יש
יש
יש ממתקי שוקולד לחולי סכרת של חברת``EYEL``הם במגוון סוגים ויש גם של חברות נוספות, בבתי טבע, פארמים, וסופרים להמם מחלקת טבע יפה. לגבי קנדידה, מנסיוני האישי איתה, כל סוג של סוכר לגוף עדיף למנוע, ולפעמים אין ברירה ומרגים חייבים, אז לוקחים משהו. אני פשוט הרגשתי מיד איך הקנדידה תופסת טרמפ ונהנית להשתגע על הסוכר. הענין איתה כמו הביצה והתרנגולת, שהיא גורמת לגוף לחוש צורך בסוכר כשלא נצרך כל סוג של סוכר זמן מה, ואיך שסיפקת לה את צורכה, היא מתגברת בזכות אותו הסוכר וממש ניתן לחוש זאת, אז כדאי לך לדעת זאת ולשים לב.חוץ מזה שוקולד חרובים, אם כבר סוכר, בריא בהרבה משוקולד אחר.