ממתי לקרוא ל VEGI אידיוט חורג מכללי

• פותח הנושא 0g30
  • פורסם בתאריך

0g30

New member
ממתי לקרוא ל VEGI אידיוט חורג מכללי

הפורום .........נראה לי שבמקרה הזה ....מלכתי הנחשקת ....המקורבים לצלחת נהנו מהשררה שבידך .......... לכן חשוב לי לחזור ולהדגיש VEGI אכן ילד אידיוט מתלהם ומתלהב .... סוג של מיקרוב ביבים ......ולזאת הגעתי לאחר מעקב ענייני ומעמיק אחר תגובותיו והודעותיו ברחבי הפורום ............אולי בילוי קצר באחד מבתי המעצר הפזורים ברחבי מדינתנו הקטנטונת, תחת עינו הפקוחה של רב פקד סוויסה , "ותחת" חבריו לתא ב48 שעות רצופות ....יבהירו לאידיוט שהוא חי במדינת חוק .......וירגיעו אותו אחת ולתמיד............ לא הייתי מאחל לך חוויה מסוג זה אבל לפעמים טעימה קטנה יכולה למנוע ישיבה ארוכה בעתיד........ ולך מלכתי האהובה הנחשקת והסקסית.....אני מאחל רק טוב ...ותשתדלי לא לתת למעמדך הבכיר לעלות לך לראש .......

mr smoketoomuch

New member
יסלח לי כבודו

אבל אתה לא חושב שנסחפת קצת? רק לפני רגע היינו כולם "אחים לנשק"ופתאום אתה מתהפך על הבן אדם ועוד אחרי שהוא עוזב? יש לך משהו להגיד לו אז תגיד לו בפנים. יכול להיות שהוא חרג מהכללים אבל בשביל זה בדיוק יש מנהלת אתר (דרך אגב, תוריד קצת את מינון ההתחנפות - זה כבר נראה אובססיבי). אתה לא רואה אותה רוקדת על קברים. אני מקווה שלא ידברו עלייך בצורה כזאת בשום מקום. זו רמה נמוכה. דרך אגב, באיזה מעצר ישבת? אני העברתי לילה במעצר בקישון וחביבי אתה פשוט רואה יותר מידי טלויזיה.

0g30

New member
אדוני עזב את המקום ?????????

דבר ראשון לא ידעתי שהוא עזב ....ועל כך אני מברך !!!!!!! אתמול אמרתי לו את זה בפנים ,,,,אבל מלכתי האהובה הנחשקת הסקסית השרמנטית המיוחדת והמדהימה הכוסית הנאורה והיפה מחקה את הודעתי טרם אדוני הספיק לקרוא אותה........(אובססיבי באבואה)..........דרך אגב אדוני יסלח לי אבל התוספת לגבי חבריו לתא המעצר היתה לשם ההלצה בלבד......יסלח לי אדוני אם חרגתי מרמתו במקצת ........אני מקווה שאדוני למד את הלקח בבית המעצר קישון .....ואם בתחרות מעצרים עיסוקו של אדוני .....מגרש הרוסים שבוע ......ועוד 48 שעות ......ואבו כביר 48 שעות .....וזאת אדוני בצעירותי הפרועה והתוססת .......אדוני יסלח לי מאחר ומקצועי הוא בתחום הטלוויזיה אכן יכול להיות שהגזמתי במקצת במינון הצפיה בטלוויזיה.....מודה לאדוני שהעיר את תשומת ליבי לכך ....... אחים לנשק ??????? אדוני לוקח את השאחטות שלו ברצינות רבה מדי.... אדוני יסלח לי אבל הייתי מעדיף את אחי לנשק "סחים"....... כל טוב לאדוני.......

mr smoketoomuch

New member
סלח לי

מי אתה? הרצל אביטן? שמעיה אנג´ל? אולי אתה באמת מוכר לי מהטלוויזיה. דרך אגב, אנשל יודעת על עברך העשיר והאובססיה הנוכחית שלך? (אותי אישית זה היה מדאיג אם עבריין מועד היה מפתח עלי אובססיה) ובתור מה שאתה מתאר את עצמך, אתה לא בעמדה להתנשא על אף אחד (החוכמה היא לא להתפס!). בכבוד רב mr. smoketoomuch רק אל תקלל אותי מאחורי הגב.

vegi force 1980

New member
לא חזרתי אבל לזה אני חיב להגיב

אוג מחורבן אתה יכול למצוץ לי את הזין עד שתיחנק אתה מוזמן לשחק לי עם הביצים כאילו היו כדורים סינים למשך שארית יחיך העלובים אתה מדבר על ילדים אבל אתה בעצמך ילד מגודל חסר טיפת שכל חבל שלא דחפו אותך לכלא לכמה שנים אז היית יודע אייך לדבר אל אנשים אני ישבתי שבועיים במעצר בצרפת ותאמין לי זה לא גן עדן אל תספר לי על מעצרים כי אתה אפס אתה כלומניק אני יכול ללמד אותך הרבה על החיים עוד לפניי שתפתח את הפה המסריח שלך טוב אולי אתה לא אשם... כניראה ככה הוריך דיברו אליייך וככה למדת לדבר אתה היית ילד מוכה נכון מותק?...ועכשיו אתה מנסה להוציא את התיסכול שלך על העולם לך תמצוץ לגמל חתיכת מפגר כי עלי אתה ממש לא עושה רושם ואישית אם אתה באמת רוצה לומר לי אתה מוזמן לפגוש אותי ואני כבר אראה לך מה אני חושב על חלאות כמוך ושוב את כל הקללות שזרקת לכיוון שלי אתה יכול לזרוק רק לכיוון של ההורים שלך שכניראה נכשלו בחינוך שרצו להקנות לך אנשל יקרה אני לא מתכוון להתחנף בפנייך ולא כלום כי אני לא מוצא טעם בזה בכלל את יכולה למחוק את ההודעה ואת יכולה להשאיר אותה לי זה ממש לא מזיז כבר ופעם הבאה שהמפגר יכתוב משהו לכיוון שלי אני אתאפק ולא אענה לו כי הוא ממש לא שווה את הזמן

0g30

New member
האידיוט והמעשן במינון מוגזם.......

השאלה הנשאלת אם האדון הנכבד המעשן יותר מדי (חבל ....מינונים זה הסוד...מינונים) אם גם עכשיו תצא להגן בשצף קצף על האידיוט........לפי השרשור האחרון צריך לשנות את שם הפורום לפורום עבריינים מועדים (אידיוט אני לא זוכר שהזמנו אותך להשתתף בתחרות המעצרים שלנו......צרפת....... שבועיים ....מממממממממ מאיפה קפצת לנו.)... לגבי הדאגה שלך למלכתי האהובה הסר דאגה מליבך אני אדם חברותי וידידותי לסביבה ...(הומור ידידי פחות כבדות בחיים....מומלץ בחום.)....המקרים שהבאתי לתחרות שלנו קרו לפני שנים רבות גישתם של רשויות החוק היתה נוקשה יותר מבימיינו אנו .......בשני מקרים כל עווני היה כי עישנתי בדלת אמותיי .......ובמקרה הנוסף שותפי לדירה (שהיה זר לי לחלוטין) זכה לביקור בית.....(רב פקד סוויסה קיבל את דרגתו על סמך הביקור המוצלח) אני הייתי על הדרך .......ואיזו דרך..... ולך אידיוט ......פגישה ...........מממממממממממ........אאאאאאאאמממממ .......פגישה...........מפתה אבל עזוב......

spinner

New member
אוג אני צופה לי מהצד.....

ו סלח לי אבל אתה זקוק דחוף למצוא את הדלת ליציאה מהאגוטריפ שאתה נמצא בו תעשה לנו טובה ותחסוך מאיתנו את ההתנשאות שלך עם כל מני כאלה "אדוני" ו"מעצרים" מה אתה מבלבל בשכל כל אחד מכיר כל אחד יודע.... לא חדש תהיה בטוח שלא המצאת את הגלגלֱ! אז איך אומרים בעיברית יפה: סע ללפלנד סתם אחד שעבר במקרה....

ZBlaster

New member
החתימה שלך.... הרסת את המשפט!

אני שומע הרבה עיוותים של זה לאחרונה... איך שאני מכיר את זה זה ככה: "יש לך אולי <נתקע> עשר שקל? אני חייב להגיע ל<נתקע>באר שבע" Z-Blaster

תגידו,אתם יצאתם מדעתכם????

מה העניינים איתכם? מה הסיפור בין וג´י ואוג...אני ממש מרגישה כמו בגנון,ואני בכוונה משאירה את ההודעות שלכם כאן כדי שכשתתפכחו שניכם ותקראו שוב את ההודעות תבינו איזה גן ילדים פתחתם.... ואתם קוראים לעצמכם אנשים בוגרים?

vegi force 1980

New member
אני ממש לא יצאתי מדעתי!

בא הבן אדם ותוקף אותי כל הזמן לא פניתי אליו אף פעם לא אמרתי לו כלום אף פעם הוא פשוט החליט להנתעלק עליי אז אני עונה לו בצורה היחידה שהוא מבין

ועוד משהו,להרגעת הרוחות פה

לצלחת שלי רק אני מתקרבת,וממנה רק אני אוכלת,אז תשאירו את הידיים שלכם קרוב לצלחת שלכם,ותאכלו אתם את מה שאתם מבשלים ( ואני אוכל את מה שאני בישלתי אחחח איזה טעים לי...אני בשלנית סוג א´ א´ ) ותפסיקו עם השטות הזו,קדימה,ללחוץ ידיים יפה,להגיד סליחה טעינו,ולהמשיך הלאה.. ואם אתם לא מסוגלים,אז תעבירו את סידרת הקללות למסרים האישיים,אף אחד פה לא צריך לסבול כאלו מילים בגללכם. קאפיש? המשך שבוע כתום

אוג, אתה מנצל את הקרבה

שלך למנהלת... זה לא בסדר אתה יודע שהיא לא תחסום אותך על ההודעות האלה, ולא תמחוק אותן בכל אופן, לא הבנתי מאיפה זה בא לעזאזל!!

למעלה