ממתי למייק יש חברת בגדים?

דניתיי16

New member
ממתי למייק יש חברת בגדים?

האמת ראיתי את זה כבר שבוע שעבר..סתם קפצתי לשאול אם מישהו ידע על זה. מייק היה בהשקה של חברת הבגדים "Obedient Sons" שלו[אולי יש לו גם שותפים..אני לא יודעת] בניו יורק וזה די הפתיע אותי כי לא ידעתי שיש לו עוד עסק חוץ מהמסעדה..דווקא בגדים יפים
אה וגם חברה שלו שם...היא צבעה לג'ינג'י חח..או שהיא חזרה לשיער הטבעי שלה :\

כרמלושש

New member
אוייייייייי הוא כלכך מזכיר את

קריי'מר.. מסיי'נפלד.. חח חמוווד ויפה לו שיער שחור

יש לוע וד חמש שנים עד אז..זה לא

כזה הבדל גדול... ופעם הוא היה נראה חמוד. היום...פחות.

דניתיי16

New member
אוי הגזמתן...

הוא התבגר זה נכון אבל גם היום הוא נראה חמוד...קצת זקן אבל זקן חמוד =] חח הוא היחיד מבין שלושתם שרואים עליו שהוא התבגר..לבילי דווקא השנים עשו טוב וטרה נראה כמעט אותו דבר חחח הכי חמוד!

לבילי השנים באמת עשו טוב

עכשיו הוא נראה איכשהו נורמלי,ופעם הוא היה נראה...פחות..מוזר כזה. טרה גם נראה יותר טוב..אני רואה תמונות שלו מהעבר ולא מאמינה שמישהו חתיך כזה יכל להראות לא טוב כ"כ. אבל העיקר שעכשיו הוא חתיך. בקשר למייק- יש לו פעמים שהוא חתיך...כאילו,הוא לא נראה מדהים והכל,אבל יש לו תמונות שאני מסתכלת עליו ואומרת שהוא נראה לא רע,אבל פעם הוא היה נראה יותר טוב... ובקשר לגיל-זה בצחוק...כולם בעוד 5 (במקרה של טרה 6 בערך) יהיו בני ארבעים!

דניתיי16

New member
וואי

זה מוזר לחשוב עליהם שהם יהיו בני 40... ובקשר למייק- את צודקת הוא לא תמיד נראה כ"כ טוב אבל...איך להסביר..הוא נראה הכי גבר מבין שלושתם..חח זה לא נשמע הכי טוב אבל זאת דעתי..הוא כזה..חסון?כן זאת המילה המתאימה..חחחחחחח
אבל זה לא הכי משנה! כי כל עוד הם ימשיכו לעשות מוזיקה כזאת טובה זה לא ממש משנה איך הם נראים. זה לא יעזור לי היופי שלהם..אני לא הולכת להתחתן איתם[חבל
] חח

Pink Floyd 117

New member
מה עובר עליכן?

מייק הכי, איך להגדיר בעדינות רבה מאוד? נאה, יפה, נראה טוב? מייק הכי נאה מכולם, והוא היה ונשאר ככה. הוא היה הכי נאה בהתחלה, הוא הכי נאה עכשיו, והוא יהיה הכי נאה בעוד 10 שנים מעכשיו.

Fairy of Rock

New member
יפה לו...

סתם, אני הייתי פה לפני שנים רבות ומרובות, אז החלטתי לקפוץ לביקור...D= אז היי?! למי שלא מכיר [הרוב...או כולם\=] חן, 15, אלפ"ש.

למעלה