה בחרמון אז תגיד לי כמה סקי כבר עשית? כי הלבוש הוא לא ממש לבוש של סקי.. בכל אופן במקומותינו נהוג גם להציג את הדברים הבאים: שם גיל ניסיון בגלישה ורמת גלישה סקיאר/סנובורדיסט/שורטסקיאר? בכל אופן ברוך הבא למקומותינו
לפי הציוד והמקלות זה בחרמון אז תגיד לי כמה סקי כבר עשית? כי הלבוש הוא לא ממש לבוש של סקי.. בכל אופן במקומותינו נהוג גם להציג את הדברים הבאים: שם גיל ניסיון בגלישה ורמת גלישה סקיאר/סנובורדיסט/שורטסקיאר? בכל אופן ברוך הבא למקומותינו
A alonaski New member 10/9/03 #5 - לפי הלבוש, אתה על חוף הים בנואבה ככה בכל אופן אני מתלבשת (בערך) כשאני על חוף הים... תגיד, אתה עושה צחוק?!?!?! מה זה?!?! לא קר לך בכלל?!?!?! אני מצרפת פה תמונה - איך אני נראית כשאני בחופשת סקי!!!! אפילו את האף שלי אני לא מעיזה לחשוף לאוויר העולם!!!
- לפי הלבוש, אתה על חוף הים בנואבה ככה בכל אופן אני מתלבשת (בערך) כשאני על חוף הים... תגיד, אתה עושה צחוק?!?!?! מה זה?!?! לא קר לך בכלל?!?!?! אני מצרפת פה תמונה - איך אני נראית כשאני בחופשת סקי!!!! אפילו את האף שלי אני לא מעיזה לחשוף לאוויר העולם!!!
A alonaski New member 10/9/03 #7 את האמת????!!!... ../images/Emo13.gif - לא סופרת את המעלות בחרמון!!!! כי הוא לא מעניין אותי!!!
A alonaski New member 11/9/03 #12 חחח... כן... "חרמן הפורום" כבר לא משוטט פה למזלנו... (=ימי וואלה העליזים... )
I itaf10 New member 12/9/03 #13 טוב, אז כך אני נראית... במקרה קפצתי אליכם לביקור, אני רואה שמנהל שנה שעברה הוחלף במנהלת חדשה, ראשית המון הצלחה. אני מאוד מקוה שהשנה תהייה לנו שנה פוריה עם הרבה הרבה שלג וכיף.
טוב, אז כך אני נראית... במקרה קפצתי אליכם לביקור, אני רואה שמנהל שנה שעברה הוחלף במנהלת חדשה, ראשית המון הצלחה. אני מאוד מקוה שהשנה תהייה לנו שנה פוריה עם הרבה הרבה שלג וכיף.
A alonaski New member 12/9/03 #18 וואיי!!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif מגניב!!! איך עשית את זה?!... ומתי הספקת להחליף חליפת סקי?!... וכן - אני אלונה מוואלה! תודה על הברכות והאיחולים!
וואיי!!! ../images/Emo13.gif ../images/Emo24.gif מגניב!!! איך עשית את זה?!... ומתי הספקת להחליף חליפת סקי?!... וכן - אני אלונה מוואלה! תודה על הברכות והאיחולים!